Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi jsem tu nový a potřebuji prosím co nejdříve odpověď. Mám velký problém s listy od začátku a nyní se to začíná projevovat na celých rostlinkách. Listy se lehce nejdříve šisovaly do lehce žluta od středů a poslední dobou jsou nažloutlé ,světlé a konce začínají být výrazněji žluté. Poslední dva dny jsou úplně svěšené dolů ( bojím se o rostlinky protože mají před přepnutím. Rostou více jak dva měsíce a mají jen kolem 40 cm což mi příde málo na tu dobu. Růst mi tedy přijde od začátku zpomalený a nezdravý nevím čím to. V dalším příspěvku zašlu foto pro ilustraci.
box je 120x130x200 ,
600W MARI KIT
odtah 150m3/h , přítah to samé 15tkou rourou. + cirkulační velntilátor.
hnojím plagron grow kolem 1 až poslední dobou do 2 ml/l roztoku.
AndreWWW: Přelití to nebylo, naopak, byl to pravěpodobně moc dusíku, protože jsme to na radu zalil destilovanou vodou, a kytky se přes noc úplně vzpružily, jen žloutnutí od konců vyfotim dnes po zhasínačce v normálnímsvětle a zašlu, ale ve svym threadu v indooru už mi lidi radí, že je to moc vysoké pH koupilk jsme tester a mám přes 8! takže snižuju a uvidíme.
Čauko nevím si rady co s tím. Substrát mám all-mix jsou asi v 10 dnu růstu hnojim 1x za 4 dny general organics grow,bloom a flora bloom podle dávkoání co je uvedený na obalu
čus lidi taky mám problém s listy je to skoro měsíc v květu a mám tam nahoře i dole spoustu listu žlutých nevíte co stím je to skoro na celích kytkách nevím jestli teda přehnojeno nebo málo dusíku teplota je 19-29 noc/den ale řítapim tam přímotopem na noc aby to nekleslo pod 18 stupnů,vlhkost tak max 50%
Původní příspěvek od blykatko čus lidi taky mám problém s listy je to skoro měsíc v květu a mám tam nahoře i dole spoustu listu žlutých nevíte co stím je to skoro na celích kytkách nevím jestli teda přehnojeno nebo málo dusíku teplota je 19-29 noc/den ale řítapim tam přímotopem na noc aby to nekleslo pod 18 stupnů,vlhkost tak max 50%
Jaký máš pH, jaký medium a čím hnojíš(a jak často)? Vidím tam fialové řapíky - to většinou značí málo fosforu, případně zimu...
citace:
Původní příspěvek od netolka Čauko nevím si rady co s tím. Substrát mám all-mix jsou asi v 10 dnu růstu hnojim 1x za 4 dny general organics grow,bloom a flora bloom podle dávkoání co je uvedený na obalu
Takže jsi to zasadil do all-mixu a už dvakrát za těch deset dní jsi to pohnojil? Pokud to nebyly nějaký odrostlý řízky, pak bych řekl, že jsi to prostě přešleh živinama...
Taky bych řekl že je máš spálený. posílám fotku včera přesazenáho řízku do kokosu, do té doby byl v kelímku v light mixu od Green Label bez jediné kapky hnojiva, zalíváno jen odstátou vodou s upraveným ph, takže u tebe platí kámo že někdy míň znamená víc. Jak to sleduju, tak tu spoustu lidí dělá stejnou chybu ve znaze dát rostlince to nejlepší :-(
čau no tak zima tam asi nebude je tam min tak 19 substrát mám obič zahradnickej ,PH okolo 6 ,hnojím jednou týdně naposledy sem hnojil alga grow 8ml a gren senzation 2ml na 5l vody ph 6 pač sem myslel že tam je malo dusíku tak proto ten alga grow.jinak sem tam daval terra boom a ten senzation pul na pul.no ale jinak tam kolisa teplota když nesvítím minimalní je 18 a pak jak se zapne ten přímo top tak tam je pak 25 stupnů max a když svítím tak tam je max 29 ani ne
V trýdu píšeš ph 5.8 a na výtoku 5.6, to je na hlínu málo ! Takovéto ph se používá na kokos. Tím že máš špatný ph to vypadá na blokaci živin, hlavně dusíku.