Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Z nedostatku času v příštích dnech jsem seknul holky už dneska.. A myslim si že jsem ani špatně neudělal.. Sekl jsem je na den přesně jak uvádí banka.. Zde přidávam fotky
Edit omlouvam se za kvalitu fotek.. Foťák začal kravnout.. :/
Jinak už můžete zkusit tipovat kolik g se mě tam tentokrák povedlo vyťuntit.. 2 kolegům nejblíže tipujícím rád dám K+
Mam z toho obrovskou radost je toho určitě více než v minulých kolech.. na CFL se mě to moc líbí až jsem překvapen..
Díky za sledování a doufam že bude sledovat až se ozvu v novém boxu se sodíkem
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Momentálně jsem paličky zbavil větviček a po zvážení mě vychází 73,3g.. ale zatim jsem pouze ve 4/5 sušení.. ještě tomu pár dní dam tak doufam že nepadnu pod 70g No ještě dam vědět a vyhodnotim tipovačku..
Jinak jsem rád že mam minimum nebo vůbec žádně spodní paličky kterej bych se jinak zbavoval a šoupnul je do mastí.. Je to díky oholení všech spodních větviček a paliček.. Takže i díky tomuto mam i vyšší výnos než v předešlých kolech.. Mam velkou radost..