Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč jsme tady na světě?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Johnnie Boy
Nový Člen

Karma uživatele Johnnie Boy - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2002
Příspěvků: 4 

smysl a nesmysl Příspěvek č. 65

Clovek by mel zivot prozit a nejen ho zit.Snazte se najit svuj vlastni smysl zivota a pomozte ten smysl najit i ostatnim lidem.Nebo budte jejich smyslem zivota.Hlavne nenechte svuj zivot byt jen cekanim na smrt.A nekdy i smrt muze byt zacatek neceho noveho.

Take it easy and..........Peace

Old Post 26-05-2002 v 05:49 AM
Johnnie Boy je offline   Profil uživatele Johnnie Boy   Find more posts by Johnnie Boy   Foto galerie člena Johnnie Boy   Click here to Send Johnnie Boy a Private Message   Add Johnnie Boy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Registrován: Mar 2001
Příspěvků: 294 

2 espoo Příspěvek č. 66

Nevím jestli se tomu říká cynik ale nedívám se na člověka jako na něco super výjimečného,extrémně odlišného od ostatních zvířat.Podívej se co se dá vyšlechtit z vlka-ratlík,pitbul,chrt...Možnosti jsou neomezený,jenom začít...

Old Post 27-05-2002 v 11:42 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 94 

Příspěvek č. 67

for dunihlav: móc pěkný!!! máš básnický střevo!!!
souhlasím s tebou!

Old Post 27-05-2002 v 12:59 PM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Espoo
Nový Člen

Karma uživatele Espoo - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2002
Příspěvků: 7 

Příspěvek č. 68

to roman dirda

no to já taky ne...ale rozhodně si nemyslím že by se někdo pokoušel vyšlechtit nového člověka.
myslím že židi maj problémů už tak dost a nemaj čas se zabývat něčím takovým

Old Post 27-05-2002 v 19:06 PM
Espoo je offline   Profil uživatele Espoo   Find more posts by Espoo   Foto galerie člena Espoo   Click here to Send Espoo a Private Message   Add Espoo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Espoo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 874 

Příspěvek č. 69

Narazil jsem na zajimavou teorii na psu - je docela pekna
(Nejde mi tam dat odkaz, tak to tady zkopnu):

Možná žijeme uprostřed obrovského počítače. Tímto počítačem však přitom není nějaká virtuální realita typu matrixu, ale vesmír kolem nás. Tvůrcem koncepce vesmíru jako gigantického počítače je americký fyzik Seth Lloyd z Massachusettského technického institutu. Na základě znalostí moderní astrofyziky a kybernetiky se pokusil odhadnout, kolik informací může vesmír obsahovat. Dalším hypotetickým číslem chtěl vyjádřit počet kalkulací, které ve vesmíru nastaly od doby takzvaného Velkého třesku - Seth Lloyd se totiž v souladu se svou koncepcí vesmíru-počítače dívá na každý proces ve vesmíru, na každou změnu odehrávající se od úrovně elementárních částic po úroveň galaxií, jako na určitý způsob výpočtu.

