Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám dotaz .. nevíte někdo jak a jestli vůbec jde změnit velikost fotek (kb) aby velikost bodů/pixelů zůstala neporušená?? no prostě abych měl velký fotky ale aby byly do těch 150kb nebo kolik to je
Takže je tu aktualizace holky zase trochu povyrostly, no a popisova to nemusím je to rovnou na fotkách a díky za rady, ale nakonec jsem to osekal a pořešil v PS ..
zapoměl jsem dodat že fotoz jsou ze 17.04... no a protože se teď nudím tak jsem se kouknul na ty moje malý miláčky a jsou zase o něco větší a snad už asi i voněj protože jsem si je očuchal a tak polovina jich voní zkoušel jsem čuchat i k hlíně a vážně to asi byly ty květinky... zítra si je zase očuchám abych věděl jestli se mi to jen zdálo a nebo nezdálo
jinak pár fotek z 18.04
a zase jsem se nudil
John.Mall - no já je chci přesadit, ale zatím není hlína snad zítra pojedu
teď otázečka: chci koupit Cocos(lisovanej 10L z něho má vylézt )
a perlit (3l) a ještě bych to chtěl Mixnout s trochou té co mi zbyla (hlína,písek,kaktus sub.) a taky s tím kaktusovým sub. co myslíte je to dobrej nápad?? nebo jenom ten Cocos + Perlit??
a ještě jedna otázečka jak mám ty moje holky dostat z toho betonu..
přemýšlel jsem že je vytáhnu z květníčků a pak je pořádně proliju aby z toho bylo bláto snad by to šlo dobře pryč.. jinak chci slyšet rady názory nápady kritiky no prostě budu rád za všechno
Menší aktualizace: pár holek začínaj fialovět ale jenom stonky pod vrcholovkou
a většina jich krásně voní a fotoz sem hodím asi až za pár dní... teď si nafotím něco jen tak pro radost kdo to bude chtít vidět ať napíše klidně je sem upnu
to je asi vše mějte se hezky a ať to roste
no perlit s lignocelom neni moc dobra kombinacia lebo kokos je nevyživný a perlit sa použiva v pomere 1/3 na prevzdušnenie pôdy, mam rovnaku kombinaciu + substrat pre orchideu a domácu hlinu z kompostu. moj nazor.
takže je tu zase aktualizace protože holky rostou rychle a mě osobně nejvíc zaujal AH3 kterej se z toho chcípáka dostal na největší a nejzdravější květinu (teda aspoň podle mě) tak jsem si je musel zase nafotit a tu jsou fotky.. jsou všechny popsaný a snažil jsem se srazit velikost aby to odpovídalo maximální velikosti tady na serveru takže kvalita nebude moc slavná.. a mám tu taky nemocného AK-47 no nevím jestli je nemocný ale nelíbí se mi to (viz foto) jsou to vlastně dvě fota a na jedné jsem zapoměl napsat že je to on ale to vám docvakne ... a co se týče přesazování tak vůbec nevím co dělat jestli je přesadit nebo je dat do přírody.. mám teď totiž problém ze sousedy a člověk nikdy neví co se může stát a nechtěl bych aby jednoho krásného dne přijeli Benga a sebrali mě ... no uvidíme co bude jinak rady, názory všechno příjmu jen pište
Původní příspěvek od 69Curti$69 takže je tu zase aktualizace protože holky rostou rychle a mě osobně nejvíc zaujal AH3 kterej se z toho chcípáka dostal na největší a nejzdravější květinu (teda aspoň podle mě) )
citace:
Původní příspěvek od Hlava Jo AH3 může pro začatek plodit jednolisty , ale jestli se rozjede mohlo by to bejt gut , je to jediny semínko co sem kdy našel a palici AH3 , žadny jiny
...no co sem řikal , jinak na tom AK to bledne z nedostatku dusíku a je to první list tak jde do kopru v ty hlíně , nevadí nový rostou , až se zkrouti - pryč s nim , na přesazování je brzo , ješte počkej , kam to chceš dát ??
Hlava - jj je to vážně krutá odrůda, ale řekl bych že tomu trochu víc přispívá to že má tu 2L PETku a tím pádem má trochu víc místa pro kořeny, no přemejšlel jsem a dospěl jsem k závěru že ty 3 NN dám k dědovi a uvidí se jak se jim povede protože mi záleží jenom na těch odrůdách a nejspíš nasadím další kytí od kámoše že prej Fialka tak nevím no ale když to pěstoval tak to měl krásně fialový možná bych ještě sehnal fotku