Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweri, na http://www.zena-in.cz/rubrika.asp?idc=9557&id=5 pipiny diskutujou o ty straslivy skodlivy droze marihuáně, co jim kapanek rozsirit obzory? Uz jsem jim psala, ale je to jak boj s vetrnejma mlejnama...
Ne devce zlate, to jsou holt pipiny.... Proste jim do toho omezenyho mozecku nevpravis info o tom, ze herak a marjana neni to same... Je mi jich lito, ale hlavne je mi lito jejich deti.
heh cituju "Prý se některým uvolnily i svaly konečníku a pak se po.... "
tak to je hustý. Jak to tam popisujou tak mám pocit že sem to nikdy nehulil.....
Neříkám nic, ale na má slova dojde.Muhuhuhehehe. jsem totiž génius
moc drsny holky, asi zapomeli ze pervitin kerej uzivaj je taky fet to jinak neni mozny aby nekdo neco takoveho psal, i kdyz na netu sou mista dke sou desitky lidi azstavajci nazor ze hulici sou odpad a trosky spolecnosti atd
Tohle mne dostalo:
Zenska najela zhulena marjanou a na drogach do chlapa, ten ji proletel na predni sklo auta a zasekl se v nem. Odvezla si ho do garaze a dva dny se mu chodila omlouvat nez konecne umrel. Kourila leta marenu, pod jejim vlivem se starala o pacienty.
Tudiz, dejte si couda, kurte, inhalujte...na prispevcich je znat, ze vam to jde k duhu.
Asi jeste neslisela o pestovani:
Lotka: ....jsem rada, ze jsi sem napsala i to co ostatnim nedochazi....to, ze penize na drogy si nekde musi "deti" opatrit a je to formou kradezi, lzi, podvadeni. To takovy Jindrisce nedochazi, ze ten "prisny zastaraly pantata" se asi denne potyka s pubertakem a jeho problemama, kradezema, lzema a kdyz uz mu vyplivnou nervy tak na kluka rve. Jen hlupak se tomu podivi.
TY zenasky sou fakt blby:
No a ze je leciva...prima. Lidi, kteri se leci maji byt v posteli a lecit se a ne nakoureny jezdit po dalnicich a ohrozovat ostatni. Ale tak daleko vase mysleni asi nesaha. Predstavujete si, ze si date sluka na party a tim to pro vas konci.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
tak to je fuckt masaker.. aspon vidime ze blbost nechodi po horach ale po ludoch ...nedokazal som si citat wsetky tie blbe keci na tej stranke, stacil mi prispewok bigfoota ... sak my wieme swoje
""""Pokud ji vaše dítě začne užívat, mohli byste to poznat podle zarudlých očí, zvýšeného apetitu a ranní únavy.
Po kapsách takového jedince se dají najít malé igelitové pytlíčky se světle zelenou, někdy jakoby stlačenou trávou, a většinou nechybí dlouhé cigaretové papírky.
Zhulený jedinec je zpomalený, vypadá unaveně a může se také zdánlivě bezdůvodně pochichtávat.
V každém případě zachovejte klid, je to bohužel v současnosti běžný jev, který nesvědčí nutně o faktu, že vaše dítě je feťák. """"
Myslim ze staci pouze toto si precist a na celej clanek kaslete .... boze zensky
Takze bacha "deti" na maminky
Zajimalo by mne, co si ta co to psala o mne pomysli:
Apetit mam zvysenej furt, zarudly oci z alergie {jaro}, rano bejvam unavenej, protoze pozde usinam a brzo vstavam.
A filmar je lepsi jak nakej sacek, a taky slukovecka misto papirku.
Prej ''zdánlivě bezdůvodně pochichtávat'' to asi nevidela, ze po cool modelu se clovek vali na zemi v krecech smichu.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
''Neberu argument, že marihuana je "v pohodě" proto, že alkohol je ještě horší... to je stejná volovina, jako kdyby bylo povolené uškrcení oběti proto, že rozřezání motorovou pilou je mnohem brutálnější''
22.5. 2004 - livo (Odpovědět)
Návod na rozšíření obzoru:
Pomůcky - 2 trubky, které zbydou po spotřebování toaletního papíru.
Postup - přilož na každé oko jednu trubku otvorem tak, abys neviděla do stran, ale viděla jsi dopředu a chvíli pozoruj - tomu se říká zúžený pohled (obzor). Pak si ty trubky z očí sundej a uvidíš jak se ti nádherně rozšíří obzory.