Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cawte, chcel by som urobiť nejakú anketu alebo prieskum, ohľadne toho ako KTO nakladáme s modelmi ktoré si vypestujeme, ktoré sú predmetom tohto serveru.
Teda otázka znie: ČO ROBÍTE S GANJOU KTORÚ SI VYPESTUJETE???
Pôvodne som chcel anketu, ale tých možností čo s tým je tak veľa....
Ja napr. hneď po zbere asi 1/3 odložím na "horšie časy" nejakú časť darujem na koštovanie blízkym kamarátom, a ostatné zhúlim.
Já sklízím pravidelně tak asi 2 kilča travky" jedu ve skleníku i pod lampou" a mám docela problémy se toho do příští sklizně zbavit.Rozdávám,prodávám,koštujem,hulím jak motor,hulí i můj pes a stejně pak i z palic vařim.Mám tři skleníky a po 8 letech i dost hustě vychytaný vzorky a fakt mi to dělá problémky,ani mě už nebere to hulit jak pěstování.Máte někdo skušenosti s pěstováním KOKY?Poradťe mi?
tak ja skosim ,sušim, hulim,niečo darujem,niečo vymenim--nigdy nepredavam-pripada mi to trapne.predsa ganja ma prinašať radosť a ta prichadza ked sa spečiem s dobrimi kamošmi a znamimi nonie?? A oni nabuduce speču mna a dokolečka dokolaaa tralalalala(hehehe)
tapia: no to se máš čím chlubit. prodávat a ještě tady schánět návody na pěstování koky. buď si z nás děláš prdel (a já ti právě naletěl), anebo jsi už totálně vyhulený chujoplet.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
tapia tvoje growerske schopnosti su obdivuhodne, ale ja obdivujem skor tych co marihuanu dokazu rozdat alebo darovat, predavat za peniaze dokaze kazdy debil.....(bez urazky..)
Marihuana IS NOT MONEY!!!
hulim a hulim a hulim a pozyvam kamosov a potom hulime a hulime a hulime az kym sa neminie )) a potom nariekame ze sa to tak rychlo minulo.zial este stale vladne ta situacia ze hulia vsetci ale pestuje len 1/3... ci sa mylim?????
Jako Real...vsechno hned zhulim.. Pekne vsechno do posledniho drobecku...jinak mam pak nutkani si kazdy den "aspon trosicku" too...noo..vite co..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so