Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muze mne nekdo poradit, ktery kondik mam kopit na janca.cz pro 250w vybojku. Je ok tento: METASPORT-kondenzátor 35mF 230V ??? (maji ho tam v ceniku)
Nebo vite o lepsim e-shopu, kde bych ho koupil? Ale musi mit i sodikovky ja uz sice mam svuj komplet, ale toto chci pro kamose a pri te prilezitosti koupit i kondik na ktery jsem se predtim vysr*l.
Jasne to vim. Spatne jsem se zeptal. Nejde mne o kapacitu. Ta je ok, ale o to jestli ten co uvadim je urceny pro vybojky. Nejlip by asi bylo pokud by uz nekdo predemnou objednaval ten samy.
Ale jinak diky za ochotu.
Na prvý pohľad by to mohlo byť ono, 230V by mohlo znamenať že je určený do rozvodnej siete, čiže na striedavý prúd, čiže je to svitkáč a nie nejaký elyt a to stačí. V elektre to bežne volajú "rozbehový kondenzátor", lebo sa niekedy používa v zapojení na rozbehnutie trojfázových elektromotorov, keď máš iba jednu fázu :-)
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
Čau lidi,
objevil jsem jednu celkem gut maloobchodní prodejnu se svítidly v Praze, kde mají i sodíkové výbojky včetně ballastu. A ceny jsou podstatně lepší než v growshopech. Akorát možná bude někomu vadit, že tam mají jen Osram.
No koukněte sami http://www.alpamayo.cz/
Adresa: Koněvova 97 Praha 3
JJ, tam sem koupil i tu moji. Ta ženská, co tam prodává říkala, že se jí mladíci sami přiznávají, na co si takové světlo kupují
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Nevim jestli nejlevneji. To muze vedet jen ten kdo zna vsechny obchody na netu kde se da koupit a porovnal ceny. Nikdo takovy tu asi neni. Ja znam www.janca.cz
Ma niekto osobne skusenosti so SON T v porovnani so SON T AGRO? Ak ano a bude oxotny, tak cez PM, pripadne moze obohatit aj thread.
Vhodne budu iba prakticke skusenosti, nie dohady a teorie, ktoryx je tu plno.
No, s cooltube klidně i 1000W... táleží na tvých finančních možnostech.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.