Lloydův odhad je samozřejmě velmi přibližný, nicméně rozhodně ne nezajímavý. Kdybychom chtěli do posledního detailu simulovat vývoj vesmíru od počátku času, tedy od již zmíněného Velkého třesku, potřebovali bychom podle Setha Lloyda “harddisk” disponující nejméně kapacitou 10 exp 90 bitů, s nimiž bychom museli provést řádově 10 exp 120 operací. To jsou tak obrovská čísla, že je takřka nemožné si je představit.
Stejně jako v Newtonově době byl modelem vesmíru (a komplexních systém obecně) hodinový stroj, mají v současné době vědci tendenci přirovnávat složité systémy k počítačům. DNA je popisována jako digitální kód; o lidském mozku se často hovoří, byť někdy spíše metaforicky, jako o sofistikovaném počítači, hardwaru, jenž je výsledkem biologické evoluce. Je tedy Lloydův model vesmíru-počítače jen jakýmsi módním vědeckým výstřelkem?
Možná ano, možná ne. Lloyd má pověst sice poněkud kontroverzního, ale rozhodně kreativního myslitele, jenž má na svém kontě nejeden z dnes již všeobecně uznávaných konceptů z oboru teorie informace. Článek o jeho teorii vesmíru-počítače navíc nevyšel v žádném bulvárním či všeobecném titulu, ale na stránkách časopisů Physical Review Letters (88/2002) a Nature (406/2002), tedy nanejvýš seriozních vědeckých periodik. Jeho myšlenka ovšem není v žádném případě nová.
Byl to samotný Albert Einstein, kdo vytvořil teorii gravitace, umožňující najít matematický popis celého vesmíru. Vesmír chápal jako v podstatě matematický proces také například John Archibald Wheeler, další z kontroverzních fyziků, jenž ohromoval vědecký svět svými “bláznivými” teoriemi. Současný americký fyzik a matematik Stephen Wolfram je dokonce přesvědčen, že veškerá realita přírodních zákonů mohla vyplynout z určitého matematického postupu (konkrétně celulárního automatu), jak zebrubně popisuje v právě vydané knize Nový druh vědy (A New Kind of Science). Zde je ale nutno poznamenat, že britský fyzik Robert Penrose naopak ve svých pracích dokazuje, že lidské myšlení je svou podstatou nealgoritmické. Nicméně pro velmi rafinované propojení poznatků z oborů astrofyziky a kybernetiky hovoří i kvantová teorie. Bity informací jsou skutečnou realitou, přírodní zákony, které odvozujeme, jsou podle této koncepce jen software běžící na hardwaru hmoty.
“Většina základních operací, které tvoří vesmír takový, jaký jej pozorujeme, se odehrává na úrovni elementárních částic,” říká Lloyd. “Na úrovni protonů, neutronů, elektronů, fotonů a dalších částic a zejména na jejich vzájemném působení mezi sebou, jak je popisují základní zákony fyziky. Co jiného je pak vesmír než soubor určitých forem matematických operací? Bůh, pánové, byl – jak řekl sir James Jeans – matematik.”
Na nejvýkonnějších počítačích, které mají americké a japonské vědecké instituce k dispozici, už koneckonců proběhla řada simulací, kde bylo možné sledovat, jakým způsobem zřejmě vznikala z miliard částic celková struktura galaxie. Ale zkusme domyslet Lloydovu teorii dále: Představme si, že v budoucnosti budeme mít k dispozici supervýkonný kvantový počítač, do něhož naprogramujeme soustavu fyzikálních zákonů řídící síly mezi částicemi hmoty, reakce plynu a prachu na gravitační síly, termodynamické zákonitosti atd. K dispozici dostane počítač stavební prvky elementárních částic související s nám dosud známými fyzikálními zákony.
Fyzik a publicista John D. Barrow o takovém experimentu píše: “Počítač pak bude moci jít mnohem dál. Místo aby prostě ukázal, jak se materiální částečky shlukují, bude sledovat jejich kondenzaci do objektů, v nichž bychom poznali naše hvězdy. S větším rozlišením a rychlostí výpočtů bychom pak mohli sledovat tvorbu planet kolem některých z těchto hvězd. S ještě větší silou by simulace začala odhalovat vývoj jednoduchých molekul na povrchu některých z těchto planet. Později by se začaly tvořit a reprodukovat složité biologické molekuly. Dále s ještě jemnějším rozlišením by simulace odhalila vývoj živých organismů, jak se rodí a umírají, to vše ve zrychlení daném počítačovým hardwarem.”
To všechno je jistě možné a docela dobře představitelné. Ale nyní se dostáváme k nejchoulostivější otázce Lloydovy koncepce vesmíru-počítače a Barrowovy myšlenky totální simulace. Mohla by tato simulace nakonec vytvořit stavy takové složitosti, že by projevovaly základní aspekty toho, čemu říkáme vědomí? Mohla by si v určitém stupni vývoji tato simulace začít uvědomovat sebe samu? A nejen sebe samu, ale i přírodní zákony, které jsme na začátku dali kvantovému superpočítači k dispozici? Jsou tedy lidé – obecně řečeno – pouze matematickými stavy?
Na tyto otázky vám dnes ještě nikdo nedá žádné uspokojující odpovědi. Pravdou však je, že před nimi nelze zavírat oči, že visí ve vzduchu a že si je v bližší nebo pozdější budoucnosti věda bude zřejmě muset položit. Není totiž vyloučeno, že má kontroverzní fyzik Seth Lloyd pravdu. Není vyloučeno, že jsme součástí komplikovaného vesmírného computeru.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 30-08-2002 v 11:14 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 206 

