Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
první problémek, ale s tim toho asi moc neudělám, ale kdyby ste věděli jak tomu zabránit, tak můžete poradit....přehnojený to určitě neni.....a přechcaný asi taky těžko....takhle mi schly spodní listy u každý kytky.....teď už zase prozměnu žloutnou.....ale to je asi normální
Naposledy upravil Děkujivřele 15-07-2005 v 20:14 PM
......ještě bych potřeboval vědět, jestli je tohle samec nebo ne....podlě mě je to samec na 90%.....už asi 3 den tam ty kuličky sou, ale pil ze z nich ještě nesype....takže to mě mate....a jako voprcaná samička mi to nepřijde
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
2 mcsow: hehe tak to je dobra rada tas to asi moc necet ze
2 dekujivrele: rekl bych moc wysoka teplota a na te fotecce je samec dyt to ma koule hehe hehe hehe
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
1. ta kytka je jasnej samec, vždyť má koule. 2. ten list mi taky přijde spálenej, jako kdyby to bylo přehnojený, podívej se na thread všechny nemocy kytek(nebo nějak tak se jmenuje) v zákl.pěstitelských informací .
......mám tu další problém.....ze 13 kytek mám 7 samců....což se mi zdá docela smolný.....nevíte někdo jak příště zabránim alespoň drochu takovýdlemu poměru......
Naposledy upravil Děkujivřele 04-08-2005 v 10:37 AM