Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
Je tomu cca 10 dní co jsem dal naklíčit 3 semínka dle osvědčené metody - Do mokrých ubrousků a do tmy.Po 2 dnech jedno semínko vyklíčilo a tak jsem ho dal hlíny, druhé naklíčilo, ale jen tak, že klíček čouhal lehce ze semínka, a proto jsem ho dal taky do hlíny.Třetí semínko nenaklíčilo vůbec.Po pár dnech se z těch dvou semínek co byly v hlíně probojovalo na povrch jen jedno semínko, a to, které vyklíčilo jako první.To druhé ani po týdnu nic, a proto jsem ho z hlíny vypreparoval a dal znovu do ubrousků, což ale k ničemu nevede, protože se zdá, jako by se klíček zasekl a nechce se hnout.Je nějaké řešení jak tomu klíčku pomoct, aby z něj vyrostla rostlinka?Klíček je normálně živý a rozhodně není uschlý, takže nevím kde je problém. A taky se ptám, je možno ještě nějak "rozchodit" to semínko, které nenaklíčilo vůbec? Děkuji za rady !!!
Zdravím,ja som tento rok dal nakličiť 5x flash automatico
a vykličili len 3 kusy stoho ani jeden nevyšiel zo zeme..tie autoflowery ma vkuse sklamu :/
inak mi všetko vyšlo ako malo až na toto, tie iste metody som použil a nič..
Taky hodně záleží na tom co jsou vůbec ty semínka zač.... Pokud je to od kvalitní seed banky tak by se tohle stát nemělo , pokud je to nějaky kentus semena (sorry kentus_ :-D ) tak je to nekvalitní ... a nepomůže tomu ani kladivo )
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Taky sem měl problém s klíčením, zkusil jsem je normálně hodit do skleničky s odstátou vodou a raději i upravenou s PH 6 ze začátku byla teplá, no a za 2 dny naklíčeno.. u mě zatím nejlépší způsob..