Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle fakt asi musí hnout žlučí každýmu, máme ve vládě lidi bez střední školy. Já dřu jak blbec abych měl co nejlepší vzdělání a na druhou stranu vidim, že ho vubec nepotřebuju. Vackovi strhnou pár stovek z platu a furt si bude hřát svoje místečko. A ještě ho někdo bude omlouvat, že není relevantní vzdělání ale praktický znalosti a zkušenosti. No tohle snad už ani neni možný...
Clanek jsem necetl, ale myslim si, ze samotny fakt, ze nekdo nema vysokou z nej jeste necini nekoho kdo by nemohl byt ve vlade. Resil bych zda tam je schopny clovek a ne zda ma maturitu.
Sinuhet: no mozna bys mel resit, ze ten pan Ing. bezmaturitni Vacek kapanek okradl, jako kazdeho z nas, vis? Protoze mu na ministerstvu dali plat jako nekomu, kdo skolu ma (tabulkovej), jenze on ji jaxi nema a tudiz se neopravnene obohatil. A ja to jako danovej poplatnik pekne zacalnu... a kdyz bych si mela vybrat, jestli pujdou prachy z mejch dani na plat bejvaly kedry Vacka, nebo na neco uzitecnejsiho, tak hadej co vyberu.
Mozna by toho sulina mel nekdo dat k soudu
Vacek je hnup a jedine, co ho dostalo na post mistopredsedy pro drog. problematiku, ci co to zastava, tak je 2 roky na heroinu. Z toho se dostal a pak tvrdi, ze marihuana je startovni droga a s tim vydrzel 10 let (je to vyvraceno uz 1000x). A ve svem zivotopise tvrdi, ze ziskal titul ing. Takovy clovek, co lze sam sobe do kapsy, nebude rikat pravdu, i kdyby ji znal. Pruser je, ze o drogach vi uplne hovno, ale pro KDU-CSL je dulezite, ze to hovno prezentuje a je proti drogam. S Vackem pryc! To Severa ma aspon vzdelani...
Sinuhet: tvuj prispevek by se hodil kamkoliv, jen ne k Vackovi. Pokud toho cloveka neznas, zemuz extra neverim, zkus si neco precist, co rekl ci nekde napsal. Takovy clovek by nejen nemel brat plat vysokoskolaka, ale vubec by nemel zastavat tak vysoky post. Kam jsme dali rozum? Nejcitlivejsi tema a sice prevenci a osvetu dame do rukou narkomana bez matury, ktery tak akorat vsechno zakaze a zadne vedecke argumenty pro nebudou treba.
ted jsem koukal na jeho stranku pred volbama, kde pisou, ze se v zahranici vypracoval na protidrogoveeho experta - newite negdo kde najit, co PRESNE je jeho kvalifikace???? teda krome toho, ze kouril pera za hero...na min. vnitra ani na kdu sem nic moc nenasel....
jinac dost smutny treba v porovnani s radimeckym...
Ale muj prispevek prece vubec neni o Vackovi, je o tom, ze hodnotit nekoho podle toho jestli ma maturitu, nebo ne, je blbost. Nepsal jsem tam nic o tom ze Vacek je ok. Reagoval jsem na predchozi prispevky, ktere shodne jen operovali s tim ze haha nema maturitu.
Místopředseda ODS a stínový ministr vnitra Ivan Langer prohlásil, že se obává, že Vacek nemá odborné znalosti ani vzdělání.
Tak to na to maame podobny nazor, ja se z toho snad uz poseru....navrhuji dat KDU na seznam zakazanych stran.....po fanatikovi Karasovi, ktery by chtel teplousum nardidit povinou ustavni lecbu....,po navrhu hlasovacihi prava za deti a dalsi hromade blabolu jeste takovadle pecka.........to ja se fukt dam k Al-Kajde, ty v tom maj alespon jasno
super postreh Smouku, sorry, ze sem se tak dlouho neozyval, ale byl sem ponekud out.... brzo to hodlam napravit...zatjal cus
Původní příspěvek od Sinuhet Clanek jsem necetl, ale myslim si, ze samotny fakt, ze nekdo nema vysokou z nej jeste necini nekoho kdo by nemohl byt ve vlade. Resil bych zda tam je schopny clovek a ne zda ma maturitu.
Ale pozor, tady nepadlo ani slovo o tom, že by neměl vysokou... on nemá ani střední školu a to je velkej rozdíl!!!
Navíc já bych se nikomu takovýmu nevysmíval, to že někdo nemá středoškolské vzdělání z něj ještě nedělá blbce. Osobně znám víc takových lidí a stejně si jich dokážu vážit, protože něco dokázali. Jenže nikdo z nich se nikdy, narozdíl od pana Vacka, nevydával za něco co nebyl a už vůbec ne za účelem osobního prospěchu a obohacení. Jenže to by v naší státní zprávě musel začít vládnout pořádek a ne taková anarchie, kde vládne korupce a úředníci se kryjou navzájem. Ať mi nikdo netvrdí, že to co vylezlo včera na světlo nevěděl nikdo z jeho okolí už předtim. A pak má bejt nějaká spravedlnost. Fuj!!!
sinuhet: oni s tim operovali mozna proto, ze uz o Vackovi neco cetli. A vzhledem k tomu, ze je tento thred o Vackovi, obecne se k tomu vyjadrit neda, zvlast, kdyz sis ten clanek ani neprecetl. Souhlas, ze tva veta je pravdiva a ze je spousta lidi bez matury, kteri jsou inteligentni a rozumni lide. Tohle je kazdopadne uplne jiny pripad a tva poznamka je tudiz OT.