Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky bych rek, ze to neni podle ceho poznat, ale nic neprosvihnes, az to poznat pujde, jeste nebue pozde se jich zbavit... A na hermace je moc brzo poznat to...
Možná trochu profláknutý, ale platit to bude navzdy:
Zasad si sám, když já potkám cizí kytku tak nejvejš ochutnám, zasad si sám, hnusnejm krysám, co trávu kradou tudle radu dávám: zasaď si sáááám!!!!
Pánové z V.T.Marvin
.....vy vševědoucí rozumbradové, kdyby jste nebyli lamy a tu druhou fotku si zvětšili, tak vám bude jasný že na tý druhý fotce je samice.tím sem si jistý na 90%....
tak vychladněte vy všeználci..
kindereater: No sakra, to sou ale nervy Doufam, ze Matthew posle fotky, az to pujde poznat...
Zasad si sám, když já potkám cizí kytku tak nejvejš ochutnám, zasad si sám, hnusnejm krysám, co trávu kradou tudle radu dávám: zasaď si sáááám!!!!
Pánové z V.T.Marvin
kindereater: Zvetsil jsem si tu fotku a vidim tam jenom takove ty bocni listecky, ktere si obcas lide pletou s preflowers, ale to kvety rozhodne nejsou. Kazdopadne bych doporucoval pri sdelovani sveho nazoru neurazet vsechny kolem.
Sinuhet ma pravdu...
Nezbejva nic jinyho, nez pockat... A neboj, az to bude poznat, jeste by nemely bejt oplodneny pripadne... Koukej na to kazdej den a bude to ok
Pánové z V.T.Marvin