Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja si teraz robim tiez skrinku a mam ziarivku 18w nejaka z akvarka, chcel by som sa spytat ci svetla mozem rozne pokombinovat. napr ziarivka + sodik+ LED ... co si o tom myslite. vyrastie mi pod tym nieco?
chlapci, znám týpky, který pod jednou(!) 18W usporkou maj 20 kytek...fakt bomba, ale nedavam tomu ZADNOU naději...pod tim jim nevyroste ani PRD...
já mám 7 kytek pod 3x22W usporka achce to ještě víc (viz indoor pěstování/osvětlení) ...16W i 18W je sakra málo...poroste to, ale na kvetení...no nevim...
četl jsem že LEDky nejsou nic moc-pokud jich nemáš 10 000 ;-)
dnes jsem si pujcil fotak tak jeste sezenu ten sodik a hodim fotoz.nevim ale pod usporkou 16w se mi zda ze to vali lip nez venku .jakej mate nazor?da se pod tim neco vypestit?
16W usporka? Vyrostou ti vysoke hubene rostliny. Za chvili budou u stropu a budou mit tenke stonky, ktere se jim budou lamat. Ale pokud to nejak zvladnes, budes je strihat a a ohybat, tak z toho par gramu bude, ale opravdu jen par gramu ridounkych palic. Tot ma vestba. :-)
1. Ak chces pouzivat taketo ziarovky, treba ich o dost viac.
2. Usporky treba davat velmi blizko k rastlinam a treba davat pozor, aby sa ich konce nedotkli ziarovky (lebo sa trosku spalia, aj ked sa to asi prezije, hlavne ked su rastliny vacsie).
3. Spektrum klasickych usporiek ale nebude dobre na kvitnutie, mohlo by to ale stacit na vegetativnu fazu a aspon aku taku urodu ked uz nic ine nepojde (ak je ich viac! ja by som isiel minimalne 125W). Na kvitnutie ale treba cerveno-oranzove spektrum, a nie biele. S dobrym spektrom sa da, napr. envirolite 125W ziarovky s cervenym spektrom by boli v pohode na taketo priestory na kvitnutie (alebo dual spectrum ak na obe fazy).
S malo svetlom sa rastliny budu natahovat a nebude to stat za vela. To uz vidiet na fotkach co su tu.
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Mám prostor 50*50*50 a svítim 2x18W cool white zářifkama. rostou malý stromečky se stonkama, který je udržej i s palicema...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.