Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já se taky díval do galerie , ale nic se mi nezobrazilo takže ti asi nepomůžu. No ale většinou , když kytky ohýbaj listy směrem dolu - je to náznak přehnojení nebo přelití - nech jí den nebo dva bez vody , a pak začni normálně zalejvat.
... jak to tak vypada tak jsou opravdu dost přelitý , už když jen vidim ten uplně mokrej substrát ,brrrr je jedna zakladní věc kterou musíš dodržovat a to že medium ve kterém pjestuješ nesmí být mokré , musí to jakoby nechat neustále vysychat !!! Potom budou kyti vypadat lépe . Chce to zkoušet za pár let se to naučíš ....
Nevim, jak to delate ostatni, ale ja vzdycky totalne proleju substrat az vytece do misky a pak ho necham treba 3-5 dni uplne vysychat a pak ho zase proleju. Pokud delam neco vyrazne spatne, chci slyset krytiku. Diky.
....no děláš to naprosto správně ale zkus zkrátit tu periodu zalejvání já v cocosu tuhle periodu stihnu 4-5krat za 24hodin (cocosovej substrát vyschne a znovu zaleje) to pak uvidíš jak to roste trochu jinak třeba tady
jo eště dotaz nevíte jestli to přestane to černání listů jak sem fotil nebo se to bude dít dál když sem ten list ustřih a na jinejch nejsou ani náznaky ??
No pockej, ten tvuj odkaz ale neni klasicky pesteni v substratu. To uz je skoro jak nejakej drip ci co. Ja takhle zalival do mnohem vetsiho kvetinace kde jsem mel jeden ker. Ty tam mas spis neco jako sog. Ale ja ted asi pujdu do vscrogu a budu to mit hydroponicky. Takze bude zas co se ucit.