Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zase taková vzácnost to není, vím o místě kde jsou jich snad stovky
(megarozpadlej barák, z kterýho rostou 30metrový stromy uprostředka lesa v bažinách)
ale tenhle od tamtud nepochází, ten je ze cvičiště amtréských hasičů....
Pro mne docela jo, jakožto herpetolog-nadšenec jsem se vydal na blízkou lokalitu kde bývali a loni ani předloni jsem již nanešel žádného...
Takže opravdu závidím
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ
ja sa tiež priklíňam ku Kyblik LopAtka, pre mňa je to tiež vzácnosť, nežijem sice v meste, ale na dedine, pri ktorej je len no ale salamandru len tak nevidím, 2 razy za život som ju videl, žije skôr vo vlhkom prostredí, asi
prvý krát sa vyhrievala na slnku čo som sa čudoval a druhý som ju našiel v lese pri takom prameni, no rovno v ňom si plávala, bola ešte malá, tu prikladám foto, som si ju na rukavicu položil
ospravedlňujem sa za kvalitu fotky, fotené mobilom T610
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.