Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To chápu, klidně zaplatím pokud jde o tento model, ale chci mít jistotu, že je to tahle odrůda o jiné zájem nemám. proto jsem nabídl možnou výměnu.. najde se někdo kdo se podělí o něco svého?
...tak trochu od zacatku , Jack Herer je konopnej aktivista , kterej treba napsal knizku The Emperor Wears No Clothes kde jaksi vysvetluje/poukazuje na vseobecne pouzivani konopí pro různe ucely v dobe kdy nebylo PVC , Silon , a jine umelohmotne sracky ...
Ve skutecnosti tu kytku vyslechtil Ben Dronkers tady na fotce s Ed Rosenthal ten uz ma taky svoji kytku u sensiseeds
..to ze je tak draha , je proste dano jmenem , stejne jako ta to kytka , podle mych zkusenosti je JH docela divnej kerik ktery zvlastne chutna ale vynos je nic moc veta "tak těžký palky že se pod tím lámou i vjetve." mi vyvolava na tvari usmev tady sem nasel par fotek na posledni je uz zkracenej kvuli plisni ...
...jestli chcete neco od sensiseeds a neprodelat , kupte si Maple Leaf Indicu dlouholete dobre zkusenosti , vyborny vynos i chut , vhodne i ven , vzhledem k rannosti ...
Pravidla jsou jednoduchá, zvolte si jeden model, který vám nejvíce přirostl k srdci, nebo je nečím orpavdu vyjímečný....... doufám že se apoň dva lidi shodnou na jednom modelu
u mě zatim porád jednoznačný vítěz JACK HE®®E®
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley