Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohuzel jsem se nemohl zucastnit,ale dost me to mrzi,protoze videt takovihle egzemplare zevlaku a smazek(samozrejme i par normalnich lidi,ale tech si spis clovek nevsmne),jako jsou videt na nekterejch fotkach,se cloveku hnedtak nepostesti .Slisel jsem ale samouchvalu,ze prej to byla akce jak se patri.Nemate nekdo fotku toho auta co jelo ve predu(jestli tam teda nejaky jelo,mozna byl kamos uz tak zhulenej...).Udajne tam mel bejt nejakej offroad s gigantickym jointem na strese.
No těch zewlů tam bylo ale fakt nějak hodně to se jen tak nevidí takováhle skvadra. I sem si chvílema (teda přesně do tý chvíle než sem potkala omnihaše pak už mě to přešlo) řikala ty vole co já tady kua dělám.V průvodu sem šla nějakou chvíli u dvou starejch babiček co se do toho nějakým omylem taky přimíchaly a byly z toho pěkně vyplesklý. A jedna povídá druhej:To sou samý takový ty co se jen válej v těch vybydlenejch barácích a fetujou. A ta druhá na to že s legalizací souhlasí, ale že jen jako lék.
Pro příště by se to mohlo zoragnizírovat se vstupným, aspoň za stopade kvůli zevlákům , pití by mohlo bejt za žetony a ve finále by všem zazpívala Lucka Bílá
Viděl jsem už nějaký fotky, lidi na nich se mi zdáli v pohodě, žádný kravaťáky a kilometrosexály jsem nečekal... jen mě štve, že jsem se zas nezúčastnil a nepodpořil mnou vytoužené svobodné pěstování a kouření této rostlinky.
Škoda, že se o pochodu mluví jako o procházce zewlů a smažek a o to větší škoda, že to říkaj ti co tam nebyli aby ukázali, že nás není jen těch pár set.... Vždycky se to sejde až na letný protože hrajou kapely grátis, ale tam už to s legalizací tolik společnýho nemá. Až nás půjde tolik, kolik se sejde na letný, v pochodu, tak tam těch "smažek" a "zewlů" bude jen zlomek.... Peace
cože? cože?! probůh co to tu řešíte? na jedný straně jsou tu stížnosti, že dorazilo málo lidí, a ty co hulí a vysrali se na to sou sráči, a na straně druhý kritizujete ty, kteří si dali tu práci a dorazili. je snad jedno jak vypadaj a co nosí ne? myslela jsem si, že to je o tom co nosim v hlavě a jak myslim, ne o tom co nosim na sobě a jak vypadam....
endorfin-jo, v určitý společnosti. docela dlouho sem žila v domění že "huličská" společnost je jiná. nechci věřit tomu že to sou stejný pokrytci jako ten zbytek....
moswa:no to já taky a proto jsem se tohodlec předsudku nedávno zbavil. I když je to paradox, tak právě kvůli tomu mám travku rád, páč každý zůstane sám sebou
né no prostě lidi o kterejch tu byla řeč jsou kromě toho že hulej taky pěkný alkáči a fetky asi tak. Takže došlo k takovýmu menšímu prolínání subkultur
Původní příspěvek od moswa cože? cože?! probůh co to tu řešíte? na jedný straně jsou tu stížnosti, že dorazilo málo lidí, a ty co hulí a vysrali se na to sou sráči, a na straně druhý kritizujete ty, kteří si dali tu práci a dorazili. je snad jedno jak vypadaj a co nosí ne? myslela jsem si, že to je o tom co nosim v hlavě a jak myslim, ne o tom co nosim na sobě a jak vypadam....
a jestli je to o tom jak myslej tak sorry ale většina z těch o kterejch mluvim myslí hlavně na to kde vysomrovat pár kaček na krabicáka, kde vysomrovat na špeka a od koho si vzít cigáro případně kde si šlehnout.
...socek, prisiracu a zewlu plna prdel...uz me sralo kazdou chvili posilat do prdele dalsi uvaleny vysmahly hovado ktery somruje na brko...nejak mi tam chybeli takovy ty "moravsky srdcari" - party na travniku kolem vodnice atd...
Původní příspěvek od bubik ...socek, prisiracu a zewlu plna prdel...uz me sralo kazdou chvili posilat do prdele dalsi uvaleny vysmahly hovado ktery somruje na brko...nejak mi tam chybeli takovy ty "moravsky srdcari" - party na travniku kolem vodnice atd...
Myslim, že partiček kolem vodnice nás bylo dost, jenom já viděl ze svýho výhledu dalších 5... Co se týče těch přisrávačů, tak jsem měl asi štěstí, protože mě se ptaly akorát tři velice sympatický slečny a jeden borec na vývrtku a protože jsem jí měl, tak jsem jim s radostí posloužil (všichni bez poškození vrátili ). Asi jsem seděl na dobrym flecku