Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Důmyslnou skrýš na pěstování marihuany si postavil osmadvacetiletý muž z Prahy. Vytvořil tajnou místnost, jejíž vchod kryla postel. Před dopadením se navíc chránil tím, že nedůvěřoval cizím, ovšem ani to mu nepomohlo a policie ho v těchto dnech zadržela.
PRAHA - Podle mluvčí pražské policie Ivy Knolové detektivové z protidrogového oddělení dealera sledovali půl roku. Zjistili, že muž si vytvořil okruh asi 60 "klientů", které osobně znal a tzv. skunk jim prodával.
"Nikomu cizímu nedůvěřoval a odmítal s nimi uzavřít jakýkoliv obchod. To samozřejmě ztěžovalo policistům práci a získání potřebného množství důkazů bylo náročné," podotkla Knolová.
Sklízel několikrát za rok
Kriminalisté z oddělení Prahy III. před několika dny vtrhli k němu domů a do dílny v Praze - Čakovicích. "Objevili pěstírnu ukrytou pod podlahou. Šachtu vybavil automatickým zavlažovacím systémem. Růst rostlin urychloval pomocí sodíkových lamp. Vchod do pěstírny zamaskoval upravenou postelí," popsala neobvyklou skrýš Knolová.
Kromě sazenic konopí policisté zajistili asi 30 gramů marihuany připravené k další distribuci. Komisař následně muže obvinil z trestného činu nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Množství THC v rostlinách budou zjišťovat odborníci z Kriminalistického ústavu Praha.
Typka znam,(prej 28lety narkoman) je to slusnej pracovitej clovek,kterej mel par kytek-jestli ste
si vsimli tak frajeri mu tam zabavili 30g konopi - pritom to bylo listi
na vyhozeni-no nejvejs na vareni,nebo delani skafu.
s tim dylactvim bych to taky nevidel tak horky-prej sledovacka pul
roku-pritom ho nekdo(kdo si hral na kamose)naferofku naprasil!!!
fuck off policajti,ktery umele vytvarej narkomany a kriminalniky-chce se mi z nich blejt(a jeste si myslej jaky sou frajeri) a jeste vetsi fuckoff a
blitka tomu praskacovi(k tomu by se hodil ten veselej rapovej text co slicham na radiu akorat nevim od koho to je-zacina to a i pokracuje
ve stylu MEL BYCH TE SEJMOUT!)
PS:ta hlaska v novinach:"Detektivove si pripsali na sve konto velky uspech v boji s drogovymi dealery"(jo a s kteryma-ty opravdovy drug
dealaci urcite pestujou pod jednou lampou a makaj jak srouby aby se uzivili-ty opravdovy dilaci se muzou akorat smat)= NOVINARI SOU TAKY SLUSNY CHUDACI KTERY KVULI PRACHUM NAPISOU COKOLI,KDE TO ZIJEM?
B.
hm, další skvostné vítězství našich statečných policistů nad zlem, tak hrozným, že by se o něm ani nemělo mluvit....jsem rád, že moje těžce vydřený daně jdou na něco rozumnýho a ne třeba na takový kraviny jako pomoc postiženejm...hned se cítim na ulici bezpečnějc...Bravo pánové policisté
počítam, že kdyby u mě našli stonky co si schovávam pro křečky - že by mi spočítali tak půl kila "vysoce šlechtěné marihuány", debilové
Dude: tak kdyby Ti našli ty stonky, tak dostaneš doživotí, křečci (vzhledem k délce života a u nás odpovídajícím sazbám) taky a benga by měli co hulit!
no hustota, ostatně jako všechny tyhle jejich blbý kecy, naparujou se jak dostanou dýlera a praví dýleři se jen smějou... hlavně že se máte čim chlubit!
už se těšim až si pro mě přídou za ty 2 kytky co mám na parapetu, to bude úlovek dýler jak sviň§
Je to nechutný, miluju ty jejich kecy o tom, jak je uživatelé marihuany nezajímají... Jak jdou po dealerech tvrdejch drog... Hnus.. K těm jejich zprávám jsem hodně skeptickej... to jsou fakt odborníci z Prahy
Vybírám celkem povedenej příspěvěk z diskuze pod tom článkem v novinách. Mimochodem se jmenuje:" To snad ne!!!"
Tak tady ho máte:
Celejch 30 géček a sazeničky k tomu??? Vždyť je léto, do prčic, tak se prostě sazeničky vyskytujou. Navíc 30g, to je půl g (při dobrý vůli 2 jointy) na klienta.
Okruh 60 lidí - nikdo nebyl neznámý, což znamená, že všichni byli protřelí toxíci. Nějak mi uniká společenská nebezpečnost toho činu.
Navíc to vypadá, že jim prodával nějaký smradlavý lasičky (skunk). Vymyslete nějakej jinej název, nebo pište skank nebo hezky česky skanek.
2: Hary-no me prijde uz hrozny co napsali v novinach-novinari sou
chudaci-a jestli typek prodal neco kamosum? no asi jo,jinak by ho nedostali-ale i presto -patri snad do vezeni?Uz tady nekdo psal docela zajimavy prirovnani ze v pripade legalizace by se drobni prodejci dostali na uroven vinaru ktery si taky udelaj svuj zmastovaci roztok
a pak ho vesele prodavaj
A jestli sme ze svejch dani platili pul rocni sledovani typka jehoz spolecenska nebezpecnost je minimalni(jestli vubec nejaka-to je na diskusi)-tak at ty zmrdi co to vymysleli CHCIPNOU-vo dealacich hera
a jinech tvrdejch sem uz dlouho necet -holt asi policajtum muzou zaplatit-ted sem se pracovne zucastnil pseudofestivalu Cosmic trip
a fuj to bych blil-tam by si policajti meli zaradit-zkoulovany lidi jak roboti-bussines probihal bez ostychu kdekoli klidne i za ocity ucasti
security-o co tady de? jediny co sem tam ocenil byl Grow shop stanek
(a samozrejme castecne hudba,ktera za zfetovany zviratka nemuze)
b.