Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to ti psycho závidím. Takovou rodinu mít, tak si pískám! U nás to kromě ségry zkoušela jenom máma (hulit), ale nějak se jí to nelíbilo. Že prý má nějak divně sucho v puse a motá se jí hlava, jinak nic Ale pěstování mi nezakazuje...
no, já si včera dal poprvé s tatíkem. byl jsem mu na zahradě vypomáhat se základy budoucího domku. měl jsem ubaleného středního špeka z nějakého outdooru. nebyl to žádný zázrak (ale jsem rožežraný indoorem), ale trochu jsem to cítil. asi po 20 minutách se ptám tatíke, jestli už něco cítí, odvětil, že zatím ne.
no, nastoupili jsme na "stavbu" a začali měřit velikosti bednění pro základy, držel jsem tatíkovi metr a on měřil vzdálenosti. odměřili jsme a šli jsme pro dřevo. tatík vše pro jistotu ještě asi 3x přeměřil. pořád že mu to prý nic nedělá. udělali jsme to bednění, dle jeho naměřené délky. dali jsme ho na místo a znovu to přeměřili, držel jsem metr na začatku a tatík odečítal hodnoty. později se tohle ukázalo jako fatální chyba. přestože to, dle jeho slov, pořád nic nedělalo, tak to nakonec dopadlo tak, že jsme původně dobré bednění nejdříve zkrátili asi o 2,5cm. potom se ukázalo, že to bylo v pořádku. takže jsme to museli nadstavovat. potom už to bylo ok, lae tatík si to nepřeměřil s dalším bedněním, které na tohle navazovalo, takže jsme to zase museli zkráti. bohužel se to nepovedlo úplně ideálně, takže tam byla u horní strany mezera si 1,5 cm a dole to bylo ok. takže asi po 50minutách, řezání, zatloukání a vytloukání hřebíků jsme byli defakto na začátku . dohodl jsem se s tatíkem, ať jde zkontrolovat grilující se kuřata, že raději budu dělat další bednění do zásoby a tenhle kritický úsek uděláme jindy.
potom jsem tatíkovi vysvětlil, že když se zhulí, tak mu to nemusí hned udělat veselou náladu, ale že k tomu patří i tyhle zmatenosti (fakt to bylo brutální -> měřili jsme to celkem snad 20x).
Když se mnou poprvý hulil táta, tak taky říkal, že mu to nic nedělá. Akorát fičel do kuchyně a začal bagrovat... Dostal klasickou žrafku. Tak jsem tam pak přišel úplně vykašenej, ptám se, jestli už něco cejtí - prej pořád nic. Tak jsem se jen zeptal, jestli chutná a prej HOOODNĚ! A bagroval dál. Já si musel jít lehnout, jinak by to se mnou seklo.
s babcou sem uz dvakrat hulil ubalili sme speka a proste sme ho spolu vycadili hned potom sem musel jit a kdyz sem se ji pak zeptal co a jak rikala ze se citila fajne a dobre se ji spalo. Mam u ni na balkone tri kytky a asi ji po zklizni neco dam protoze ma zeleny zakal(zvyseny nitroocni tlak) a na tan jak je znamo nase kouzelna rostlina pomaha
A jeste prehled kdo z nasi rodiny huli: Mamka(ta to mela jen asi desetkrat) tatik ten tak jednou do mesice a babca dvakrat( s tou mam ale jeste dalekosahlejsi plany protoze je to fakt nadsenec ) ma doma hafo kytek ale tahle je pry nejhezci
Já kouřil s mým otcem, když jsem ho jako stareho rockera vytahnul podivat se nedavno na Sunshine a The Nihilists. Tak sme tam tak stali a on rikal: mel sis neco sehnat za travu, ne? - Ja mam, no muzem pak dat prdika - no, tak jo... nabil sem sklo, dali sme si par prdiku, otce to sice nijak moc nezkourilo, poprve to vetsinou neni nic moc, ale koncert se nam libil moc
Jinak i kdyz sem byl nekdy pred dvema lety s rodici na dovolene v Holandsku na lodi (btw: naprosta bomba - esli chcete zazit peknou dovolenou, pronajmete si lod na holandskych kanalech!), tak sem je porad zval na speka bile vdovy, ale oni rikali ze to pro ne moc neni a ze oni maji whisky.
