Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky za reakci.. sorry že reaguji tak pozdě.. bohužel se zde můžu dostat jen přes Tor (pls update web)
Psyweed: Jedu první kolo takže nedokonalosti ještě piluji a jedna z nich je to hnojeni..
Kde jsem přisel na to že hnojit jednou týdně ? No na fb.. vedla se tam diskuze kolik a jak často hnojí bio bizz hnojkama a tam bylo zmíněno že hnojí 2ml/l jednou jednou až dvakrát do týdne někdo každou zálivku..
zde na groweru jsem jednou četl "nechávám kytky hladové" a nějak se mi uložilo do paměti že málo stačí protože vypadaly skvěle.
No každopádně už jim solím plnou palbu tak snad se ještě nafoknou protože teď bych byl asi v síni zmaru
Zvedat květináče nelze protože se tam nedostanu.. Napadá mě otázka která byla zmíněná výš.. příklad všechny kytky dostanou 1,5l zálivky a jedna bude dostávat 2l může to rozházet tak že by ostatní kytky střádaly a ta jedna né ?
Používat stejnou hlínu je asi zbytečné ne ? je strašně prorostlá kořeny
MEGA díky za náhradu Heaven je fakt že drahý.. malá flaštička 250ml 580 což je fakt dost když se má dávat 5ml/l. Kdyby jsi měl ještě nějaké další tipy okolo hnojiv budu velice rád když se podělíš..
Zdar ať to roste..
V zahrade , skleniku po konci sezony tiez tu hlinu nemenis
Ked si zvolil BIO tak si precitaj ako to ma fungovat...
Ked mas zdravu hlinu (bez skodcov) tak bud s pridanim mykorhiza / Symbivit , sa tie korene stanu potravou hub / bakterii ktore ich premenia na hnojivo, alebo s Cannazym sa ti rozpadnu a nebudu hnit....
Zalezi jak moc chces "recyklovat"
Hlina po 1 kole ma uz dobre rozbehnuty podny zivot...tak ak ti nepreschne kym das dalsie kolo , tak mas plus (trva to tak 2-3 tyzdne kym sa obnovia bakterie)
Vsetky kvetinace samozrejme dvihat nemusis, len 2-3 na ktore urcite dociahnes a podla toho vies cca. Ak mas rovnaky druh, tak vacsinou piju rovnako
Zdravím,
hledal jsem ale nejsem si jistý, co by to mohlo být. Nejslabší kousek z celé kavalérie začal mít problém (foto). Listy se stáčí od středu nahoru, kraje podél celého listu zesvětlané a na vrcholku začínají flekatět Od doby co se zvetila s ní nebyl problém - je podložená, ale vršek nejníž ze všech. Ostatní měly problém s dusíkem, ten jsem ale tady u té nemusel řešit. Před týdnem a pul jsem všechny postříkal výživou na listy od Groteku, než mi přišel dusík do zálivky, ale tadý té jsem se snažil vyhnout. Budu rád za každou radu.
Medium - hlína
Hnojky - metrop + monter bloom (+ostatní teď musely dostávat dusík od Canny)
pH - 6,5 ; EC - mi ukazuje blbosti, neřešil jsem ještě
Teplota den/noc - 30-31 / 23
Vlhkost - 60%
37. den 12/12
vsetko mas rovnaky strain? konce mas spalene od hnojiva, aj to ze sa ti stavaju spicky listov je toho znak
Ak je mensia , tak asi menej zvlada a prehnojujes ju. Tak ju hnoj menej alebo len kazdy 2 krat kym sa zrovna.
EC nemusis riesit ked ides podla tabulky + odstata voda
PH u mineral je vacsinou do 6.2 ale mozno u Metrop to mas inac
Niekde je tabulka kde je ukazane pri akom PH sa jaky prvok vstrebava
Původní příspěvek od chyldrex Zdravím,
hledal jsem ale nejsem si jistý, co by to mohlo být. Nejslabší kousek z celé kavalérie začal mít problém (foto). Listy se stáčí od středu nahoru, kraje podél celého listu zesvětlané a na vrcholku začínají flekatět Od doby co se zvetila s ní nebyl problém - je podložená, ale vršek nejníž ze všech. Ostatní měly problém s dusíkem, ten jsem ale tady u té nemusel řešit. Před týdnem a pul jsem všechny postříkal výživou na listy od Groteku, než mi přišel dusík do zálivky, ale tadý té jsem se snažil vyhnout. Budu rád za každou radu.
Medium - hlína
Hnojky - metrop + monter bloom (+ostatní teď musely dostávat dusík od Canny)
pH - 6,5 ; EC - mi ukazuje blbosti, neřešil jsem ještě
Teplota den/noc - 30-31 / 23
Vlhkost - 60%
37. den 12/12
S Metropem bacha, tam přehnojíš raz/dva. Je potřeba ho dobře rozmíchat - je hustý, rád se usazuje na dně ;-)
Prosím mám tento problém s listy viz foto, hnojim Biobizz, nedávno jsem začal doplňovat i cal-mag a trošku se zlepšilo, ale spíš mě zajímá jestli někdo prosím nevíte co znamenají tyhle okousaný listy nebo co to je?
