Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DooMer kecal sem o tom ze segrou ktera se v kytakch vyzna a rika ze je to blbost ze seminko je od zacatku proste budto chlap nebo zenska...
Hovadina nehorázná...
A co takhle slovo hermafrodit říká něco tvé sestře ?
Jak tady najdu jednoduchej návod na používání groweru? Myslím, že se tady dá najít spousta věcí. Teď mě hlavně zajímá rozpoznání pohlaví. Jak tady jednoduše najdu srovnávací fota?
Původní příspěvek od hustodaemon Jak tady najdu jednoduchej návod na používání groweru? Myslím, že se tady dá najít spousta věcí. Teď mě hlavně zajímá rozpoznání pohlaví. Jak tady jednoduše najdu srovnávací fota?
Původní příspěvek od DooMer a uz tam ma pomalu uzraly semena
To sis spletl - samec netvoří semena, on dokáže pouze opylovat samici a ta pak krom květů bude mít na palicích i semínka /nebo jestli to brzo nezabrdíš tak to bude semínko samé /...Doporučuji si přečíst + tady + tady ...
mám problém.Dělal sem poprvý outdoor.Kámoš mi dones nějaký semena-nevim co to bylo.Kytky maj tak 40 cm a nemůžu je rozpoznat jestli to je samec nebo samice
Původní příspěvek od CPA mám problém.Dělal sem poprvý outdoor.Kámoš mi dones nějaký semena-nevim co to bylo.Kytky maj tak 40 cm a nemůžu je rozpoznat jestli to je samec nebo samice