Příspěvek č. 70

tak to je

keep
balkon 2002

Old Post 30-08-2002 v 16:53 PM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1075  

Příspěvek č. 71

pěkně se to čte, co člověk to nějaká moudrost

tak předem bych upozornil na to že jsem založenej čistě technicky snad materialista? nevim jestli je to ten správnej termín, prostě na co si nemůžu sáhnout, na co nejsou důkazy, tomu nevěřim, (teď mě napadla slavná hláška-"vaší píču sem taky neviděl a věřim že jí máte ") ale je to prostě tak

rozhodně něvěřim, že nás stvořil nějakej bůh či jinej blázen, jsme prostě důsledkem evoluce, a nekonečný dokonalosti přírody, moždá taky jedný velký náhody, protože tůhle jsem viděl jeden dokument a tam řešili vznik a možnost života na planetách, a divili by ste se, kolik náhod musí proběhnout pro to aby život vznikl, mimochodem dokumenty sleduju hodně často, vyplívá to už z mýho založení, strašně rád si plnim mozek novýma poznatkama!

proč jsme tu, tak na to prostě nemám odpověď, myslim, že jsme tu prostě proto, že to tak dopadlo, a prostě v inteligentní bytosti jsme se vyvynuli my a né třeba kočky,, rozhodně nevěřim tomu, že jsme tu pro to aby jsme po smrti někam šli (tak akorád do kopru ), ne jsme tu pro to, že jsme a musíme si život prožít na plno, a hlavně tak, abych si za 50 let moh říct, že to co jsem dělal mě bavilo a měl sem se dobře, a tim nemyslim, mít dostatek peněz, nebo se honit za kariérou, pche, to vůbec ne, mě přináší velký blaho plno věcí a nemusim mít ani stohy peněz ani práci od rána do večera, pár věcí: pěstovaní, kamarádi, hokej, příroda, počítač, no a hlavně muzika a tak dále, je toho fakt moc,

rozhodně nevěřim tomu, že po smrti naše duše někam půjde, já ani nevěřim na nějakou duši co by mohla existovat bez těla, jednou sem čet nějakou knihu o reinkarnacích a minulých životech, jo moc mě to bavilo, dovídal sem se nový věci a jinej pohled na věc, ale nevěřim tomu, to ale neznamená že to odsuzuju, a proto, dle mě, je potřeba život pořádně prožít, protože až nám dojdou baterky tak už nebude nic

smrti se nebojim, spíš jen toho abych při tý smrti neměl nějaký hnusný bolesti(ale to je přirozený), smrt beru jako něco naprosto přirozenýho, stejný jako narození, narodit se můžeš, umřít musíš! když umřel děda nebylo mi do breku, měl dobrej život, byl to hodnej člověk a prostě nastal čas odejít, čeká to každýho a jen se musim smát, těm co si to odmítaj připustit, a chovaj se jako nesmrtelný, až to přijde tak si budem všichni rovni

v žádnýho boha nevěřim, všechny církvě josu více či méně sekty, a je jen hloupost lidí že se nechávaj sektama řídit, tim netvrdim že nemám žádnou víru, svým způsobem víru mám, ale uplně jinou: věřim v přírodu a její dokonalost, věřim v život, snažim se nikomu neškodit a nic zlýho nedělat jak zvířatům tak i lidem, i když někteří jedinci by si to zasloužili, věřim ve vědu, a další věci, nechci tvrdit že jsem nějakej slušnák, to vůbec ne, rád se vyhulim, ožeru, zařvu si na hokeji, ale tim nikomu vědomě neubližuju a dle mě je to v pohodě, s nikym se neperu, nesnášim hádky, zlý lidi, a lidi co když se vožerou tak sou hnusný, ale těch moc neznám,
nějak sem se rozkecal tak to byl muj názor

