Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Vaporizéry - komerční
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Který komerční vaporizér používáte?
Volcano
Vapir
VapLogic
AroMed
BC
INAVAP
SuperVapor
Go go vapor
MiniVapor
jiný
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Amon1
Stálý Člen

Karma uživatele Amon1 - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2005
Příspěvků: 39  

Příspěvek č. 97

Nema nekdo zkusenosti s vaporizer Vapir 1 NEW v3.0 ?

Old Post 26-02-2006 v 08:22 AM
Amon1 je offline   Profil uživatele Amon1   Find more posts by Amon1   Foto galerie člena Amon1   Click here to Send Amon1 a Private Message   Add Amon1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 647  

Příspěvek č. 98

Jako volcano už skoro nehulim brka (plíce ...člověk muže dejchat ) jen stale poletuju s balonkama

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 09-03-2006 v 16:03 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Registrován: Oct 2003
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 99

Taky by me zajimali zkusenosti nekoho z Vapir 1
http://www.vaporizer.cz/index.php?u...01%20NEW%20v4.0
Tahle verze uz je v 4.0,prvni co sem videl byl v 2.0,navic klesla cena.Nevite cirou nahodou jake zmeny nastali oproti starsim verzim?Chtel bych do nej jit,je to nejlevnejsi vapik na balony u nas na trhu,na Vulkano nemam

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře



Old Post 05-01-2007 v 09:25 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 100

Vapir 1 NEW v4.0

Koupila jsem si ho a dávám sem "recenzi" .

Jako doplňkovou léčbu používám už několik let marihuanu. Pomáhá mi zmírňovat křeče, otupující celodenní únavu, nespavost, nevolnosti a zvracení (beru cytostatika). To byl hlavní důvod ke koupi vaporizéru – sloučeniny obsažené ve vdechnutém vzduchu se velmi rychle dostávají do krve (rychle začnou účinkovat), ale bez dehtu a dalších látek obsažených v kouři při hoření. Druhým důvodem bylo, že chci vyzkoušet vaporizaci různých bylinek; ať už při nějaké chorůbce (např. nastydnutí), nebo prostě na provonění bytu (třeba citronová kůra, uvidím, jestli to k něčemu bude).
Ne každý dostane od rodičů k narozeninám vaporizér . Já jsem si vydyndala Vapir 1 – protože je „na pytlíky“ a jako takový se už dostal pod cenu pěti tisíc. Je to elektrický vaporizér, ze kterého je možno inhalovat přímo hadičkou, nebo vaporizovaný vzduch nafoukat do dodávaných igelitových pytlíků, ve kterých je možno ho uchovat pro pozdější použití.
Vaporizér se mi velmi dobře drží – jsem pacientka s roztroušenou sklerózou, nefunguje mi jemná motorika obou rukou, mám porušený hmat na pravé ruce (jsem pravačka ) a vidím dvojitě, takže je to pro mě hodně důležité.
Ovládání vaporizéru je jednoduché i pro mě, na malém LCD displeji se ukazuje aktuální teplota; tu lze nastavovat dvěma tlačítky, + a -; po vypnutí ohřívání, když je už vapík dost ochlazen, ventilátor se automaticky vypne. Já si ho nastavuji na teplotu 150°C a můžu vaporizovat po cca jedné minutě (nikdy jsem si čas neměřila, jen odhaduji, je to malá chvilka).
Pokud uživatel má poruchu jemné motoriky nebo zraku, může mít problém při plnění sítka na vaporizovanou směs. Já mám dvě varianty sítka; jedno je ze dvou zcela oddělitelných dílů (http://www.vaporizer.cz/vaporizery/sitko-pro-vapir-50/), druhé má víčko jen zašupovací, je drátkem přichycené k misce. S tou druhou variantou sítka se mi líp manipuluje - zvládám ho bez větších problémů naplnit a když ho upustím, neletí mi miska pod postel a víčko pod stůl.
Z jednoho naplněného kotlíku (plním rozdrcenými palicemi konopí) napustím všechny čtyři pytlíky, které byly přibaleny k vapíku, minimálně třikrát. Předtím jsem kouřila jointy.
Když vdechuji z pytlíku, po prvním hlubokém nadechnutí mi hlava hlásí, že už do ní bylinka dorazila. Což je potvrzováno i aktuálně prudící tělesnou částí (žaludek, nohy atp.). To na vapíku hodně oceňuji – účinkuje (stejně jako joint) rychle, ale z mého pohledu jemně; a bez kouře. Joint je jako parta stavbařů, která mi vletí bez klepání do baráku a začne bourat a přestavovat, jak se jim zrovna zlíbí. Vapík je jako parta stavbařů, která jemně zaklepe na dveře, vleze dovnitř až na pozvání a pořád mám kontrolu já - takže s vapíkem si troufám řešit i důležité věci v reálném světě (na to si po jointu netroufnu).
Co se týče trvání účinku, zatím to ještě pořád zkouším – ale vím, že mně dva pytlíky stačí na minimálně několik hodin, někdy na celý den. Pokud ale mám bolesti, stačí mi jeden pytlík cca na hodinu a půl (tedy podobně, jako joint).
Zatím jsem si netroufla vaporizér zkusit na akutní nutkání zvracet (po infuzích) a na silně depresivní náladu. V těchto případech je pro mě ještě pořád vítanější prudký účinek jointu (něco jako beranidlo). Ale doufám, že odvahu najdu a zjistím, že není důvod se na vaporizér nespolehnout i při nějakém akutním problému :-).
Když porovnám joint a vaporizér ze zdravotního hlediska, je vaporizér absolutním vítězem. Je možné, že při spalování konopí se uvolňují i nějaké mnou vyhledávané látky, které vaporizér neuvolní. Ovšem srovnám-li potenciální přínos a rizika klasického kouření, není o čem diskutovat – z vapíku nevdechuji zplodiny hoření obsažené v kouři. Tím padá i oblíbený argument odpůrců léčebného využití marihuany – když se to kouří, není možné to léčebně využít, protože kouření může vyvolat další choroby.
Kamarádů, kteří už někdy vaporizovali a užívají marihuanu především jako rekreační drogu (stejně jako velká část národa užívá alkohol), jsem se na dobu trvání účinku neptala – ale kromě dvou lidí všichni žádané účinky cítili (bez ohledu na to, jak dlouho a v jakém množství užívají marihuanu). A shodli jsme se na tom, že vaporizér je tak třikrát účinnější – hořením se něco zničí.

