Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je trávy,to je hrozný Dobrou chuť pane pěstitel....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to gode88 - hmm, letos nevím, nějak jsem to nevážil, ale dohromady ze všech tří políček toho bylo méně než minulej rok z toho jednoho(viz. Zahrada by Dudušek), ale jen o malinko letos jsem vybral špatnou genetiku, taky jsem to flákal a spolupěstitelé mi taky moc nepomohli, kdybych si to neudělal sám, tak bych neměl ani to....
Dívej, je to zase velmi těžké, co vybrat, ale určitě už né tyto modely od kozzyho: Swiss Crypto, Passion - ten je obzvlášť špatný, Durga Mata... ale zase musím říct, že mě od kozzyho velmi potěšil PwP a hlavně skunk 1!!
Půjdu příští rok do tohoto:
Nirvána:
- Afgan
- Papaya
- Skunk Red Haire
- B 52
Toto vše vlastní selekce.
Pak určitě do tohoto:
PwP - kozzy
Skunk 1 - kozzy
shaman - hary
a11xmtf - hary
belladona - hary
chronic - hary
GWS - hary
stonehead - hary
Ice - ??
hindukush
Z letošní sezóny bych vyzdvihl tyto modely: GWS, Apollo 11xmtf, shaman, Erdbeer, PwP, Ice, skunk 1, blockhead...
Vše je zatím v začátcích, tak jsem zvědav, co všechno se mi povede a co ne, ale určitě budu lépe připravený jak letošní rok, kdy jsem řešil modely až na poslední chvíli, špatně jsem se staral o kytky(málo času), nějaké ty čórky atd.
Vsem, co jsem slibil seminka Passion x neco, tak odeslano, nikdo jiny uz prosim nepiste.... nic na oplatku od nikoho nechci, nemuzu rucit za kvalitu, jinak klicivost je cca 80procent.....