PS: lepší než se pitvat proč tu jsme a žijem, je pořádně žít!
PSS: v poslední době když vidim lidstvo co dělá s planetou, si myslim, že jsme se my, jako lidstvo, vymkli přírodě z rukou, a další chyba se už opakovat nebude, co nastane,,,,,,,,,,,,,,kdo ví...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 30-08-2002 v 18:52 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mata
Stálý Člen

Karma uživatele mata - 25% Pěstitelská

Registrován: Jul 2002
Příspěvků: 57  

Příspěvek č. 72


Zdarec, když tak přemýšlim o životě a takových věcech, přišel jsem na systém, kterej podle mě fakt funguje a do kterýho s každým jointem pronikám hlouběji a hlouběji. Jsem moc rád, že se tu objevujou i takovýhle témata, K+ for autor, a teď se teda pokusim vysvětlit ten systém:

Základní pravidlo je, že duše se vyvíjí, získává nové zkušenosti, aby nakonec mohla stanout na úplným vrcholu "pyramidy" a stát se znovu součástí Boha, Přírody, Absolutna (vyberte si), odkud vyšla a jehož je součástí.

Každé jsoucno na tomto světě má svůj předem určený úkol, s nímž se musí vyrovnat, a povede-li se mu to, může postoupit výš v žebříčku, pokud ne, klesne zase zpět. Jsoucnem tu myslím i rostliny a zvířata, a vlastně i věci, kameny a tak dál, o nich se ale rozepíšu později.

Základním cílem každého jsoucna je tedy splnit svůj předem daný cíl. Někdo si ho je vědom, někdo ho nevidí, ale nikdo se mu nemůže vyhnout.

Teď bych uvedl jeden příklad. U nás na vsi žije jeden chlápek, řečený "Tříprsťák", protože má na jedné ruce jen tři prsty, nemá kde bydlet a tak přespává ve staré rozbité maringotce, žije z invalidního důchodu, kterej ale během pár dní prochlastá a tak potom nosí do hospody houby a maliny, aby moh pít dál... Lidi takzvaně normální jím opovrhují, ale když se na něj tak dívám, připadá mi, že prostě splnil svůj cíl, že je na vrcholu a výš už v tomhle životě nemůže. A kupodivu ho všichni tak berou, všichni ho znají, vykládají se o něm historky, a každý je rád, když s ním může posedět v hospodě, i když na veřejnosti jím důsledně opovrhuje. Tenhle člověk prostě dosáhl maxima, a příště bude moci pokračovat už výš. Přestože lidská měřítka o úspěchu a životním naplnění říkají něco jiného... Cílem může být třeba narodit se a hned umřít... i to je splněný úkol...

Každý prodělává vývoj už na tomhle světě, s každým svým činem stoupá nebo klesá na pyramidě. Určitě to znáte všichni, podíváte se na člověka a přesně vidíte, co je zač, jak vysoko si stojí, představíte si ho v různých situacích, ke komu se chová uctivě, protože je výš, na koho si dovolí... Všechno je naprosto provázaný koloběh, všechno souvisí se vším, každý čin se jednou projeví, bu´d dobře nebo špatně.

Jsou lidi, kteří si to uvědomují a snaží se chovat tak, aby mohli už během tohohle života vystoupit co nejvýš, jsou skromní a přátelští, protože sami už leccos chápou a znají, a jsou oporou pro ostatní, a jsou taky lidi, kterým to ještě dáno nebylo, kteří si to teprve musí zasloužit, a je zlé, když si myslí, že někam postoupí díky násilí, hlouposti a aroganci. Ale dojde na ně. Prostě nesplní úkol a nepostoupí dál, budou ho opakovat tak dlouho, než ho zvládnou.

Ideální samozřejmě je, když už je někdo tak vysoko, že pozná svůj cíl, vycítí, co je jeho úkolem a ten se pak cílevědomě snaží splnit. Překoná všechny překážky a stane se mistrem ve svém oboru, vynikajícím odborníkem na něco, vědcem, spisovatelem, řemeslníkem, plavcem, sportovcem... Teď mě napad třeba Kurt Cobain. Oslovil miliony lidí, probudil v nich spoustu citů, sdělil, co měl a odešel dobrovolně, protože víc už prostě dát nemoh...

