Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak ja jsem se zkouřil a hledal jsem pizzu všude jinde než v mraznici. V pračče, ve špinavým prádle, na hajzlu, v botníku, ve skříni.....atd atd jen ne mraznici proste
To my sme se jednou takhle vyhulily a jely tím už zmiňovaným výtahem kolem 23hod takže moc (nikdo) lidí nechodilo mno a zaseklo se to pod -1 takže nás nebylo ani slišet zvonek nefungoval no prostě smrt.
Tak si říkám ty wole co když se mi bude ktít chcat či naopak
Říkám kámošovy musíme usnout oni nás vytáhnou(vyhuleneckej kec)
No ale slovo dalo slovo a my usli když sme se ráno vzbudily tak se nám po půl hodině podařilo někoho dovolat.
to výte výtahy sou dva a lidi na to serou aby se okrádaly o čas:§)
Wod tý doby chodim po schodech.
mama pred chvilou prisla do mojeho pokoje s telefonem v rucea pravila tu mas mladeho nacez mi dala k uchu telefon a zneho se ozvalo tichoa ja d o toho ticha pravim halo a tam pry dobry den a pak si zas telefon vezma a rika tak uz mi veris ze sem doma a odesla..a ja uplne CO TO Bylo za HALDU....take psycho sem nechapal bo sem ted uplne moc high tak sorry ze sem to nejak divne napsal a ze vam to pripada uplne o nicem ale pro me to bylo momentalne proste psycho takze je to malicke OT ale vite jak..
Uz nejsem tak nasracky ale je edna psycho halda sleduju ct1 a tedka je tam vecernicek a asi primo dneska slavi 40 narozeniny to je huste tak kdo muzete tak se divejte jestlito jeste tedka stihnete...
vraceli jsme se vypálení z kalbičky a docela pršelo (ráno) a hle, na kraji silnice ležela číča u strašně mňoukala. Sem si říkal, proč tam kua leží, když na ní chčie???tak jsme šli blíž a zjistili, že jí srazila kára a má úplně zpřelámané hnáty...haluz jak sviň!!! A ostatní civilové normálka chodili kolem, jakoby se nic nedělo a ona furt mňoukala na lesy...tak že té číče helfnem, vzali jsme ji do mikiny, u kámoše na kérosu umyli, poněvadž byla špinavá jak prase a ona furt pekelně kňučela a snažila se postavit na ty polámané hnáty, ale to jí vůůůbec nešlo, fakt nepříjemný pohled, na tak zubožené zvířátko...vysušili jsme ji, a že ji jako vemem na veterinu, ale jaxmeji vytahovali z té vany, tak najednou vydala úplně neidentifikovatelný skřek a přestala dýchat a tím pádem i žít...byl to moc zvláštní pocit, takhle sledovat něčí smrt, ještě k tomu vypálený...něják tak hlouběji podobné věci prožívám...fakt smutné! Tak jsme jí alespoň za obrovského deště na zahradě vykopali hrobeček, ztloukli křížek a s úctou pohřbili...BUDIŽ JI ZEMĚ LEHKÁ.........btw:vůbec mi ale není jasné, proč zemřela, snad nějáké vnitřní krvácení, či šok, kdo ví....Jo, a potom co zemřela ještě sebou občas tak nehezky škubla, nejspíše nervy...bylo to celé takové ponuré a zároveň tak trochu mystické...fakt divné!
hahaha. Tady ten tred je naprosto noblesni......To je lepsi jak kniha...No jasny, udelat si knihu z tohoto fora a prodavat hulicum nejlepsi zazitky po huleni. To by se FEST PRODAVALO!!!!
noo, prvni co udelam kdyz se vecer zkourim - otevru growera a zjistim, ze tady nikdo temer nikdo neni: zprav:0, pratel: nula. Jeden z tech drsnejsich zazitku po huleni.