Prosím mám tento problém s listy viz foto, hnojim Biobizz, nedávno jsem začal doplňovat i cal-mag a trošku se zlepšilo, ale spíš mě zajímá jestli někdo prosím nevíte co znamenají tyhle okousaný listy nebo co to je?
Ahoj prosím o pomoc nevím čím to je ? Listy mi zloutnou cim dal vic už začínají i mladé listy sem tam nake úplně uschnou ale nedávno ji rostly nové zelené listy a najednou to sni de z kopce už je dost velká a nerad bych o ni přišel . Hnojil sem Plagron TERRA a možná sem to přehnal ale to si nemYslim ze zas tolik .Myslíte ze by přidání CalMag mohlo pomoct ? Nebo jak mam postupovat předem všem dekuji
těžko se to rozpoznava takhle 'pozdě', protože velice často jeden problem nasleduje druhý a když jim dáš čas tak se ti to všechno rozšiři a potom nevíš už čim to vlastně začlo, ale zkusme si to shrnout.. předpokladám že to co jsem ti poradil posledně máš ok? zkontroloval sis pH v kořenove zoně? jaké tam to pH máš a v jakem mediu že ti to roste?
Píšeš že to hnojíš terrou a že si to přehnal, co si podtim mam představit 'přehnal'? Jaká je vstupní voda? použiváš RO nebo kohoutkovka, deštovka...? jestli kohoutkovka, nechavaš ji odstat nebo ji provzdušniš před zalivkou? Čim vic specifikuješ, tim lepe se dá určit kde si udělal chybu.
pořad si myslim že to je Mg, to se vyznačuje podobně jako nitro ale jde to od žil listu a máš to misty flekate takže bych se přiklaněl k tomu, ale muže to byt i to nitro, je si to symptomy podobne jak covid s chřipkou... potom tam vidim na špičkach listu a po listech fleky to děla zas sulfur a potassium
takže ja ti poradim znova to same, zkontroluj pH v kořenove zoně dej jim calmag a klid
Původní příspěvek od Urby99 Prosím mám tento problém s listy viz foto, hnojim Biobizz, nedávno jsem začal doplňovat i cal-mag a trošku se zlepšilo, ale spíš mě zajímá jestli někdo prosím nevíte co znamenají tyhle okousaný listy nebo co to je?
Je to ze záštipu..
citace:
Původní příspěvek od ESOcz Ahoj prosím o pomoc nevím čím to je ? Listy mi zloutnou cim dal vic už začínají i mladé listy sem tam nake úplně uschnou ale nedávno ji rostly nové zelené listy a najednou to sni de z kopce už je dost velká a nerad bych o ni přišel . Hnojil sem Plagron TERRA a možná sem to přehnal ale to si nemYslim ze zas tolik .Myslíte ze by přidání CalMag mohlo pomoct ? Nebo jak mam postupovat předem všem dekuji
Původní příspěvek od ESOcz Ahoj prosím o pomoc nevím čím to je ? Listy mi zloutnou cim dal vic už začínají i mladé listy sem tam nake úplně uschnou ale nedávno ji rostly nové zelené listy a najednou to sni de z kopce už je dost velká a nerad bych o ni přišel . Hnojil sem Plagron TERRA a možná sem to přehnal ale to si nemYslim ze zas tolik .Myslíte ze by přidání CalMag mohlo pomoct ? Nebo jak mam postupovat předem všem dekuji
ještě se to dá zachránit: postřik Vertimec + smáčedlo + Biool a za 10 dní zopakovat
Zdravím měl sem ten samý problém a vyřešil jsem ho díky radám tady nejdřív jsem převaroval Vodu pak jsem nechal pár hodin odstát + vychladnout 😄 pak jsem použil bio up + bio dow pro úpravu pH 6.3 Beru ještě vzorek z podmisky a pH je kolem 5.8 až 5.9 a používám Calmag jako preventivně dávám 0,5ml na 1litr vody a kitkam se zase daří super a děkuji za téhle rady takže ještě jednou děkuji
Čau lidi, chci se zeptat jestli někdo netušíte čin by mohlo být toto viz foto.
Jde jen o 3-4 kytky z 16, práce pro to mi to přijde divné, jedu organiku, biobizz, hnojím dle uváděného plánu přímo od biobizz s ostatními kyti problém není, ani se na ně nerozšiřuje, všiml jsem si že jde převážně o jednu odrůdu, celkem mám 4.
Ale co je mi divné je že i ta samá odrůda ale jiná kyti vypadá nádherně a daří se jí, nejdříve jsem myslel že daná odrůda potřebuje jiné množství živin, ale v tom případě by se nedařilo všem kyti dané odrůdy, prosím o rady