Nejvyšším stadiem pozemského bytí pak je stav, kdy už skutečně rozumím a vím, a svoje myšlenky můžu předávat jiným. Toho dosáhlo zatím jen pár lidí, Ježíš, Buddha, Konfucius, Mohammed, Lao-c, Platón... a o něco níž filozofové, dalajláma, indiánští šamani...

No a potom už ukončím svojí pozemskou pouť a stanu se znovu součástí Nejvyššího jsoucna, odkud jsem vyšel. Buddhisté tomu říkají Nirvána...

Překážky, které musíme na tomhle světě překonávat, nám záměrně klade do cesty Bůh nebo někdo, kdo to všechno spravuje a dohlíží na pořádek. Věci, tedy nejnižší jsoucna, mají za úkol nám právě tu cestu trochu stěžovat. Znáte to: snažíte se třeba zatlouct hřebík, dva ohnete, pak přijde kámoš a má to hned... protože už je v tomhle na vyšší úrovni, už jich prostě pár zatlouk, překonal překážky a postoupil dál... a v tom to je, zkoušet, snažit se, překonávat nesnáze, učit se... prostě jít až tak daleko, jak je v tom vašem současném životě možné.

Chyba ale je, když se někdo snaží o něco, co nemá, snaží se zpupně překonávat hranice, vytyčený Bohem, a to pak dopadá špatně, všechny takový činy byly po zásluze potrestány. Vzpomeňte si na Babylónskou věž, Titanik, Hindenburg, vynález atomový bomby, teď asi klonování, to taky jednou bude pěknej průser...

Zamyslete se nad tím, podle mně to fakt funguje, a hlavně, pokuste se najít svůj vlastní životní cíl a co nejlíp ho splnit..., pomáhejte ostatním, nabízejte pomocnou ruku, kde jen můžete, tím vším pomáháte i sami sobě, tak to prostě je a má být...

Old Post 31-08-2002 v 20:42 PM
mata je offline   Profil uživatele mata   Find more posts by mata   Foto galerie člena mata   Click here to Send mata a Private Message   Add mata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 349  

Dotaz Skutecny pribeh, jakych jsou mozna desitky, stovky, ci tisice(?) Příspěvek č. 73

Do tohoto threadu uz jsem stran tehle otazky prispel, ale co kdyz jeji smysl zkusim obratit, tedy na "PROC JSOU TADY NA SVETE"?

Kdyz tak vidim, co se - v tomto pripade jenom kolem me - deje, jake jsou nekteri lide zrudy, tak mam pocit ze takovi jedinci tu snad nemuzou byt z jineho duvodu, nez aby z nekterych ostatnich udelali mucedniky...

Jeden priklad za vsechny: Jedna znama (80leta, moc hodna starenka) moji babicky ma vlastni dceru, u ktere bydli v byte - na tom by doposud nebylo nic zvlastniho, kdyby ji ovsem ta dcera neztrpcovala zivot natolik, ze - jak uz jsem pravil - lze tuto starenku pravem nazvat mucednici... Dcera ji zamyka telefon, aby nikam nemohla volat (na to, ze by jeji matce - v pokrocilem veku - treba mohl nekdy zachranit zivot, nebere ohled), kdyz odchazi z bytu, zavira ji teplou vodu a kdyz prijde do bytu drive nez ona, vyhodi ji vsechny spinave boty zpoza dveri do ciste ustlane postele... Dokonce ji snad i nadava za to, ze jim plytva vodu splachovanim zachoda. Otresne pak bylo, kdyz manzel teto jeji dcery (rovnez velmi "povedeny clovek") malem starence zlomil ruku a narknul - samozrejme nepravem - z toho, ze jejich detem snedla nekolik bonbonu, co pry lezely na stole...
Vrcholem je, ze starenku tito dva "lide" vyhodili vcera vecer na ulici s tim, at jde spat do parku a k nim se uz nevraci... Nakonec prespala na nadrazi a az rano se odvazila k moji babicce prijit a pozadat ji, muze-li u ni docasne zustat... (nema totiz zadny vlastni domov).
Aby to nebylo vsechno, tak nez ta dcera svoji matku vyhodila z bytu, vybrala ji jeste postupne z jeji knizky vsechny uspory...