a můj osobní dodatek - nejsem závislá na trávě, ale na rituálu předávání jointu, takže to se ještě musím odnaučit

edit z 3/2008 - na psychický problémy už vapík nestačí, takže s jointy končit nebudu. Ale bolesti a nevolnost - vapíku zdar

Naposledy upravil 16-05-2007 v 21:16 PM

Old Post 27-04-2007 v 13:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Registrován: Oct 2003
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 101

Diky moc jedubabko na tuhle recku jsem dlouho cekal,hodlam si ho tak do mesice poridit.Nezkousela si vastavit vyssi teplotu?mozna by si dosahla toho beranidla,sice by se nejaky dehet uvolnoval,ale oproti špeku minymalne

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře



Old Post 27-04-2007 v 14:45 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 102

Pupiset: tuchám nejvyšší teplota Vapiru1 je 204 nebo 205°C

Old Post 27-04-2007 v 15:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

vapík je nenahraditelnej :oD Příspěvek č. 103

Jednou za měsíc dostávám infuze cytostatik. Na minulou infuzi jsem si vzala s sebou pytlík od Vapiru. Když jsem "dokapala", vylezla jsem na chodbu, sedla si na lavičku v čekárně a vysosala pytlík; pak jsem ještě šla k doktorce a asi po čtyřech hodinách od infuze jsem se dostala domů, dala jsem si prvního jointa, vlezla na Grower a chutě se zapojila do kuchařské debaty s Hanulkou, která pekla bažanta. Po cca hodině mi docvaklo, že jsou tři hodiny odpoledne a JÁ V KLIDU DEBATÍM O JÍDLE . Dřív bylo slovo "rohlík" maximum, co můj žaludek snesl bez protestů . Na jídlo jsem nemohla ani pomyslet - a teď jsem se normálně naobědvala .
Takže jsem si pytlík vzala i na květnovou infuzi - zase mi bylo celej den normálně dobře. Když jsem si dřív vzala jointa třeba až po hodině od infuze, když jsem dorazila domů, přestalo se mi chtít zvracet - ale blbě mi bylo zbytek dne.
V tomhle případě neznám nic, co by vapík nahradilo .

edit: Dneska další infuze, pytlík z vapíku s sebou a zas to fungovalo stejně .

