Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to tady moje skříň po bojích s rodiči sem je přesvědčil !! Skříň má vnitřní rozměry 60*60*120 (H*Š*V) je ze surový dřevotřísky a spojená hafo kovovejma L-kama !!
Osvětlení : 250w son - T Pro se stínítkem hobby
Osazenstvo PwP 2krát
Substrát : Nějakej z baumarktu na zelený rostliny
Větrání : Dva pc větráky a jeden velkej stolní ale je tam vedro takže se bude dělat odtah jinak asi kytky zhebnou vedrem !!
Vnitřek : Folie z grow shopu (příště barvim fuck se s tim blbě dělá )
ähoj:
Jako substrát doporučuju kokosovej subst. vod B'cuzz (Space Tec Growshop http://grower.cz/redirect.php?url=www.growing.cz ).
Kup si pořádnej vodtah = 180m3/h a nebudeš potřebvat křemen. sklo, který by tě vyšlo na podobný peníze. Mno sklenář ho na 99,99% nemá.
.... good luck
Mas-li dost prostoru tak nezastipuj. Nebo proste jednoduche pravidlo. Kdyz urves kus kytky, tak se rozrostou nejblizsi vetvicky ktere po urvani na kytce zustaly.
mám jí venku takže mi peče venku !! Nevíte kolik stojej nějaký menší azbest rohože pod tlumivku ?? Musim koupit křemen a udělat s větrákem euro 1 odtah protože nemám v tuhle chvíli 2300 na cooltube !!
ganjaboss: azbest už nekoupiíš(zakázanej materiál), ale můžeš si místo toho koupit hliníkovou krycí fólii. Já ji kupoval včera u Rouska(Pražský železářství). Ta fólie má v sobě eště takovou spevňující mřížku a vydrží přes 400 stupňů. plus dobrá cena
Everybody wants to be different, but only some of us realy are.
2 asper : JO je to koupený ve space tec grow shopu je v praze a cena 300 kč!!
2 Sinuhet : dík a eště dotaz myslíš že euro 1 od výbojky a jedem pc dovnitř a jeden ven budou stačit ??
Euro je shit, ktery ti zahy odejde. Ale budiz. Melo by foukat na vybojku, ne tahat od ni, protoze ho upeces. Pc dovnitr a ven se uvidi. Zapoj to a uvidis. To se stejne jinak zjistit neda.