Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno, budu holt to makro SAMIČÍ BLIZNIČKY házet na kažou stránku.
prostě, pokud uvidíš na místě, kde se oddělují stonek a větev tuto bílou blizničku, míš samici, pokud tam jsou ty tvz. ''koule'' vetsi kulate vyrustky, mas samce.
zdarec... mam na svim poli asi 10 kytek,jedno byl samec... ten uz hnije a dva maj i palice ale i koule... je mozny abych mel z 10 kytek 2 hermace?? co kdyz bych ty koule otrhal to by slo ne??
Koule bys musel trhat hodně často, aby ti to neopýlilo další kýtí. Jde to, ale jestli máš kytky 2m tak bych to neriskoval, předběhnou tě... Zkus si pročíst něco o hermafroditech...
mno ja to ci trhat kazdej tejden ale co kdybych neco prehlid... asi tu svini vytrhnu ale je to skoda.... zdaleka nejhezci a nejvynosnejsi kytka by to byla jinak diki
Keany: otrhavat koule sem zkousel pri mem prvnim outu, ale delal jsem to jen na jedne 70cm kytce, a docela se mi to povedlo, mel jsem na te kytce tak max. dve seminka, ale chce to hodne trpelivosti a peclivosti, ty koule se daji snadno prehlednout. Kdybych mel hodne kytek jako ty, tak bych se na to vysral.
Neviem ci by stacilo trhat raz za tyzden. Ja som to tiez skusal a te gule sa tam objavovali kazdy den tak som sa na to vysral a hermac isiel do mlieka. Ale vypadal dobre.
Nejsou!! Ale myslím,že samci by se už ukázali.Né???
To som si myslel aj, dokiaľ som nespoznal Durban Poison. Samice síce mali preflowers už dlho, ale samci sa nijako okrem chýbajúcich preflowers neprejavovali. Nebol som si na 100 % istý, tak som ich nechal. No a s príchodom daždivého počasia a zmenšenej intenzity svetla sa už prejavili aj samci a začali im rásť puky.
citace:
BABA
Ak som správne pochopil tvoj príspevok, tak si ním narážal na rastlinku growera Blood_THC. No ja by som si to nedovolil tvrdiť, pretože pred pár dňami sa mi stalo, že som tiež čírou náhodou zistil, že moja zatiaľ najviac rozkvitnutá samica je vlastne hermáč. Mala pekné šišôčky a zrazu som zazrel samčie puky.
Děkuju všem, co mi zkusili pomoct a gratuluju všem, co tipovali samici...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Původní příspěvek od Sar D0ktor:Hej kamo to je samec na 100% nicmene si muzes byt take jisty ze pokud mas v okruhu tak 100-(nekdo uvadi)500m nejakou kytku tak, je realna sance toho ze mas samicky oprcaný
Těžko, ještě to nemá otevřené květy, přesto bych to už trhl, řekl bych že každou chvíli to bude...
EDIT: oprava, fakt jich pár otevřených je....takže reálná šance fakt je....
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Naposledy upravil ChaoticRoman 13-08-2006 v 23:58 PM