Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vážně neznam nikoho (soudnýho) kdo by si dal podle obrázku posoudit kvalitu palic .Občas se člověk setká s tim že palice vypadá nevíc luxusně a účinky sou minimální a samozřejmě platí to i naopak
Takže posouzení je pouze na tobě Nebo mi napiš dáme brko a já ti řeknu jestli si nejseš jistej
ted resim podobnej problem.dopestil jsem si svuj obvyklej vzor a nevim jak to zhuluje. jsem krome prace puklej furt a tak si to netroufam posoudit. ale byl na nevsteve kamos a rikal ze ne a pak odjizdel a po padesati metrech soupnul car do prikopy . tak nevim. sem tam neco rozdam a nechtel bych zklamat ani ublizit. je nejakej domaci test
Ant: no myslím, že satanmaster chtěl říct, že jak je nonstop v kaši, tak to nedokáže relativně objektivním způsobem posoudit... alespoň tak jsem to pochopil já.
Vypadá krásně... ale to opravdu nevypovídá o kvalitě Měl jsem jedno co vypadalo hodně podobně, náhul jako kráva, paxem měl tay stejně vypadající a byl to absolut shit... seš k tomu nejblíž tak posuď sám ))
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong