Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte je 21 den po prepnuti na kvet a som tu z dalsimi fotkamy ako som sa sam presvedcil tak tvetinka sa potiahla po prepnuti skoro o 30 cm teda skoro 100 % aktualne ma teraz 58 cm . no a s mojimi dalsimi 4 naklicemymi semenami to dopadlo velmi zle vysla mi iba jedna rastlinka a jeden taky zmrd ktoremu ostala skrupinka aj po vylezeni nad hlinu tak som ju dal dole a uvydimi ci sa spamata , nasiel som este jedno semeno White Widow tak som ho dal hned klicit a uvydime co s toho vyde .
Pekne poctivo trcham stale gule panom ktory my vyrasia no musel som otrhnurt aj nejake tie damske kvety ked ze sa my zacali aj vnich tvorit gule ale dufam ze to bude ok a nezaseru mi vsetko .
Pozdravujem vsetkych pestovatelou mam t par dalsich fotiek mam dnes 28 den po prepnuti . Za posledny tyzden sa mi neobjavili dalsie nove gule teda dufam ze som vsetkych panov znicil a nebudu sa tvorit dalsie musel som odseknut asi 20 damskych kvetou tak sa mi trosku aj vynos znizi a urcite to kvetinu aj trosku stresovalo tak dufam ze bude vsetko uz v pohode .
Predsa sa mi malinky problem objavyl zacali mi zltnut listy , trosku som to asi prehnal z hnojenim tak teraz rychlo preplachujem cistou vodou a uz do konca ani hnojit nebudem malo by to byt 46 den teda este 18 dni a to by malo na detox stacit .
Žloutnutí listů v této fázi květu způsouje to, že kytka spotřebovává živiny z listů. Může to být i tím, že listy nemají dostatek světla. na fotkách je vidět, že to má jen pár listů.
Podle mě, pokud by jsi to přehnojil, tak by to bylo daleko horší.
Pred 50 dny jsem si koupil 5x Euforku od DP, na dvou jsem vcera objevil koule, na kazde cirka ctyri. Nechapu, ze se udelaly tak pozde. V kazde pripade uz od DP nechci nikdy nic
Taky tak co som mal prvu White Widow tak ta bola v pohode ale cakal som ze od tak znamej a tak prezentovanek banky budu semena v spickovej kvalite a ze herman nehrozi som si precital o Putch Passion hodne vela o ich preferenciach a za poslednu dobu citam len same negatyva , a plus osobna skusenost z ich semenamy tak pokial sa ich povest nevrati naspat tak od nich nebudem kupovat nic .
Pěkná, zdravá sativka, jenom je škoda, že ti to zhermilo. Sativy kvetou přes 8 týdnů, jestli se nepletu, takže to nebude lehký uhlídat. Každopádně je to možný a já ti fandim
Co se týče seedbanky, tak můžu doporučit www.amsterdammarijuanaseeds.com Vypěstoval jsem z jejich semen ve svym 1. kole přesně to, co slibovali a ještě pár řezů outdoor navíc. Bylo to trochu dražší díky zahraniční platbě a poštovnýmu, ale už jsem rozhodnutej že příště pojedu Strawberry Ice, kterou nikde jinde nemaj
Ve 2. kole jsem si koupi semínka od Barney's Farm a od Ministry of Cannabis a z nich se mi 100% osvěčila Shanti od Ministry of Cannabis. To už jsem kupoval v čechách, takže bez větších nákladů obětovaných příležitosti
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Tato Euforia ma podla Seedbanky 7 tyzdnou 8 je maximum aspon podla toho co pisu u Dutch Passion ale uz od nich brat nebudem vsade pocuvam na nich same negatyva .
Původní příspěvek od maugly Tato Euforia ma podla Seedbanky 7 tyzdnou 8 je maximum aspon podla toho co pisu u Dutch Passion ale uz od nich brat nebudem vsade pocuvam na nich same negatyva .
čus...tyhle údaje ber jen orientačně a s rezervou...když jedeš ze semen tak až sklidíš tak budeš vědět
ok tak dik za upozornenie no pred tym som mal White Widow a tiez zo semena a siel som presne podla uvadzanej doby kvetu ale jasne ved to sa uvydi kedy bude presna kosa .