Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od TommyGun Zdar, nevím jaké byly klony když si je dovezl, ale taky mi nepřijdou stoprocentně fit.. pH 5,2-5,5 taky není úplně ideální(to je tak dobré na hydro).. v kokosu je nejlepší 5,8 až 6.. já bych navrhoval jak píše Bárt přidat hnoje a zvýšit ph na hodnoty jak jsem psal a příště bych ty klony přesadil klidně na dvakrát.. ne hned do finálních květináčů..
To PH je nízké i pro to hydro, sice Holandani to tak často uvádějí, ale praxe mě opakovaně u aera přivedla k PH 5,9 na startu a i PH 6,4 mi přijde naprosto lepší, než pod 5,5. Dusík se nejlépe přijímá u PH 6,2 a pod 5,5 o dost méně. http://www.420magazine.com/forums/i...ake-charts.html
A to sázení přímo do velkých květináčů také nemám rád, jednak to dlouho vysychá a také to vede k nestejně vysokým kytkám.
Do coco hned od zasazení klonů ať jsou ve finálu či jiném menším tak ec 1,4-1,6 a toto se vám nemůže stát. Ty klony potřebují pouze najíst a pofičí zase dále,jen si myslím že na ten prostor je CFL málo budou se tahat za světlem,lepší by byla 250W MH. Jinak ta vlhkost na zakořenění není úplně ideální-chtělo by to aspoň 65-75% rh. U toho tvého aera souhlas+- s MR Bártem.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
sem myslel ze to prepnes uz ten 20 den...mozna i to bylo moc :-D,ja sem prepinal minule 20 den v hline,samo to nebylo tak silene husty jak to mas ty...ale stejne to ted prepnu driv...
Ja si myslim,ze abych docílil nějakého solidního výnosu,tak musím mít velké kytky.
Aby bylo g na w,tak by na kytkach muselo byt cca 60 g v průměru,da se to vůbec?
Původní příspěvek od cflgrow Ja si myslim,ze abych docílil nějakého solidního výnosu,tak musím mít velké kytky.
Aby bylo g na w,tak by na kytkach muselo byt cca 60 g v průměru,da se to vůbec?
V hydru se na HPS přepíná i za 5 dní a po přepnutí to letí nahoru, na výnos to zas tak vysoké nemusí být, ale musí to být dobře vyplněné, ale pod LED ten výnos neočekávej velký, na této ploše víc než 300g asi neuděláš ( pod LED světlem)
no 60 na kytce asi neudelas ani kdyz je nechas narust do dvou metru...navic asi se u tech ledek bude snizovat hodne intenzita svetla s vyskou...takze stejne minimalne od pulky dolu to budes met oholeny...
Původní příspěvek od breakbeat ja jsem teda k tem ledkam docela skepticej, jestli udelas vic nez 180g tak klobouk dolu....
Kolo pred tim udelal 196g a nemel to z daleka takove jako ted.Ja si myslim ze je nemozny nacpat 600g do toho prostoru.Kdyz jsem videl v boxu 120x120 g/w uz tak to bylo nahusto.A ty mas polovicni prostor.Myslim si ze 350-400g bude uspech.
Cus,uz vim,ale dik.
Mají okolo 30 Cm a vcera jsem je prepnul.
Neví někdo jaká by měla byt hloubka vody,jestli to ma po kořenech je stekat a nebo mají byt ponoreny?