Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky neco
1) nejak sem si hral s fotkou
2) kukur
3) stromy
4) rodina idilka
tak se mejte snad v budoucnu bude fotacek kterej bude muj hih myslim minoltu z1 ma 10×opt. zoom a 3×digit. zoom tak se nemuzu dockat hih mejte se
tak tahle fotečka je stará asi 14 dní a pochází z výletu po okolních lesích. nad tím rybníkem ještě kroužili orli, ale v tý výšce co byly, by to foťák nezvládnul...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Právě jsem se vrátil z výletu v rakouskejch Alpách ...
.. ta první fotka je z vnitřku takovýho staroučkýho dřevěnýho domku .. mimochodem ten byl součástí statku na kterym chovali lamy, který byly taky hodně zajímavý ....
.. no a ta druhá, to je hned vedle jedný sjezdovky... ideální místo na ...
na začátku prosince jsem s malou partičkou (všehovšudy 4 lidi) vyrazil na gory do itálie. jak jsem pochopil, tak ta část gor, kde jsme byli, se jmenuje monte bondone a přímo vesnice vason. jedná se o menší středisko, které má ale tu výhodu, že je tam celkem liduprázdno. jenom ve středu měli italové nějakej svátek, tak bylo narváno. mimo to byl čék král sjezdovek i mimosjezdovkových ridů. jediný, co nás zklamalo byla místní u-rampa v šíleném stavu (nakonec jsme se shodli, že by bylo třeba asi víc sněhu, aby ji upravili), ale nebudu to rozvádět, neb se mi dělá hořko na patře.... fotos >>>
#3 nejvyšší gora v okolí (něco přes 3400 m/n/m) a její panoramata
#2 jeden den byla inverze a mraky se líně vznášely v údolích....
#1 foceno kousek od našeho tříhvězdičkáče někdy odpoledne
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Toto je môj tripec z Viedne, všimnite si poslednú fotku(ja v čiapke)ten malý shopík za nami bolo to na vianočnom trhu a od jenej dredatej holčini sme si tam poriešili hašík a som rád že konečne po dlhej dobe som bol dosť zpukaný