Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedávno jsem našel na netu toto (viz obr.) a dal jsem hledání - ale našel jsem tady jen ten samý návod... Mě by ale zajímalo jestli to někdo z vás zkoušel a jak se mu to povedlo (a hlavně - co tam dal za lepidlo - aby to drželo...). Zdá se mi to jako naprostá vychytávka a ještě jsem to nikdy neviděl...
No ja bych to zkusil hrozně rád - ale nevím jak by to drželo?? Čím bych to měl zalepit?? Vypadá to že to tady ještě nikdo nezkoušel... asi bych byl první...
lordWilliam: Ale vůbec si mě nezklamal - už sem myslel že někdo nebude prudit s hledáním... ale ja už na začátku píšu že jsem hledání dal a našel sem jen ten samý návod na výrobu nikoli na rady a zkušenosti jestli to někdo dělal - jinak díky že jsi taky přispěl...
To ste uplne negramotni nebo nechapete obrazkovy plan? Však to je vpoho... vemu ten klacicek.. namocim ho do konopneho olejicku... prijebu k tomu matrosek ( olej to drzi a NE LEPIDLO !!! ) No a hola hola do cannabinoloveho kabatku... ta dupačka s tim by se urcite vyplatila..... ten pocit pri čouzeni... hmmmmm
no rekl bych ze to bude asi nejak takhle :
vezme se ta tycka , navlhci se nakatrovane huleni a to se prilepi k te tycce, pak vezmes listy a kompletne to obalis.... pak to obvazes nejakym provazkem a nechas vyschnout, az to bude suche tak sundas ten provazek a bude to drzet v celku...
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
Hallo Grasbauern,
no, tak tadyhle(je to na 1. listu dole) http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=3350
je nějakej podobný návod(textový a český) a tam to drží jen seschnutím - na vnitřní vrstvu mírně seschlých listů se dá svrchní z neseschlých, ty po seschnutí doutník "utáhnou"...tak jsem to alespoň pochopil já.
ehm, sory že to vytahuju, ale poslední dobou jsme nad tím přemýšlel
v původním návodu je jádro z fermentovaných květů na bambusovém štěpu, to se zbaví niti a pomázne hašolejem, a pak se přilepují listy asi roztokem pryskyřice v lihu (btw lepí to fakt brutálně, stačí vyluhovat paličku)
pak se jenom odmotá niť která držela doutník pohromadě při schnutí, vytáhne se bambus a může se tahat
chtěl bych to někdy zkusit podobně, akorát není z čeho ^^'
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
NJ je bvy padá to luxusně akorát to sežere dost drog..a když už tak nevíte nekdo jak se delá Holandská Růže (nebo tak nějak..)..kámoš to chce furt udělat ale nějak nemám návod...
Ten obrazek je tu nekde na groweru jako linky z návody na různé špeky...chtěo by to ale i nějak popsat a nějaké postřehy navíc....težko se to podle obrázku staví