Naposledy upravil 19-06-2007 v 20:44 PM

Old Post 16-05-2007 v 22:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Registrován: Oct 2003
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 104

Tak uz sem ho vyzkousel,prvni pytel jsme zmastily pac sme vysroubovali teplotu az na nejakejch 230C!! z hadicky sel regulerni kour i ze znacnym mnozstvim dehtu,kterej pekne zasral nebohy pytel,ale druhej uz byl Ok
jeli sme ze 150 na 180C,kour byl sotva viditelny a chutove mnam,ucinek
my prisel slabsi,ale zas hodne energickej....mno uz aby byl doma

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře



Old Post 17-05-2007 v 06:12 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 552  

Příspěvek č. 105

Zdárek tak jsem taky plně rozhodnutej o koupi Volcana jen bych byl rád za nějaký inf. když ho používáte every day ,jak často měníte balóny a popř. i jiný příslušenství,,je to sice pálka těch 13 klacků ale věřím že se s ním rychle zžiju jako už tu psal sorethroat..
Asi opět taky udělám kšeftík Gshopu ,sbohem plícezasírajícíšpeky


400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 24-11-2007 v 15:55 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Registrován: Oct 2003
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 106

2tekknou:Ty pytle vydrzej docela dost,kdyz nepretahnes teplotu a nepustis tam dehet,odhaduju ze minymalne pul roku 1den.

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře



Old Post 24-11-2007 v 17:42 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 552  

Příspěvek č. 107

:for Pupiset:
jj díky takže je lepší spíš tu teplotu držet níž a pak lehce přidat,,ale ne zase moc aby bylo videt jak jde do balónu kouř žjo,?!a co chuťka modelu ,je aspoň lehce znát,nebo jak koštuje kouř,,??

P.S.
tkž. myslíš ,že se toho nemám bát a jít do toho VOLCANA z Gshopiku?!


400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Naposledy upravil tekknou 24-11-2007 v 18:34 PM

Old Post 24-11-2007 v 18:29 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Registrován: Oct 2003
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 108

Chut z nej nema chybu,ale popravde speku jsem se nezbavil.
Paleni zacinam pri 150 C a jedu na 165C.

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře



Old Post 24-11-2007 v 21:05 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 552  

Příspěvek č. 109

:for Pupiset:
tak tj, jasný přeci vsude sebou nebudes tahat nafoukany balony zjo,?!
spis jde o takovy to vsedni pohulovani svojich crash sklizni ,kdyz si predstavim co uz vsechno bylo smotano a vyhuleno prez pejpr ,tak si rikam chudaci plicky,taky ze uz je znat takova tiha na plicich ,jak dostaly pohulit..snazim se i hejbat,sportovat ne jen kydnout doma ale i tak,to nejde dal takhle palit,uz to vidim za dalsich 5let,,bez cigar dokazu byt ta tabakova chut je v podstate porad jedna a ta sama ale huleni je huleni ,takze si nadelim volcano a doufam ze me nezklame,,


400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 25-11-2007 v 09:05 AM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Registrován: Oct 2003
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 110

Co se tyce chuti jiste ne,ale ucinek je krapet jiny,vic energii,ale zas pri vetsim mnozstvi balonu docela psychotyckej,vsak poznas sam
Takove to zhuleni na uvolneni,resim spekama.

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře



Old Post 25-11-2007 v 17:34 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 552  

Příspěvek č. 111

:for Pupiset:
jj už se těšim až to přijde
ještě ale váhám jestli udelat kseft Gshopu kde maji volcano clasik za 12500
pritom tady:http://www.smokeshop.cz/zbozi/Vapor...assic-i894.html
stojí tolik..
a taky jsem koukal na tenhle:http://www.smokeshop.cz/zbozi/Vapor...git-i13645.html
docela by mě zajímali ty rozdíli mezi těmito dvouma vulcanama,jestli tedy nejni jen v ceně,,


400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 25-11-2007 v 19:40 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cerda
Stálý Člen

Karma uživatele Cerda - 64% PěstitelskáKarma uživatele Cerda - 64% Pěstitelská

Registrován: May 2006
Příspěvků: 56  

Příspěvek č. 112

rozdil budeasi jen v tom, ze levnejsi neni dgitalni

Old Post 25-11-2007 v 20:38 PM
Cerda je offline   Profil uživatele Cerda   Find more posts by Cerda   Foto galerie člena Cerda   Click here to Send Cerda a Private Message   Add Cerda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.1139880 seconds with 29 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív