Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidi poradte :-) Pestuju indoor autoflowering odrůdu AutoMazar.. A už se mi začínají objevovat preflowers.. Chci se zeptat jestli mám vyměnit výbojku z růstové na květovou nebo mám nechat po celou dobu jen výbojku růstovou??? Dejte co nejdřív vědět.. Spěchá :-) Díky všem..
Mám v indooru 4x AutoMazara a už je mám na květu a začínají mi některé listy žloutnout.. Prej je to u automatů normální.. tak se chci zeptat jestli je mám otrhat nebo je tam nechat.. Já bych je spíše asi otrhal at svítí pořádně na palice a rychleji dozrají.. Napište svůj názor.. Díky..
určite by jsem je tam nechal at ma rastlina zásobarnu energie a čo se tíče dozrávaní pokud se neobjevý plíseň která se časem určite objevý nechal bych dýl než uvádí výrobce.
Ahoj kluci, zasadil jsem na zkoušku na konci července dvě AF odrůdy (Blueberry a Northern light), obě dvě vyklíčily do 4 dnů, ale blueberry vyklíčila dvěmi klíčky a je teď, po 8 dnech 2 - 3x menší než NL.
Je to normální, aby z jednoho semínka vyrostli dva stonky ?
Tak sem to letos zkusil, 1* Autoblueberry, 1* Automazar. Berry uhnila po vyklíčení, takže kráska na fotce je z rodu Mazarů. Pěstováno v běžné zahradní hlíně, na podzim zaryté slepičince, hnojeno rozkvašenou kopřivou a slepičincem do 3. tydne kvetu. Zasazeno 3.6., kvet 15.7. foto dnes 14.8.. Kyticka cca 80cm, vlevo Powerplant, pravá strana Safari.
podarilo se nekomu z Vas vypestovat AutoBlueberry venku do nejake prijatelne podoby? Tzn. bez plisne palic a alespon 40cm? Minuly tyden jsem sklizel druhy pokus a pokazde byly vsechny plesnive a zakrsle.
Priznavam, ze poprve to bylo zpusobeno moji nezkusenosti s autofl. odrudami (predpestovaval jsem pod 250W CFL a presazoval ven), ale napodruhe byly od zacatku venku a poctive jsem po kazdem desti oklepaval paldy a stejne nakonec plisen.
Zatim jsem na forech nenasel jedine kladne hodnoceni teto odrudy, tak by me zajimalo, jsetli jste mel nekdo stesti.
zdarec, tak abych se přiznal jsem k těmto novým rychlokvaškám celkem skeptický, sám jsem vyznavačem spíše zatemňování - vím co můžu od mnou držených genů předem očekávat.
Věřím, že letos mnozí z Vás autoflowery jeli a touto dobou by už mohli mít udělaný názor, tak sem s ním!
U několika známých jsem měl možnost loni ochutnat a vidět v růstu Red i White dwarfa od Budha seeds, nijak mě výnosem ani účinkem nenadchly - navíc velice nízká klíčivost, tak sem si řekl, že autoflowery budu zkoušet až se geny více ustálí a chtěl jsem dát bankám 5 let, než předvedou něco co bude stát za to..
Letos jsem viděl Quasara a Deimosa taky od Budha seeds a některé kytky mě mile překvapili, orošenost a vůně fpoho, jen klíčivost stála zase za prd a i účinek mi připadal celkem sedativní na to že byli oba vzorky ve finále kvůli plísní brány krapet dříve...
Stejnou zkišenost se sedativním účinkem jsem měl i od Red dwarfa pěstovaného pod lampou,ale tam sem si myslel, že je přzrálej..
Fota bohužel nedodám, protože jsem byl jen přihlížející.
Prosím ty, kteří mají jakoukoliv skušenost ať napíšou své dojmy, nebo sem rovnou hodí odkazy na tready ať to máme pěkně na dlani a můžeme kolem toho diskutovat.
Věřím, že se infa budou hodit pro nás ty kteří o autoflowerech uvažují do další sezony!