Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
AHOJ GROWEŘI A GROWERKY!Konečně mě napadlo něco pěstovat ale není to marihuana ale dobře známá marihuanilla tedy srdečník sibiřský.Objednal sem semínka u vegetatismus a za 3 dny byli seeds doma.Jednu partu semínek sem dal do hlíny a pár kluků do vaty a čekal......Do tří dnů bylo asi 10 z 25 puklích ale jejich počet zatim roste.
Původní příspěvek od lemon skunk Ne mám je rád a brzo pudou do velkých kvetináču a pak porostou rychlejc.Ty si měl taky marihuanillu a brzo bude i pravá ganja ale musíš počkat.
no já jí furt mám bude druhá sklizen ale taky mam sluncovky kalifornsky,santy kocici a mezkalinovej kaktus luphphora williamsi neboli peyotl
uthnul, tak to ani opium neuděláš dělá se naříznutim nezralich makovic žiletkou druhej den na nich je zaschli opium tak to spiš naběhni na to pole večer s žiletkou a rano jenom seškrábávej český opium ale nikdy sem to nedělal