Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 83 84 85 86 87 »
Autor
Téma 
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1345

No tak ja jsem se zkouřil a hledal jsem pizzu všude jinde než v mraznici. V pračče, ve špinavým prádle, na hajzlu, v botníku, ve skříni.....atd atd jen ne mraznici proste

Old Post 14-04-2005 v 21:24 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FugaSSS
Nový Člen

Karma uživatele FugaSSS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1346

To my sme se jednou takhle vyhulily a jely tím už zmiňovaným výtahem kolem 23hod takže moc (nikdo) lidí nechodilo mno a zaseklo se to pod -1 takže nás nebylo ani slišet zvonek nefungoval no prostě smrt.
Tak si říkám ty wole co když se mi bude ktít chcat či naopak
Říkám kámošovy musíme usnout oni nás vytáhnou(vyhuleneckej kec)
No ale slovo dalo slovo a my usli když sme se ráno vzbudily tak se nám po půl hodině podařilo někoho dovolat.
to výte výtahy sou dva a lidi na to serou aby se okrádaly o čas:§)
Wod tý doby chodim po schodech.

Old Post 16-04-2005 v 12:17 PM
FugaSSS je offline   Profil uživatele FugaSSS   Find more posts by FugaSSS   Foto galerie člena FugaSSS   Click here to Send FugaSSS a Private Message   Add FugaSSS to your buddy list     Navštiv homepage uživatele FugaSSS! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piccasy
Nový Člen

Karma uživatele Piccasy - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1347

Když sem se jednou fakt hafo zhulili, přeběhl mi přede mnou malej bílej pudl. Byla to haluz jak sviňa.

Old Post 20-04-2005 v 07:16 AM
Piccasy je offline   Profil uživatele Piccasy   Find more posts by Piccasy   Foto galerie člena Piccasy   Click here to Send Piccasy a Private Message   Add Piccasy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1348

Piccasy:
No a byla to haluz, nebo tam fakt byl..? Jestli tam byl, tak to je teda fakt haluz...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 20-04-2005 v 13:25 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 1349

mama pred chvilou prisla do mojeho pokoje s telefonem v rucea pravila tu mas mladeho nacez mi dala k uchu telefon a zneho se ozvalo tichoa ja d o toho ticha pravim halo a tam pry dobry den a pak si zas telefon vezma a rika tak uz mi veris ze sem doma a odesla..a ja uplne CO TO Bylo za HALDU....take psycho sem nechapal bo sem ted uplne moc high tak sorry ze sem to nejak divne napsal a ze vam to pripada uplne o nicem ale pro me to bylo momentalne proste psycho takze je to malicke OT ale vite jak..

...

Old Post 20-04-2005 v 17:36 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1350

lulugang jasne pohoda tak prijemny večer ešte...

Old Post 20-04-2005 v 17:38 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Příspěvek č. 1351

Uz nejsem tak nasracky ale je edna psycho halda sleduju ct1 a tedka je tam vecernicek a asi primo dneska slavi 40 narozeniny to je huste tak kdo muzete tak se divejte jestlito jeste tedka stihnete...

...

Old Post 20-04-2005 v 18:03 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Příspěvek č. 1352

Hej tak ten vecernicek byl uplne psycho ze

...

Old Post 20-04-2005 v 18:09 PM
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 1353

vraceli jsme se vypálení z kalbičky a docela pršelo (ráno) a hle, na kraji silnice ležela číča u strašně mňoukala. Sem si říkal, proč tam kua leží, když na ní chčie???tak jsme šli blíž a zjistili, že jí srazila kára a má úplně zpřelámané hnáty...haluz jak sviň!!! A ostatní civilové normálka chodili kolem, jakoby se nic nedělo a ona furt mňoukala na lesy...tak že té číče helfnem, vzali jsme ji do mikiny, u kámoše na kérosu umyli, poněvadž byla špinavá jak prase a ona furt pekelně kňučela a snažila se postavit na ty polámané hnáty, ale to jí vůůůbec nešlo, fakt nepříjemný pohled, na tak zubožené zvířátko...vysušili jsme ji, a že ji jako vemem na veterinu, ale jaxmeji vytahovali z té vany, tak najednou vydala úplně neidentifikovatelný skřek a přestala dýchat a tím pádem i žít...byl to moc zvláštní pocit, takhle sledovat něčí smrt, ještě k tomu vypálený...něják tak hlouběji podobné věci prožívám...fakt smutné! Tak jsme jí alespoň za obrovského deště na zahradě vykopali hrobeček, ztloukli křížek a s úctou pohřbili...BUDIŽ JI ZEMĚ LEHKÁ.........btw:vůbec mi ale není jasné, proč zemřela, snad nějáké vnitřní krvácení, či šok, kdo ví....Jo, a potom co zemřela ještě sebou občas tak nehezky škubla, nejspíše nervy...bylo to celé takové ponuré a zároveň tak trochu mystické...fakt divné!

Old Post 20-04-2005 v 19:54 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1354

hahaha. Tady ten tred je naprosto noblesni......To je lepsi jak kniha...No jasny, udelat si knihu z tohoto fora a prodavat hulicum nejlepsi zazitky po huleni. To by se FEST PRODAVALO!!!!

Old Post 20-04-2005 v 21:19 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sheenya
Nový Člen

Karma uživatele sheenya - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1355

noo, prvni co udelam kdyz se vecer zkourim - otevru growera a zjistim, ze tady nikdo temer nikdo neni: zprav:0, pratel: nula. Jeden z tech drsnejsich zazitku po huleni.

