Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to trochu OT, ale dyž je tu řeč o tom dědovi:
Sedím tak jednou u babky a ta se mě ptá:
-Snad nekouříš
-ne (pravda)
-a ani tů tů marihuánu?
-nee (skoro pravda, někdy to nekouřím ale piju )
A děda na to: no co každému chutná něco jiného
tak tahle hláška mě naprosto rozsekala a vůbec bych ji nečekal od muže kt. má za ženu mou babku
chlapy az budete nasrot tak se zamyslete nad slovem existence protoze i kdyz neexistujete a vite to ze neexistujete tak existujete protoze to vite ne? jestli to dava smysl tak nechci bejt uz nikdy strizlivej V3jmaZZ
kolik je hodin?-a máš kqwasnice?!
jde potápěč po poušti kolem ledové sochy a před sebou vidí podkovu.Otočí a tam kůň -ARABSKA SVINĚ-a vdáli na kopci ŠNEK a křičí
-SU na kopci a je mě to ůplně jedno a klidně si dál staví iglu....
zn.4 prdy z něčeho o čem nikdo nic neví a už nikdy vědět nebude...CHá CHá
A: "Kurva sleduj kam všichni ty lidi jedou. By byl mazec sledovat co každej člověk na světě bude dělat příští hodinu."
B: "Bys to měl na celej život sledovat postupně jednu hodinu života každýho člověka a stejně bys to neskouk"
A:"Hm. Kdyby nás bylo víc, tak by sme to skoukli."
B: "Pičo. By pak každej člověk na světě nedělal nic jinýho, než sledoval hodinu za hodinou nějakýho člověka, kterej sleduje hodinu za hodinou nějakýho jinýho člověka. By se lidstvo zaciklilo ve sladování sama sebe"
A: "No jo."