Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od carlos a cituji prý "zatočí s levičáckými hipíky ve fóru"
mame teda novy MODy nebo gestapo?
vubec se mi nelibi ze by tady nekdo mel zametat levicacky hipiky
ja bych zase vymetl vsechny dementni nacky z fora o pestovani konopi
pockam na odpoved...pripadne delete myself abych panum naziMODum usetril praci
Původní příspěvek od carlos a cituji prý "zatočí s levičáckými hipíky ve fóru"
citace:
Původní příspěvek od Host
mame teda novy MODy nebo gestapo?
Rozumíš smajlíku ve větě? Mám pocit, že ne...
Mám pocit, že by to poslední dobou chtělo méně paranoii a více nadhledu...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
2Carlos: nejake novinky? Mam dojem, ze kdyz jsem sem prisel bylo tu tak o polovinu mene clenu, novych temat atd., ale rozhodne bylo vice aktivnich MODu!!! Me by se libil treba Machoman do pestitelskeho (ma to v maliku) pak treba Mirkoff (ma fakt respekt a myslim ze hodne vidi do IT ne?) Urcite je tu vice lidi, co by to dalo, cetl jsem tu i stiznosti, ze modi nemuzou cist vse atd..Treba Matrixx co ma na starost treba mikropest se tu uz nevyskytuje(??). Jeste ze Dude se vratil, to je borec, mas muj respekt kamo! A ostatni taky!!! Nebojte se to brat vice od pohlady a bez servitek tridit zrno od plev!!! Hosi udelejte mi to tady jeste prijemnejsi !!! Díky
2Carlos: nejake novinky? Mam dojem, ze kdyz jsem sem prisel bylo tu tak o polovinu mene clenu, novych temat atd., ale rozhodne bylo vice aktivnich MODu!!! Me by se libil treba Machoman do pestitelskeho (ma to v maliku) pak treba Mirkoff (ma fakt respekt a myslim ze hodne vidi do IT ne?) Urcite je tu vice lidi, co by to dalo, cetl jsem tu i stiznosti, ze modi nemuzou cist vse atd..Treba Matrixx co ma na starost treba mikropest se tu uz nevyskytuje(??). Jeste ze Dude se vratil, to je borec, mas muj respekt kamo! A ostatni taky!!! Nebojte se to brat vice od pohlady a bez servitek tridit zrno od plev!!! Hosi udelejte mi to tady jeste prijemnejsi !!! Díky
Dejte jim prosím trochu času než se zorientují a následně se na ně můžete obracet ohledně moderace vašich témat (typicky mazání nesmyslných příspěvků, přesun témat do správné kategorie, schvalování inzerátů v bazaru apod.)
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy