Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hodně pěkný a zajímavý... Já sice AUTA nejedu ale kamoši co je jedou by uvítali něco z čeho by bylo víc produktu na úkor času. Teď záleží jak to bude vypadat ve finále... Určitě hoď foto jak se to vyvíjí a hlavně smokereport Budu sledovat , ať to frčí.
S tím že je Tao slabý nesouhlasím. Nebo ještě jinak - podle mě záleží co chytneš za seed, bavil jsem se s kámošem o SUPERAUTO a on říkal taky že TAO je seno co hodil na kompost ALE moje zkušenost je jiná - měl jsem 3 malý kytičky TAO ze semen z CANNAFESTU jeden rok, měl jsem je v malých květináčcích, hnojeno bylo myslim jedno o který jsem se staral, druhý jsem měl na balkóně na okrasu a típali se k němu cíga a bylo věčně vyschlý na trout, uplně mučený listy povadlý někdy i palice byly ohlý, pak sem to trochu zalil a zas se to spravilo.. mega silná a idiotsvívdorná odrůda.. Třetí na tom bylo podobně myslim.
Výsledek byly nafialovělý krásně orošený kartáčky, a zvlášt ta opečováváná - specificky vonící a nahuloval víc jak 2 metrový hnojený Durban od DUTCH PASSION!
Možná někde i vyhrabu fotky... Každopadně si myslím že se štesím to něco dá, ale kdo by dával takovou péči něcemu pochybnýmu když ji může dát něčemu zaručenejšímu
Dle mě to je výhodný pro někoho kdo chce mít třeba mega pole , a nejde mu tak o kvalitu a normálních seeds by se nedoplatil...
no je pravda že nic extra, ale většinou platilo pravidlo že čím menší durban, tím lepší durban Ten velkej když se usušil tak měl docela senovitou strukturu