Old Post 20-04-2005 v 21:42 PM
sheenya je offline   Profil uživatele sheenya   Find more posts by sheenya   Foto galerie člena sheenya   Click here to Send sheenya a Private Message   Add sheenya to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Příspěvek č. 1356

Tak je na case sem napsat to, co se mi stalo vcera. Zacnu timto: Vcera se na nasi skole konal ekonomicky seminar (Celostatni kolo). Prvni co jsem udelal tak jsem se moooc zkouril a pak jsem tu praci sel obhajit pred komisi, ktera se skladala, z ruznych mazeru, ucitelu ekonimiky, managementu apod. Tak moooc jsem si s nema pokecal to jsem nezazil. Vubec jsem netusil co mluvim, ale furt jsem valil a chrlil slova. Padlo na me snad 20 otazek, na vsechny jsem odpovedel jak nejvetsi buh. Byl jsem ocenen obrovskym potleskem. Pote nasledovali ostatni prace a nasledne se slo na spolecnou veceri, kde se dostali volne listky do kina. Tam jsme se dopravili mestskou hromadnou dopravou. cca 20 lidi jsme tam delali strasnej bordel ( 6 lidi naprosto zkourenych) ruzny zvuky (KUKU, chrrrr a ruzne podobne citoslovce) az se ridis nasral a sel si zkontrolovat zda-li mame jizdenky, moudrejsi vystoupili. Jen mi zkoureni jsme zustali sedet, ze proste nevystupujeme, ze pristi zastavku je olympije a ze nas nema co pravo kontrolovat. Zniceho nic se zavreli dvere a ridic sel do predu (starej chlap, neprijemnej nervak) a normalne na nas zavolal fizly!!!!! Prijeli 2 auta (8fizlu) Ridic nas uveznil v busu na 40 minut a nechtel nas pustit.....vedro jak svina (no to by jste se posrali) mi jsme tam byli nervni...ostatni cestujici nechapali. Policajti prisli k autobusu, otevreli predni dvere (venku stali ostatni lidi co vystoupili pred 40 minutama aby se nas zastali). Hnedka kolem fizlu stoupla skupinka nejvetsich kundicek nasi skoly a zacali tam do fizlu valit, ze mi za nic nemuzeme a ze ten ridic je kokot. Ridic tam furt do fizlu valil at si nas zjisti, ze ho urazime atd atd. Policajti prikazali ridici nas pustit, my jsme sli do zadku a fizli se stale vybavovali s nasima kocickama a my jsme uz byli davno daleko nekde v kasi kilak v zadku. Fizli se o nas vubec nestarali, ridic musel jet na konecnou, ostatni cestujici nastoupili do dalsiho busu co jel za 40 minut. Film jsme stihli (byl to kruh 2). Pred tim jsme si vsichni povinne zahulili. Naprostej mazec. Cestou zpatky jsme jeli autama (zkoureni) a jezdili jsme asi 20 minut po parkovisti plnej plyn a furt dokolecka, potom pozpatku. Jakmile jsme se vsichni malem poblili tak jsme mohli vyjet domu s pocitem dobre vykonane prace. Nechci si to po sobe cist.......tak omluvte pripadne blbosti

Old Post 22-04-2005 v 13:00 PM
Romano
Stálý Člen

Karma uživatele Romano - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1357

Nejbrutalnejsi je sedet zhulenej ve skole!!! Fakt Shit!

Old Post 23-04-2005 v 13:26 PM
Romano je offline   Profil uživatele Romano   Find more posts by Romano   Foto galerie člena Romano   Click here to Send Romano a Private Message   Add Romano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 1358

Rozhodli jsme se natočit parodii na telenovelu. Zrovna jsme točili asi třetí scénu brutálně zkouřený, když v tom přišla matka. Když zjistila že natáčíme, tak se rozhodla, že bude točit s náma. No děs a běs. Koukala na nás chvílema jak na úchyly, měl jsem brutální z ní brutální schízu. Pak poznala, že jsme vyhulený a nastalo peklo na zemi. Fakt úplně hrozný. Pak jsem se z toho snu probudil...

Viva México!

Old Post 23-04-2005 v 15:23 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arbi
Stálý Člen

Karma uživatele arbi - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 1359

Tak jsem kua včera málem vyhořel... Sedim takhle u compáče, hulit třetí brko a jak jsem už totálně vyhulenej tak jsem se nějak netrefil do popelníku nebo co a joint mi spadnul někam do stolu - počítačovej stůl s různejma poličkama a šuplíčkama a dole mám šanony s různejma dokumentama... kua vylít jsem jak čertík z krabičky a zaboha jsem ho nemoh najít... asi po pěti minutách jsem ho našel v šuplíku kam propad. naštěstí tam nebyl žádnej papír ani nic jinýho co mohlo chytnout... ale v tom okamžiku toho hledání, totálně vyhulenej, to byl hroznej stav... tak abych se uklidnil tak jsem si smot ještě jedno a ráno jsem se probral :-)))

Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude

Old Post 23-04-2005 v 16:16 PM
arbi je offline   Profil uživatele arbi   Find more posts by arbi   Foto galerie člena arbi   Click here to Send arbi a Private Message   Add arbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 1360

Totalne zpatlanej(mliko ze skankovyho listi), jedu se svoji S105 s kamosem domu, byla tma a jak sem svitil na krajnice tak jakoby "horely", kdyz sem tam pustil dalkovy tak sem skoro nic nevidel , celou cestu sem si s tema svetlama hral

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 23-04-2005 v 17:43 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 83 84 85 86 87 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás