Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Seky: diky za nazor, dnes som kupil v hanf&hang eznymi od plagronu a odkonzultoval s predajcom nech to preschnut a potom uz len enzymi a 1-2green sensantion potom uz len cista voda ?
Balkon, od 15 00 přímé slunce, pH 6-7, amnesia lemon
Kytka se zpomalila az zastavila v růstu. Suche spicky listu se zhitsujem od spoda kytky. MA asi 15 cm. ..
Myslel jsem ze je přelíta ale pudu jsem nechal vyschnout. Tak nevim..
Ahoj, na horních listech se mi objevily dirky, nejsou však na všech, jen na některých, ale celkem dost. Kytky jinak rostou dobře, nevypadají, že by nějak strádaly. Jedná se o Auto Blueberry Domina Feminized, substrát je Plagron Royal Mix, hnojeno Plagron Alga Bloom cca 1x za 3 dny a jsou pěstovány outdoor.
Zdravím, tak přikládám svůj problém - žloutnou spíše vrchní listy, Royal Kush - Automat - 10 týden od vyklíčení, čím to může být ?
Jedu to v 11l květináčích, hlíně, a zálivka - dešťová voda + Plargon Alga Bloom (2ml - 0,5l)
Zdarec,potřebuji poradit.Mam 5 automatů venek Auto Jack a vždy na večer mi sežloutnou listy.Ph vody 6.8 zatím bez hnojek.A ještě otazka,kdy mám přesadit a začít hnojit?
Děkuji za odpověď.
Původní příspěvek od Hanskrtek Zdravím, tak přikládám svůj problém - žloutnou spíše vrchní listy, Royal Kush - Automat - 10 týden od vyklíčení, čím to může být ?
Jedu to v 11l květináčích, hlíně, a zálivka - dešťová voda + Plargon Alga Bloom (2ml - 0,5l)
Původní příspěvek od mastifuk Zacina se to objevovat na cele kytce .. takove oranzovo hnede fleky ..
Think Different.. leju odstatou vodou z kohoutku ..