Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od komix ted sem přivez vapir miny vipadá dost nevině luxuxní malá hračka dens se de skoušet tak dáme info později že
hele mini vapira si koupil zrovna kamos dneska tak se s nim hned stavil zjo. tak sme ho parkrat sfoukly a pohodicka velmi podobna chut jako z volcana s tim rozdilem ze balon je objemnejsi cili da vetsi hight zato tenhle mini vapir je v cajku jen tak na ven prasknes tam baterky a hura ven
proběhlo testování máta + něco dobrého zeleného na high ---resumé:parádní chut která vás pěkně protáhne báječné při nachlazení jen máta vyprchává daleko rychlejc proto je lepčí vapit to na nižší teploty tak kolen tech 110 stupnáku ale jinak je to luxux
pampaliny:takze volcano...high je vice energeticke chut je jina neda se rict jestli lepsi nebo horsi nez joint je proste jina..takova cistsi..ale da se z toho i pekne zakuckat...nacez okamzita rana do hlavy jako prase...jako ja osobne z volcana nehulim totalne ale prokladam to i jointy je to dobre ze kazdym vykourenym balonem na ukor jointa setris sve zdravi a zkouri te to taktez dost po sklizni se hodlam dostat na uroven 4 jointy denne a zbytek dovaporizovat tzn ze treba po praci si vetsinou davame jointa primo na plazi ale doma balonky
treba z volcana i ten nejhorsi ostrovni has na cisto bez tabacku a dava
tzn ze treba naka trava od domorodcu ktera je nevalne chuti ale dobreho ucinku bude ve volcanu naprosto prijemna
jsem dost zhulenej a je to roman takze zitra to mozna editnu
zdar a dym
Rana do hlavy jak prase ,to ja rad.
Jdu do nej pac bych rad kouril i v duchodu a ne abych byl napojenej v nemocnici na nakejch hadickach.
Na kolik stupnu to davas ?
Lovu zdar
pampaliny...hulime na vsechny stupne zaciname od spoda a porad pridavame..myslim ze je individualni na kolik stupnu se kouri mene je chut jemnejsi vic je takova kaslavejsi...
tak ja uz asi 5 den ficim na vapir O2 mini, kupil som ho hlavne kvoli mobilite, chcelo by to nejaky ochladzovac pred inhalovanim ale to za tu cenu a velkost nemozem ocakavat
som s nim celkom spokojny, hlavne je to velmi ekonomicka volba kvoli materialu
mam volcano uz skoro 3 roky a furt to palim na 230 nejvic jak to de ,kdysi sem to skousel na mensi stupne ale vubec sem se nezhuloval bo to nekopalo ,takze skusim neska tech 180 auvidim kolik balonku musim dat abych byl v pici,jinak normalne dam 1 a lezim,na mobilni pouzivani dopoucuju misto agregatu autobaterku-600kc+menic napeti 900kc + batoh
nebo misto noseni v batohu je lepsi auto zapnes do zapalovace a jedes i za jizdy
2Bublantek:hele ja to jednou zkousel prez 200°C a znicil jsem pytel,navic ten dym se ztoho nedal hulit-extreme agresivni na prudusky,neudrzel jsem ani prd.
2bublantek: vaporizer od slova vapor, by si mal vdychovat paru
ja hulim s vaporizerom o2 mini obcas v normalnych puboch, "ponevadz" viditelne vypary su minimalne, volnym okom nebadatelne a ta jemna vona je akceptovatelna