Tak je na case sem napsat to, co se mi stalo vcera. Zacnu timto: Vcera se na nasi skole konal ekonomicky seminar (Celostatni kolo). Prvni co jsem udelal tak jsem se moooc zkouril a pak jsem tu praci sel obhajit pred komisi, ktera se skladala, z ruznych mazeru, ucitelu ekonimiky, managementu apod. Tak moooc jsem si s nema pokecal to jsem nezazil. Vubec jsem netusil co mluvim, ale furt jsem valil a chrlil slova. Padlo na me snad 20 otazek, na vsechny jsem odpovedel jak nejvetsi buh. Byl jsem ocenen obrovskym potleskem. Pote nasledovali ostatni prace a nasledne se slo na spolecnou veceri, kde se dostali volne listky do kina. Tam jsme se dopravili mestskou hromadnou dopravou. cca 20 lidi jsme tam delali strasnej bordel ( 6 lidi naprosto zkourenych) ruzny zvuky (KUKU, chrrrr a ruzne podobne citoslovce) az se ridis nasral a sel si zkontrolovat zda-li mame jizdenky, moudrejsi vystoupili. Jen mi zkoureni jsme zustali sedet, ze proste nevystupujeme, ze pristi zastavku je olympije a ze nas nema co pravo kontrolovat. Zniceho nic se zavreli dvere a ridic sel do predu (starej chlap, neprijemnej nervak) a normalne na nas zavolal fizly!!!!! Prijeli 2 auta (8fizlu) Ridic nas uveznil v busu na 40 minut a nechtel nas pustit.....vedro jak svina (no to by jste se posrali) mi jsme tam byli nervni...ostatni cestujici nechapali. Policajti prisli k autobusu, otevreli predni dvere (venku stali ostatni lidi co vystoupili pred 40 minutama aby se nas zastali). Hnedka kolem fizlu stoupla skupinka nejvetsich kundicek nasi skoly a zacali tam do fizlu valit, ze mi za nic nemuzeme a ze ten ridic je kokot. Ridic tam furt do fizlu valil at si nas zjisti, ze ho urazime atd atd. Policajti prikazali ridici nas pustit, my jsme sli do zadku a fizli se stale vybavovali s nasima kocickama a my jsme uz byli davno daleko nekde v kasi kilak v zadku. Fizli se o nas vubec nestarali, ridic musel jet na konecnou, ostatni cestujici nastoupili do dalsiho busu co jel za 40 minut. Film jsme stihli (byl to kruh 2). Pred tim jsme si vsichni povinne zahulili. Naprostej mazec. Cestou zpatky jsme jeli autama (zkoureni) a jezdili jsme asi 20 minut po parkovisti plnej plyn a furt dokolecka, potom pozpatku. Jakmile jsme se vsichni malem poblili tak jsme mohli vyjet domu s pocitem dobre vykonane prace. Nechci si to po sobe cist.......tak omluvte pripadne blbosti
Rozhodli jsme se natočit parodii na telenovelu. Zrovna jsme točili asi třetí scénu brutálně zkouřený, když v tom přišla matka. Když zjistila že natáčíme, tak se rozhodla, že bude točit s náma. No děs a běs. Koukala na nás chvílema jak na úchyly, měl jsem brutální z ní brutální schízu. Pak poznala, že jsme vyhulený a nastalo peklo na zemi. Fakt úplně hrozný. Pak jsem se z toho snu probudil...
Tak jsem kua včera málem vyhořel... Sedim takhle u compáče, hulit třetí brko a jak jsem už totálně vyhulenej tak jsem se nějak netrefil do popelníku nebo co a joint mi spadnul někam do stolu - počítačovej stůl s různejma poličkama a šuplíčkama a dole mám šanony s různejma dokumentama... kua vylít jsem jak čertík z krabičky a zaboha jsem ho nemoh najít... asi po pěti minutách jsem ho našel v šuplíku kam propad. naštěstí tam nebyl žádnej papír ani nic jinýho co mohlo chytnout... ale v tom okamžiku toho hledání, totálně vyhulenej, to byl hroznej stav... tak abych se uklidnil tak jsem si smot ještě jedno a ráno jsem se probral :-)))
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
Totalne zpatlanej(mliko ze skankovyho listi), jedu se svoji S105 s kamosem domu, byla tma a jak sem svitil na krajnice tak jakoby "horely", kdyz sem tam pustil dalkovy tak sem skoro nic nevidel , celou cestu sem si s tema svetlama hral