Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tak letos sem skusil stěstí se semínky od growseeds Nothern Light auto,slečny sou staré 15 dní ne moc velké špatné počasí tak snad se to zlepší.
Tak letos zasazen Cream Caramel, White Widow, Black Domina a Great White Shark - vše od Fair Seeds.
Klíčivost překvapivě dobrá - 96%. Co je ale zatím horší jak si vedou v růstu. Black domina a Cream Caramel rostou skvěle (100%), ale hůř je na tom Great White Shark (70%) a nejhorší je White Widow, tam zatím dobře roste jen 40%. Uvidím a snad se kytičky vzchopí...
Letos sem daval Northern lights od GS po deseti, AutoMariaII od PS po 5ti a Different Think od DP po 7.
Urcite nejdynamictejsi, nejvetsi a nejhezci jsou ty posledni. Ocekavam od nich i nejlepsi vzorek. Automaria je taky velika ale palky uz ji tak nejedou. NL od GS je klasika - prumer. Jinak myslim ze nadprumerny kviti. Az budu mit fota pridam
Letos AF jaro/léto
Pakystan Ryder - jedna jaro jedna léto
Northern light - jedna jaro jedna léto
Thunder Blood merry - jedna jaro
Afghan kush ryder - jedna léto (vylezlo 1 z 5 semen ale kytka malá zakrslá caa 40cm asi 10g víc ne)
Gnomo - jedna jaro dvě léto ale jedna se nepovedla 30cm zákrsek caa 5g
Northern force - jedna léto
Black Jack&Mazar - 4 léto
Blueberry - 4 léto
Mazar - 1 léto
zdravim letos sem jel blueberry mel sem 2 kytky vynos dohromady 40g
a ted mi jedou northern light klicivost 5/5 seedbanka asi fair seed nakvetacky jedu letos poprve tak se stale ucim. A mel bych na vas zkusene grovery otazku lze este nekde sehnat regular semena nakvetacky co sem hledal na netu tak sem nasel same feminizovane. Diky za odpovedi
Původní příspěvek od martines186 zdravim letos sem jel blueberry mel sem 2 kytky vynos dohromady 40g
a ted mi jedou northern light klicivost 5/5 seedbanka asi fair seed nakvetacky jedu letos poprve tak se stale ucim. A mel bych na vas zkusene grovery otazku lze este nekde sehnat regular semena nakvetacky co sem hledal na netu tak sem nasel same feminizovane. Diky za odpovedi
Zdarec,, takže toto bude s automatama moje první zkušenost tak se velmi zvědavý... jedu indoor 600W..
Rozhodl sem se zkusit už mnohými opěvovaný Syrup (buddha)
AK Passion (zambeza)
Northern force (zambeza)
Také bych se chtěl zároveň zeptat jestli někdo máte zkušenost se zambeza seeds... Na cizích stránkách mají celkem slušné hodnocení, tak uvidíme... AŤ ROSTOU
Zdravím
Tak letos sem koupil 10 semen od budha seeds je to nějakej mix jakože odskoušený modely plus nějaký novinky co ještě nejsou na trhu cena 870
kč to je 87 za semeno mám to od jahody cena v poho a téhle seed bance ze skušenostma z loňska věřím.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
regular kříženci (ruzne banky a ruzni křížitelé , včetně mně) :
Ak - 47
La Musa
White Dwarf x Deimons
White Dwarf x Deimons x Big Devil
White Dwarf x Deimons x White Widov (ta vdova neni Af ,tak jsem zvědavej kolik kytiček bude mít Af vlastnosti....)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Kannabia:
Micromachine
Power Skunk MAX Auto
White Domina MAX Auto
Na ty MAX Auto jsem zvedavej, maj mit delsi dobu rustu, takze kytka by mela byt celkove robustnejsi. Taky jsem zvedavej na rozdil mezi normalnim a auto power skunkem. Ten klasickej byl velka parada.
Původní příspěvek od tupec100 tak na toto som veľmi zvedavý
Buddha Seeds - Auto Magnum 5 Feminised Autoflowering
To já taky. Asi do něho půjdu
Jinák plánuji na letošek:
4x AF NL (RQS)
2x AF Royal AK (RQS)
10x Assorted Auto (Buddha)
6x Black Jack x White Dwarf (od místního člena)
2x Seet Special (Sweet seeds)
A asi Magnum (Buddha)
Počty jsou orientační, taky nemusí vyklíčit vůbec nic.