Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ji zkus prestat strikat treba , jen zkouska na tyden.
Myslel sem ze ted vlozis prispevek az za dva dni
Ja se domnivam ze ta vlhkost ze zvlhcovacky je mnohem lepsi nez postrik , obzvlast kdyz je na tom ta jedna takhle...
Chapu ze ji jeste nemas , zkus strikat jen okolo a pak me napadlo upravujes PH i vodou kterou strikas? Odstatou vodou s pokojovou teplotou?
Klony jsem taky ze zacatku strikal a nemely se dobre , pak sem dal zvlhcovacku a stav se zlepsil bez toho postriku. Samozrejme ze zdravemu semenacku to uskodit nemuze.
Když to má člověk 3 metry od postele, je těžký 2 dny nedávat report Oke, zkusím to přestat stříkat, jinak voda je odleželá a pokojová teplota, převařená není. pH nekontroluju (zatím)
No ted uz taky vim proc, na pristi kolo je zvlhcovac jasnej. Jinak pH je 6,8 +- par drobnejch ty vody na zalevani a postrik.. jeste me napadlo, aby se mi tam vubec ten 6l zvlhcovac vesel 😂
Poslušně hlásím, že páté patro listů už je připraveno, čili zítra budu štípací den. Hrozně košatí ta kytka, až mě to udivuje jak málo roste do výšky. Druhý kvítko, to stagnuje, s tim se prostě nic neděje furt stejnej prcek, tak nevim jestli když ho štípnu se třeba nerozjede
Tak je to tu, ať má mrzák teda šanci ho dohnat 1. místo uštípnutí 2. to, co jsem odstřihl.. Jinak ano, mrzák asi vypadá líp, ale prostě nechce se mu růst
Nezda se vam kluci ze ty listy jsou nejak moc tmave?
Aby to moc nepridusil dusikem....
Na ty fotce nahore to vypada nedokrmene a tady na ty spodni zase prekrmene , moc dusiku, to ti to tak ten fotak zkresluje?
Samozrejme nevim jakou ma tenhle strain svou spravnou prirozenou barvu.
Takhle to vypadá když to vemu k oknu. Podle mě to vypadá zdravě, barva ani moc tmavá ani světla, taková přirozená, ale nevím samozřejmě. Ono se dost nahovno fotí, když je venku pod mrakem Jinak nevím, já to nijak nehnojím, zatim čistě substrát, tak nevim kde by se tam ten dusík bral
Tak on je možná ten jeden lehce světlejší, ale úplně v klidu tahle vypadá zdravě na nový měsíc začnu přikrmovat tim biobizzem.. ale ted když vidim jak rychle roste, tak mě to trošku děsí