Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dneska jsem se hrozně nudil... vážně nebylo bo čeho píchnout tak jsem si ubalil pořádný gramový brko z toho nejlepšího co doma mám....
(NEBULA)<----- he a hnedle byla lepší zábava... vážně mě to dobře dostávalo.... he tak mě napadlo hulíte někdy z nudy... já v celku často.... Pe@cE
Snažím se teď poslední dobou nepřemýšlet moc o některých věcech a s jointem to jde nejsnáz. Jenže se tím nic neřeší, takže bych rád zkusil i jinou cestu
No někdy se nudím a přemýšlím že bych zahulil, potom ta myšlenka začne sílit až se promění v činnost a já už sedím s fajkou někde v parku. Tráva je od toho aby zahnala nudu, ale hulit sám není dvakrát záživné.
No poslední dobou z nudy hulím až moc často. Když nevim co bych mohl tak udělat, tak vezmu psa, fajfku a jdu na procházku :-°))) Třeba na 2 hodiny. Já si to užiju a pes taky. Všeobecná spokojenost. No ale někdy se to vymkne a zkouřim se jak paprika. No ale tomu se snažim vyvarovat těma procházkama.
Sam kourim vzdycky jen do pohody, ale jak s kamikama nemame co delat a je co hulit tak vetsinou do sracek, pak se vzdycky najde co delat, a kdyz ne tak je clovek aspon pekne zhulenej a zapejka se na cemkoli
Já nerad pukám sám, ale většinou hulím s kámošema a to docela často z nudy(bydlím na vesnici)Nuda je pěkná kurva. Ale že bych měl hulení jen om na nudu to zase ne. Jenom nevim co bych posledních pár let bez trávy dělal...
nojo ale když člověk jde zahánět nudu sám s brčkem tak z toho můžou bejt problémy, já to dělal docela často a můj problém je, že mě taková ta samota hrozně vadí, když sedíte sami na lavičce a tak nějak vám to kolem už nepřijde hezký ale hrozně zlý, pak chytnete takovou tu paranoiu, ta mě sere nejvíc...a najednou nechcete bejt zhulený...hulit sám je hrozný...podle mě