Takove zrudy - kdybych jen mohl - okamzite zprovodil ze sveta, aby uz nemohli ostatnim vytvaret takove peklo...


[Edited by 4C3 on 01-09-2002 at 08:52 PM]

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 31-08-2002 v 23:35 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mis
Nový Člen

Karma uživatele mis - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 10 

Příspěvek č. 74

Ja neviem ci ste vsetci iba filozofi, mesiasi, basnici, umelci, snilkovia alebo vyhulenci (bez urazky - aj ja som :-), ale to fakt nikto z vas nie je RODIC ? Par ludi to tu uz naznacilo, ale vyznelo to skor, ako keby to tu povedali zo srandy. Ano, je to tak, sme tu preto ze nas urobili nasi rodicia. A to je to zaroven aj pricina aj nasledok. Sme tu preto, ze tu CHCEME (a vieme) byt. Z nasho pohladu sme to najdokonalejsie, co dokaze v tomto svete prezit.

Hoci isto nie sme ani jediny, ani najdokonalejsi.
Je to iba uhol pohladu niektorych z nas. Napr. delfiny sa nasej reci naucia rozumiet uplne fphode, zato mi ich reci velmi tazko, su teda dokonalejsie? Vlastne kazdy iny zivot musi mat nieco v com je od nas dokonalejsi, pretoze by do dnes isto neprezil.

My sme "najdokonalejsii" preto, ze si dokazeme nase telo "vylepsovat". Ale bez tohoto tela sme uplne nuly. Telo sa nam vyvyja v podsate od zaciatku vesmiru a tazko mozeme nieco uplne nove a dokolajsie od zakladu vymysliet. Ale dokazeme si celkom jednoducho svojim vylepsovanim pomoct k tomu, aby sme dokazali prezit aj v takych podmienkach, kde nic ine neprezije. Aj ked rozdiel medzi zivim a nezivym je len v takte ich vnutornych hodin. Aj taky kamen "zije", lenze my si to v tej rychlosti nestihame vsimnut. Zivot je zmena. A meni sa vsetko. Nieco rychlejsie a nieco pomalsie.

Ked technika umozni komunikovat v podstate komukolvek s kymkolvek (kopatibilnym na rozmonzovanie), tak si ludia uvedomia, ze preco toto vsetko robia a preco robi na nete najvacsi traffik porno.
Ze vsetko, co nas zenie vpred, je vyhladanie si najlepsieho partnera na rozmnozovanie, ze je to naozaj prapricina toho, preco sme tu. Ze to robime qoli nasim detom. Ale kedze ludia su tupi, pripadne niekedy az moc chytri, tak to priroda zariadila tak, ze im dala najsilnejsi pud - pud sexualny. Aby na to nezabudli. Viem ze to znie trochu Freudovsky, ale skuste potlacit tento pud a do jednej generacie vymreme. Ale vy ako keby ste na to zabudli. Co ste uz sklidili/ususisli/ubalili a zabudli na co HO mate ? :-)

Takze lidicky, milujte sa a mnozte sa !

A hlavne nezabudnite, ze najlepsiu a najdolezitejsiu vec co v zivote mozete urobit, su deti a vychovat ich tak, aby boli lepsie ako my. Na to sme tu! Nic zlozitejsie v tom nehladajte, len sa kochajte a uzivajte si to.

--------

Este by som chcel vyjadrit velky respekt a K+ pre Viridis, Roman Dirda a Drinker hulič.

A este jedna otazka/rypnutie pre Nema, ze ci v 46ke nema deti, ked zakladal taketo tema. Alebo uz ich mas odrastene a zvazujes dat sa na cestu svateho muza - Sadhu ?

Este k simulacii vesmiru by som pripodotkol ze NIE JE mozna a uz vobec nie zrychlena. To je ako keby ste chceli do plnej litrovej flase naliat este dalsi liter.

