Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Luboshek: nešiř tady bludy !!! WW je mix sativy a indiky, ale určitě má víc ze sativy... Jestli si ji pěstoval(o čemž pochybuju, protože bys nemohl todle napsat), tak to víš a jestli ne, tak tady neplácej nesmysli
to Money : neboj je to holka (aspoň podle fotek).
Hermáče poznáš podle samčích qvětů a pak podle toho, že se ti s dozráváním ty věcičky cos myslel, že to jsou koule začnou plnit semínky (poznáš vizuálně a po hmatu)
No co to je. To jsou váčky kde zraje semínko když se opylí.
Ty máš feminizovaná semena, tím pádem když jsou méně kvalitní tak se stává že u některých kytek se objeví hermafroditismus.
To co si vyfotil je zralé semínko, aspoň tak to tedy vypadá.
Jinak hybrid je česky kříženec tak teď už to asi chápeš.
citace:
Křížení, či hybridizace je termín označující rozmnožování jedinců dvou různých druhů, případně odrůd organismů; potomek smíšeného páru je poté označován jako kříženec (hybrid). Mezidruhoví kříženci jsou většinou neplodní nebo je jejich plodnost výrazně nižší než u potomků jednodruhových párů. V některých případech může hrát křížení důležitou roli v evoluci (vznik nových druhů, splývání druhů dočasně izolovaných)
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
si zkus ten jeden váček rozdělat a uvidíš co v něm najdeš.
Mě se kolikrát udělá pod lampou takovej váček-většinou pod palicí a semínka v tom nejsou jen blizny.
Koukni se a uvidíš....
Prosím tě nikam to nedávej !!!
Nejhorší možnej scénář je, že budeš mít na tej kytce, kde si to objevil pár semínek a to rozhodně není na
Ba naopak, aspoň bys byl vlastníkem kvalitních semínek třeba na ven..
kdyby tam bylo jen par semen tak bych to i uvital. ale bojim se že tam toho bude moc.no uvidime necham to tam zkusim par vyloupnout aby jich tam nebylo moc. mam tam 9 samic ktery to nemaji da se nějak chranit aby se neoprcaly? jak to vlastně pracuje?
Rasta_pasta: Musím tě opravit jestli je to hermafrodit tak z toho nebudou kvalitní semínka. To znám i z vlastní zkušenosti. Ty semínka co ti z toho vylezou můžeš maximálně sníst. Ale jestli někdo rád popcorn tak je můžeš zasadit.
money5: Tak si příště nekupuj fem. od nirvány. A jeď rači regulár, nebo koukej po kvalitnějších seeds bankách.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
dnes jsem dal špeka a šel jsem na ty hemeroidy z nužkama. na každy větvy z těch 5 kytek bylo aspon jedno semeno. jednoho musim zlikvydovat ten už zachranit nešel. ostatni jsem dukladně prolezl a všechno vyškubal.budu to ted kontrolovat každy den ostatni kytky zatim jedou bezvadně.
prozměnu foto z venku z 7 semen 5 samic. se vubec divim že to takhle vyrostlo tady furt leje a leje.