Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pouzivam phyt amin a sem s nim spokojen rostlinky sou po nem krasne zelene a zdrave.pouzivam uplne od zacatku az do druheho tydne kvetu postrikem a pak az do flushingu zalivkou a je vazne super
cau lidi , hele nevite nekdo davkovani green sensation od plagronu??
pisou 1ml na litr, ale kolikrat tydne to mam tim zalivat, to uz sem se nedocetl?
Jo a taky se chci zeptat jeste na jednu malickost.
kdyz postrikam pyth-aminem moje kytky , tak jestli je pak muzu dal rosit cistou vodou? bojim se abych ten phyt-amin nesmil z listu, pak bych to postrikoval uplne k nicemu.....
Původní příspěvek od P@blo cau lidi , hele nevite nekdo davkovani green sensation od plagronu??
pisou 1ml na litr, ale kolikrat tydne to mam tim zalivat, to uz sem se nedocetl?
Jo a taky se chci zeptat jeste na jednu malickost.
kdyz postrikam pyth-aminem moje kytky , tak jestli je pak muzu dal rosit cistou vodou? bojim se abych ten phyt-amin nesmil z listu, pak bych to postrikoval uplne k nicemu.....
S GS zkušenosti nemam ale kytku po aplikaci Phytaminem ničim dalším nestříkej. Na listech se vytvoří film a ten by se neměl nějakou dobu oplachovat (takže na outdoor je zbytečný Phytamin používat, když víš že bude za chvíli pršet). Jestli potřebuješ dál rosit tak to odlož co nejdál od použití Phytaminu nebo zase stříkej Phytaminem (třeba menší koncentrací, předávkovat se tim nedá ale je zbytečný to přehánět).
ok, supr....
dik za radu, jo a to davkovani GS staci 1x tydne, jak sem se dozvedel od kamose, tak kdyby nekdo mel stejny problem , nebo by se rozhodl poridit si GS ,tak uz nemusite dal hledat....
Presne tak, ako vraví tvoj kamarát. GS stačí pridávať raz týždenne, aspoň takú mám skúsenosť. Ale už som sa stretol aj s growermi, ktorí pridávali GS do každej zálievky, ale aj s takými, ktorých názor bol: radšej menej ako viac. A k tomu sa prikláňam.
cuzz chtěl bych se zeptat jesi se vyplatí mít základní hnojivo na kořeny,rust, a květ od značky METROP a doplnovat hnojivem značky PLAGRON nebo jesi mám používat na všechno hnojivo PLAGRON???
Původní příspěvek od Calzone Rád bych se zeptal, jestli někdo z vás má nějakou zkušenost s hnojením Alga-Growu pomocí postřiku. Jakou jste zvolili koncentraci?
Stejnou jako je psaná od Plagronu, nevím proč by v tom měl být rozdíl?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zedy:
Proto, že ty živiny pak rostlina přijímá úplně jiným (IMHO mnohem rychlejším, prudčím) způsobem. Z vlastní zkušenosti vím, že třeba kristalon ve své 100% dávce může kytky pěkně spálit.
Původní příspěvek od Calzone Zedy:
Proto, že to rostlina přijímá úplně jiným způsobem. Z vlastní zkušenosti vím, že třeba kristalon ve své 100% dávce kytky postřikem spálí.
Jo ale pořád aplikuješ rostlině nějaký množstvíí hnojiva, který doporučuje výrobce s nějakou garancí a jistotou.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Výrobce ale nic o postřiku nepíše, doporučuje akorát množství hnojiva a pravidelnost pro zálivku. To máš něco jako kdybys vykouřil najednou to samé množství konopí, které by jsi jinak dal třeba do mléka aby jsi to cítil tak akorát. Ten květináč s hlínou taky pojme vetší množství hnojiva, které si pak rostlina postupně odebírá v menší koncentraci.
Podle mě to moc řešíš, jak píšeš zkus a uvidíš. Jen se ti snažím vysvětlit, že výrobce udává bezpečnou dávku, kterou rostlina snese. U Alga-bloom taky píšou 4ml/l zálivkou a loni sem to odhnojil postřikem ve stejným množství a žádný problémy s přehnojením sem neměl.
ma nekdo zkusenost s Plagron ENZYMES pripadne Plagron REPRO FORTE?
jde mi o to ze Plagronu v nabidce chybi nejaky "flushovaci roztok" na konecnou fazi kvetu. Green Sensation pouzivam...
ale chtel bych substrat vice procistit... podle popisu by Enzymes nebo Repro Forte mohli pomoci... ale prijde mi ze navzajem se lehce prekryvaji...
NEKDO NEJAKY TIP nebo RADU? (flushovaci pripravky od jinych vyrobcu znam .)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
tak jsem prikoupil Plagron Enzo Forte... to by mohlo prospet...
---------
Enzo Forte - enzym pro odstranění odumřelého kořenového materiálu a rozpuštění usazených solí v substrátu (biokatalyzátor), zvyšuje obranyschopnost rostliny a příjem živin, vhodný do půdy i pro kapilárové závlahy, používá se v růstu i v květu, balení 250 ml
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."