Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
parádní č. 107
kdyby tričko mělo hnědou barvu, hned bych bral...
ale je tu i spousta dalších co mají taky pěkný nákresy...
paráda jen tak dál, snad se vyberou nakonec jen ty nejlepší
Původní příspěvek od sancha acido lol to mi připomíná placku od herbalife ..feel great now.. ask me how .. botaknějak ..
Prohlašuju, že nemám s Herbalife vůbec nic společnýho...ale kdybys měla zájem o novou řadu klasické buněčné výživy (např. čokoládovou redukční sadu za 5000,-), tak PM.....
Upozornění : Tyto produkty firmy Herbalife mohou způsobit poškození ledvin a srdce, případně trvalý únik moči, což ovšem lze účinně léčit jinými produkty firmy Herbalife.
Edit : Za toho prvního tele-tubáka jsem dostal negativní karmu od členky vrrn s komentářem : chces strasit maly deti nebo co? bleh....takže přidávám dalšího teletubáka speciálně pro vrrn
Nemám pocit, že bych tim mohl nějaký dítě vystrašit a pravděpodobně tenhle obrázek žádný dítě nikdy neuvidí a předpokládám, že starší lidi by se s tim dokázali vyrovnat....
Pokud budete mít pocit, že tenhle obrázek může strašit děti, nebo dokonce ohrozit jejich morální vývoj, tak prosim PM nebo negativní karmu s komentářem - po dostatečnym počtu upozornění (víc jak 5) ten obrázek smázu....
Když chceš duhu, musíš se smířit s deštěm...
Nehaš, co Nepál... Kyselinové pole 06
Dyt tady je napadu na 5 kolekci obleceni blazni libi se mi tu dost navrhu. Sam mam jeden ale jen na papire ze ho sem hodim a kdyby se nekomu libil tak ho muze udelat v nakym programu, zadnej grafickej nevlastnim a asi bych s nim neumel hned
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.