Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj. Stačí pustit nějakej animák bezslov, pustit muziku, jointíka do koutku úst . Hop hop a letím
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
drsnej je Colombo..dycky mam takovy zaseky nez on to rozlusti,ze uz nevim co to vlastne puvodne resily,Simpsoni taky oldschoolova klasika, MASH ma dobrou tu ironii...ale asi nejdrsnejsi serial..na to si ted nevzpomenu ))
Původní příspěvek od Pytlos drsnej je Colombo..dycky mam takovy zaseky nez on to rozlusti,ze uz nevim co to vlastne puvodne resily,Simpsoni taky oldschoolova klasika, MASH ma dobrou tu ironii...ale asi nejdrsnejsi serial..na to si ted nevzpomenu ))
Souhlasim ve všem. Lieutenant Columbo rulezzz
Plus ještě pohádky pro děti a humorné seriály.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
Simpsons- 5 sérií, výborná klasika.
Stargate- komplet, byl jsem na ní doslova závislej.
Futurama- první dvě série, Bender is Best!
Battlestar Galactica(nová)- první jeden a půl série, dokonale graficky zpracováno
btw zkusím kus fonetického slovníku ze SG, doplní někdo?
šapa aí - hvězdná brána
džafa - otrok, sluha, hostitel goalda
kle nou' rím - stav pro regeneraci a opravu organismu larvou goalda
krí - pobídka
Pekné, pánové, pekné... Já si hrozně rád ulítnu krom zde již jmenovaného na dětským seriálu, kterej běží ráno v Kouzelný školce. Bohužel neznám jeho jméno, je to anglickej loutkovej, nebo jak bych to popsal, seriál, kde hlavní postavu hraje pošťák, jezdící poštovním autem. Je to výborně promáklý, vychytaný detaily a skvělý hlášky. Samozřejmě se člověk směje i naivnímu scénaři, ale to k tomu patří, vždyť je to pro ty nejmenší prcky. Kdo se chytí a napíše jméno...?
Hlava: jojo SOA mám shlédnuto samozřejmně v originále na coolu to pěkně dojebali, ale to nejen u tohohle seriálu. Akorát opravim v USA běžela 3. serie. 4. se natáčí právě teď někdy, vysílat jí budou ve státech letos na podzim - už je to potvrzené.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Původní příspěvek od Slick-ace Hlava: jojo SOA mám shlédnuto. Akorát opravim v USA běžela 3. serie. 4. se natáčí právě teď někdy, vysílat jí budou ve státech letos na podzim už je to potvrzené.
WOW , tak to sem to měl stejně , no ty motorkáři na HD moc nekecaj no měl sem to od Andělů .....