Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prvni pocity když sem se dozvěděl o existenci .. fuj to bych do huby nedal co to bude za des
Pak sem si rekl co, zkusim to ...
Pak jsem nadaval an to ze to nejde ubalit
Prvnich par brk mi to prislo takovy nechutny, ale bylo to spis zvykem na normal papirky pac sem si uz na tu ceulozu zvykl a asi to budu hulit z toho, ma to mit min hnusu pro telo a kdyz se povede dobrej matros tak se na nej i pri huleni rad podivam
Původní příspěvek od 4C3 a jakym zpusobem z toho motate na backrolla? ten prebytek pak upalite? odtrhnout nejde, ne?
Tak tyhle papírky jsem si fakt oblíbil a to s tím přebytkem řeším tak, že ho zespodu nalíznu a přilepím k brčku. Ale jde si s tím i pohrát....jenom to musíš nalíznout jenom asi půl centimetru přilpit a to co přečuhuje odstřihnout. Takhle jsem teda řešil takový ty ranní osobáčky.. :-)
Původní příspěvek od reznor_TU ja z nich balil na switch a na klidek, lepi to vsude taze cajkovy... je to haluzz..dokonce sme kamosum nakecali ze sme nemeli papirky a tak sme motaly z izolepy a voni to sezrali a nechteli to hulit
na vánoce jsem z nich ubalil ale 5 brček, a rozdal je se slovy: oceba došly, celofán od startek, taky dobrej, na chuti to skoro nejni poznat měli jste vidět ty výrazy v jejich obličejích
Celulózový papírek neobsahuje chemikálie používané při výrobě papíru např. ledek, arsenik a další kovy, které jsou nutné k tomu, aby papírek získal bílou barvu. Celulózový produkt je na přírodní bázi a 100% biologicky odbouratelný, bez chuti a zápachu. Kromě tohoto, průhlednost celulózy dělá z balení zcela nový zážitek, konzumenti totiž vidí co kouří.
Rozdíly a fakta:
· Biologicky odbouratelná blána (ŽÁDNÁ PLASTICKÁ HMOTA) – 100% celulóza
· Výrobek na přírodní bázi, bez chuti a zápachu
· Není potřeba lepidlo
· Vysoká transparentnost (95%)
· Nepozměňuje chuť a charakteristiky tabáku
· Pomalejší hoření
· Je jediný svého druhu
Pokud vezmeme v úvahu všechny tyto rozdíly a fakta, celulózové papírky si brzy najdou své místo na trhu, jako nová kategorie balících papírků, a nelze je srovnávat s kterýmikoli již existujícími papírky. Všechny papírky prodávané v současnosti jsou „papírové“, tento produkt je naprosto unikátní tím, že je jediný 100% průhledný.
Jedná se o revoluci v balení tabáku. Nabízíme Vám být u zrodu nového (jiného) balení a kouření. Papírky z celulózy se stávají již nyní postupnou náhradou cigaretového papíru.
čuzz, všichni !!! tak nám začíná nová revoluce v kouření !!! jen dobře :-)
jo slyšel sem od kámošů který nedávno z tohodle pejpru zahulilii a prej fakt mazec v tý průhlednosti a hlavně nesrovnatele lepší pokouřeníčko než z normálních papírků, no příští tejden zakoupíme a vyzkoušime :-)
taky uz jsem mel tu moznost vyzkouset si tyhle "extra" pejpry a v porovnani s normalnima u me prohraly. srolovat prvni brko (na normala) z tehdle mi trvalo dosti dlouho, snad 3krat nez se to povedlo. pride mi ze se spatne ohejbaj. o motani ve tme ani nemluvim- na to musis mit brejle na nocni videni... no a chutove to taky neni zadna slava
ale vypada to pekne, jak se leskne
Původní příspěvek od zizik taky uz jsem mel tu moznost vyzkouset si tyhle "extra" pejpry a v porovnani s normalnima u me prohraly. srolovat prvni brko (na normala) z tehdle mi trvalo dosti dlouho, snad 3krat nez se to povedlo. pride mi ze se spatne ohejbaj. o motani ve tme ani nemluvim- na to musis mit brejle na nocni videni... no a chutove to taky neni zadna slava
ale vypada to pekne, jak se leskne
podobné první dojmy jak já, ale už jsem si na ně zvykl. Prvních pár brk sem si zvykal že musim to balit maličko jinak ale pak to šlo v pohodě.
chutove, to je taky zvyk. Možná si to nepřipouštíš, ale ty celuozový papírky fakt nemaj žádnou chut, vůbec. Zato nrmální ano, dost specifickou na kterou jsi si zvykl. Stejně jako s balenim, par brk a zvykneš si na celuozu.
Ale jedno velke minus bych tu zminil, když ten papírek vyndáte z krabičky a chvíli ho odložíte začne se sám ohýbat různě.
Původní příspěvek od JosefCorrino Ale jedno velke minus bych tu zminil, když ten papírek vyndáte z krabičky a chvíli ho odložíte začne se sám ohýbat různě.
myslim že se ohýbá podle tepla - stejně takhle haluzovaly žvejky, takový ty plátky
balí se z nich určitě jinak, chce to prostě ze začátku víc zručnosti
jinak přijde mi že se mi ubalený brčko vždycky ohne mírně k tý straně jak je rozpojenej filtr, nevim jestli tam vzniká nějaký pnutí nebo je to jenom moje levost
AHM4D - presne, mne se z toho taky vzdycky udela "levak".. podle mne to to je odlisnym pnutim v miste, kde ho oliznes - kdyz spoj zasycha, taxe oliznuta zkracuje a ohyba spek..
ale co.. co je krive to ja valasske
hele ze zacatku jsem z toho byl uplne nadsenej koupil jsem si baleni a silene si pochvaloval jak je to vynikajici vec..casem jsem ale zacal zjistovat ze v jointech citim neco co predtim ne a take jsem z toho kaslal vic nez z obycejnejch papirku mno a kdyz jsem si po tydnu s aledou koupil opet smokingy zjistil jsem ze starej dobrej smoking joint je mnohem lepsi...tot muj osobni nazor zalezi na chuti kazdeho kuraka