Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hehe... znam i lepsi.... ale potesiiii to... ... kdyz si vemes ze Win NT server i bez zatizeni musis nejdyl asi po 2 mesicich resnout (kdyz nepadne sam) z duvodu zahlceni pameti a registru... tak je to potesujici.... rek bych... ehm ... nanejvys potesujici....
Dala by se uvazovat i alternativa vyuziti prumysloveho automatu (neco jako vyrabi www.hypel.cz)... Jede to pres sbernici RS485 (2 draty,blbuvzdorna) Mam tu jeden nevyuzity automat PES 03A ,tak me tak napadlo ze by to nemuselo byt spatne
Podle me by jako vstupni zarizeni mohla fungovat klavesnice od pocitace. Jednoduse ji kuchnete a ovladaci program nastavite tak, ze treba pri stisku klavesy "J" , ktera je kuchnuta a napojena na nejake cidlo, spusti odpovidajici reakci. Akorat to funguje jen na principu I/O
Takze po dlouhym precitani celeho fora jsem se rozhodl ze do toho pujdu taky.Jsem ve tretaku na SŠ obor cislicova a ridici technika,takze uz nejaky vedomosti mam.Sice PLC teprve programovat zacinam ale SW by nebyl problem.Kdyz budu mit schema tak bych to mel nak poskladat.Chtel bych to rozjet ve stejnym stylu jako Kernelerror.Predstavoval bych si 125W sodik,2-3 vetraky,teplomer a ph meter.To cely rizeny pres nakej cip a pripojitelny k PC.Preferoval bych Linux.
Ale potreboval bych par rad:
1)Co vsechno musim koupit,za kolik a kde to sezenu?
2)Jakym stylem se dela ten osvetlenej tystak?Pochopil jsem ze je to neco jako leptani ale svetlem = vetsi kvalita ale jinak jsem to vzivote nevidel.
Doufam ze mi pomuzete.Predem diky za rady.
PS:S tim samostatnym webem,kterej by se zabyval pestenim s automatizacnim systemem neni vubec spatny napad.Klidne by to mohlo byt kompletne pod zastitou Groweru.Jenom v jinym stylu nez forum aby se prehledneji ziskavali informace.Takze kdo by do toho webu semnou sel tak se ozvete na mejl.Klidne muzem dat dohromady takovej malej tym lidi a rozjet to.
Tak uz se tesim na vase reakce.Doufam ze budou kladny
Lepší by bylo použít starey comp bez netu.Nikdo se do toho nenabourá,bude to levnější a menší práce.Navíc to nebude drahý,obzvlášt,když to wyhoří (optočlen wydrží 2,5kV,ale lampa má až 4,5kV!!) S mikropočítačem (89x51,89x52,PIC16Fxxxx,nebo ATmega...)by
to tolik nežralo a nezabralo tolik místa.Nejlepší by byl 80C535,má 8kanál.8bit A/D převodník na měření.
sem rád že tohle taky někdo koněčně nakousnul...
Poněvadž mám PC vedle právě se stavějícího groowu!
a rád bych můj komp nějak využil nejen k paření on-line her
jak to pokročilo dopředu? kdyby bylo nějaký info rád bych se i klidně připojil sice elektro technik moc nejsem,ale rád bych pomohl,z čím bych mohl?
omg... vy chcete ovladat bednu primo pomoci pc??? to mi nepripada jako zrovna idealni tech min. 200W by mi bylo lito... spis pomoci pc nastavovat mikropocitac a to uz neni tak kostrbaty ... mikropocitac muze v klidku vali na zalozni baterku a vsechno je v klidku.... navic si muzete odnyst komp treba na nakou LANku
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.