Kto necital/nepocuval Douglesa Adamsa, nech tak isto spravi. Tam ten pocitac nasiel odpoved na otazku zivota, vesmiru a vobec... bolo to: "42" Ale ked to doratal, tak zistili ze

v zivote je ovela vacsim umenim klast otazky, ako hladat odpovede.

------
MiS, 25r, muz, zatial bezdetny
Pripadne zaujemkyne o rozmnozovanie, hlaste sa na adrese secret@centrum.sk ;-)

Old Post 02-09-2002 v 16:45 PM
mis je offline   Profil uživatele mis   Find more posts by mis   Foto galerie člena mis   Click here to Send mis a Private Message   Add mis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 349  

2mis: Příspěvek č. 75

>A hlavne nezabudnite, ze najlepsiu a najdolezitejsiu
>vec co v zivote mozete urobit, su deti a vychovat ich
> tak, aby boli lepsie ako my. Na to sme tu!

Dovolim si s Tebou castecne nesouhlasit... Coz kdybysme treba drive, nez se pokusime napravovat v podstate sebe tim, ze se budeme snazit dobre vychovat deti, se pokusili napravovat sebe samotne a pak vychovavat deti jeste v mnohem lepsim duchu? Samozrejme, zacit u sebe je vzdycky nejslozitejsi, ale melo by to byti tim prvnim!!!

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 02-09-2002 v 18:37 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mis
Nový Člen

Karma uživatele mis - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 10 

Příspěvek č. 76

4C3 : Mas pravdu ze treba zacat u seba. Nemyslel som to tak, ze tymi detmi chcem napravat to co sme my nestihli alebo pokazili.
Ale myslim ze to mozie niekho naplit, najst v tom zmysel zivota. Poznam nejakych otcov co tapali a hladali zmysel zivota, vyskusali asi vsetko, ale az ked sa im dcera/syn narodili, tak povedali ze toto je to, preco sa opltai zit a zomriet.

Old Post 02-09-2002 v 18:48 PM
mis je offline   Profil uživatele mis   Find more posts by mis   Foto galerie člena mis   Click here to Send mis a Private Message   Add mis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koco
Nový Člen

Karma uživatele koco - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2002
Příspěvků: 20 

to all Příspěvek č. 77

........ked sa v uplnej tichosti nezamyslim tak som, a ak sa zamyslim tak sa snazim nieco iba vymysliet ........



......budte iba v pohode......

koco

Old Post 02-09-2002 v 18:59 PM
koco je offline   Profil uživatele koco   Find more posts by koco   Foto galerie člena koco   Click here to Send koco a Private Message   Add koco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 286 

Pohodička Příspěvek č. 78

Tak jsem tady toho napsal ale neudal jsem heslo, ta tak je to pryc. Uz to psat znovu nebudu.
Vsechny vas ale zdravim z Holandu [docasne].

nemo

Old Post 03-09-2002 v 15:35 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koco
Nový Člen

Karma uživatele koco - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2002
Příspěvků: 20 

to hlosan k+ Příspěvek č. 79

som rad ze sa zase stretavame a vidim ze "pracovne" ale k veci teda.
stale sa tu melie nieco ako Adams oznacil"Zivot , vesmir a vubec " cize nieco neuchopitelne ale sialene vzrusujuce . Ale nechapem preco to hladat tam kde to nieje(pojmy,vsetko hmatatelne ,ego,aj super ego aj hocikde inde......) . Trochu ticha to asi chce a ticho asi chce aj nas . tak preco niesme ticho??????

koco

Old Post 03-09-2002 v 16:47 PM
koco je offline   Profil uživatele koco   Find more posts by koco   Foto galerie člena koco   Click here to Send koco a Private Message   Add koco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 579  

to nemo Příspěvek č. 80

Tak tohle zamrzí viď . Tohle je jeden z případů, kdy si člověk uvědomí cenu svojí práce .

P.S. omlouvám se za offtopic, ale musel jsem nemovi projevit soustrast, protože vím, jaká je to pakárna, když se musí něco psát úplně odznova, ty myšlenky už prostě nikdy nedáte dohromady tak dobře jako když jste to psali poprvý .

Old Post 03-09-2002 v 17:04 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5524280 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív