Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S listy to susim proto, aby to schlo pomalu. Vetsi hmota zpomali schnuti. Jakmile listy uschnou tak, ze se zacnou lamat, olamu je a zbytek susim dale.
Samozrejme pomalejsi suseni znamena vetsi rizko plisne, ale pokud to nezplesnivi (kontroluji kazdy den), melo by pomale suseni byt poznat na chuti.
To je i duvod proc to nerozlamu na jednotlive vetve a nesusim je oddelene.
2sinuhet-a nebylo by lepsi susit spis ve vetsi zime a bez listu mohlo by ti to negativne poznamenat chut...hazi to pak lehce senitou vuni a prichut ale trebato mas vyzkouseny ze tim predcasnym otrhanim listu tomu predejdes...
Posledni celkove fotky pred tim nez to rozstriham a zacne curing.
Celkove kytky ostrihane listy. V podstate uz jen to co si chci nechat.
Horni palice budou ke koureni, spodni asi zarchivuji pro casy nouze, nebo z nich udelam hash.
Pro srovnani je tam povesen zapalovac.
Na fotkach to vypada o neco hur nez ve skutecnosti. Vzhledove jsou ty palice nic moc, ale kvalitou stavu si myslim, ze budou skvele.
Zatim sklizeno 50g palic prvni jakosti ke zhuleni a 40g palic druhe jakosti na hash. Dalsi druha jakost jeste visi, dnes uz se mi to strihat nechce.
Jeste neni jiste ze to bude hash, necham si je zatim stranou a az dojde jakost A uvidim, jestli bude nouze a zacnu hulit i B, nebo to bude v dobe kdy bude huleni dost a udelam z toho hash.
mno jsem zvedavej na smokereport podle toho co jsem videl ale tvoji sensi star v kokosu bych rekl ze ty nuturlitky zas takovej prebor nejsou jinak samozrejme dobre odvedenej job a rekl bych ze jsi pravem spokojenej..ale treba hulic s mou spotrebou by splakal nad vydelkem....
co dal povalis dal nuturelitky nebo back 2 sodik?
S karmou prisel dotaz proc jsem nevypletl cele pletivo...
Prepnul jsem to na kvet ve chvili kdy kytky dorostly spickami k pletivu. Takze vyplatani se delo behem rustu ktery nasleduje po prepnuti. Byl to muj odhad jak to jeste poroste. Na tretim obrazku shora jsou videt i zarivky. Jak vidite kraje pletiva jsou vlastne pod objimkami. Zarivky jsou blize ke stredu pletiva. No a taky to byl muj prvni scrog, takze jsem zjistil ze s tim vypletanim to neni tak proste a dalsi sezona bude vyukova, kdy chci dat jen jednu kytku a tu roztahnout hodne do sirky abych si mohl dobre prozkoumat co to vlastne pod tim pletivem dela. Tentokrat totiz zustalo v nekterych mistech i spousta palicove hmoty pod pletivem. Takze se k nim svetlo nedostalo. Az to zvazim, dam vedet.
Zatim by vas mohlo zajimat ze komplet elektrina cele skrine (2x 200W nurt, 2x 12V ventilator, 1x 230V ventilator, cerpadlo) me za tuto sezonu stala 1715 korun coz je 381 kWh. Mam celou skrin na digitalnim meraku, do ktereho lze zadat i cenu za kilowatthodinu a on to rovnou ukazuje.
Hnojiv to spotrebovalo zhruba jeden tripack od general hydro, coz je asi 500 Kc. Ale hnojil jsem s nim zaroven i matkarnu a jeste porad mi trochu zustalo. Takze pokud toho bude alespon 10g, je to v poulicnich cenach zaplaceno. :-)