kazdopadne po sklizni uz je ted mozna zlomim
pobavil me taky psycho84, moje babicka kytkam rika leda tak potvory... ale jinak je moc hodna. Deda je starej svetak, ale takhle uz pozde (jako vek, pres 70) se pry nehodi aby si zacinal neco s jinyma drogama...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
ja sme letos jel na zahrade kytky a matka uz v klidu....posadil sme ji k sekci Lecitelstvi tady na G a dal sem ji metroveho samce do mastiček a prej to pomaha....no posledni tydn o prazkach mse meli bečku v lese a byli tam moiji bratranci a kamosi...vsichni sme byli zhuleni a ozrali a prisel muj tata....ten byl zvany to bylo ok,ale pak prisla i matka..tak sme nabili sklo prvotridniho skunku a matka to rozjela....vtedy sem se dozvedel ze jeden z mych bratrancu moji matku zhulil z kostky haše když byli na boruvkach ...tak matka v sobe dusila prdy a ja sme se ji ptal jestli ji chutnal hašiš...(porad si mysli že se hash šňupe:-D )a ona že ji to vůůůůůůůbec nic neudelalo...že normalne sbirala jako stroj(v tom to je)znate to...kdyz se chovate automaticky jako stroj..:-Dno tak matka uz byla z tech prdu docela zkourena..kyz sme se ji ptal jestli jit o dela neco ted tak mi jen rekla..ne nic mi to nedela ,ale je tiu moc lidi ,jdu domů....(klasická schíza ze společnosti...:-Dhojte
jojo ja hulim taky obcas s matkou...v dubnu na chate sem se dokonce zhulil s bratrem matkou i otcem...hrali sme pak 20 minut v kuse na bubinky a byla to totalni pohoda...letos na slezine nasi family se mi podarilo i se strejcem a sestrenkou...jednou me matka dokonce prkvapila kvalitnim skunkem kterej si poridila na nejakym seminari...je to docela v pohode pocit zahulit s rodinkou
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
to chuck53: jasne ze to zname...ja si jednou zpatlanej jak motyka cistil 20 minut zuby a fakt me hrozne bavilo cistit si je poctive a vymest kazej koutek ustni dutiny))
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Keby ste vy vedeli, aku mate vyhodu... Ja uz hulim pomaly stvrtym rokom a nasi to stale nevedia. Jak rad by som si sa s nimi nahulil, ale bohuzial, asi by som u nich klesol keby som im to navrhol.Ma tu niekto podibny problem?
Aaaaach, tie predsudky
Taky bych u rodičů zřejmě neuspěl, kdybych jim navrhl, aby si se mnou dali joijtika. hulím druhým rokem,a rodiče o tom stále neví. ale v posledním týdnu jsem se sfajčil s bratránkem z otcovy strany. je mu kolem 25, vůbec jsem nevěděl že někdy fajčil, od ty doby s nim fajčim futr ) a chystám se i na mladšího bratránka je mu 18, a myslím že už by mohl něco o trávě vědět, škoda že bydlí 300km daleko...
no tak u nás je to trochu složitější... bydlím jen s mamkou...a tak dbá na výchovu...
hulím už tak rok a půl hodně často...posledního půl roku skoro denně...hlavně teda teĎ na podzim
no..ale...už se mi párkrát stalo,že jsem se nějak doma prokecla..už mi máti doma ganju našla..taky jí ode mě jednou přišla sms že jsem nehorázně zkouřená(samozřejmě byla pro někoho jinýho) ale vymyslela jsem si debilní výmluvu a i kyž ji neseděla...tak jí asi věřit chtěla...:-/
kolikrát dojdu domů s očima ladícíma k rudé mikině,ale radši řeknu že jsem něco pila...nebaví mě to věčný zatajování a všechny ty složitosti kolem toho....ani nevíte jak ráda bych prostě někdy přišla nejvíc zkouřená domů...mamce všechno řekla..a ještě s ní ubalila špeka..no to bych snad byla nejvíc šťastná....každopádně si myslím..že mi na to za chvilku přijde...a příští rok si taky na 100% zasadím kytičky na balkóně...ale nevím jak t veme.....
většinou její reakce odhadnu..ale u trávy si nejsem vůbec jistá...
každopádně...prostě nechápu že to na mě máti ještě nevybalila..že chce pořád věřit tomu že nehulím....přitom: mám dredy...na krku přívěšek ganji(od ní! ) ...když otevřu baťoh vyvalí se smrad ze skleněné baňky kterou tam nosím kámošce ...když otevře peněženku vypadnou jí do ruky tak 4 gramáky....no prostě nevím ...asi počkám až jí to dokonale dojde...a pořeším to s ní... jen doufám že ji naučím hulit...protože letos v Tunisku nedokázala ani tahat z vodnice
no...zase jsem se rozepsala....no nic...valím ven na chviličku na paličku....mějte se pěkně...