Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Million Marihuana March 2007 - 10th Anniversary !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »

Pujdete?
This poll is closed.
Prijdu poprve, uz se tesim! 28 15.05%
Prijdu poprve, uz se tesim! Nejsem z Prahy. 36 19.35%
Chodim a ted prijdu taky. 37 19.89%
Chodim a ted prijdu taky. Nejsem z Prahy. 20 10.75%
Chodim, ale ted mi to nevyjde. 0 0%
Chodim, ale ted mi to nevyjde. Nejsem z Prahy. 5 2.69%
Nechodim a neprijdu. 6 3.23%
Nechodim a neprijdu. Nejsem z Prahy. 54 29.03%
Total: 186 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

Bohuzel jsem se nemohl zucastnit,ale dost me to mrzi,protoze videt takovihle egzemplare zevlaku a smazek(samozrejme i par normalnich lidi,ale tech si spis clovek nevsmne),jako jsou videt na nekterejch fotkach,se cloveku hnedtak nepostesti .Slisel jsem ale samouchvalu,ze prej to byla akce jak se patri.Nemate nekdo fotku toho auta co jelo ve predu(jestli tam teda nejaky jelo,mozna byl kamos uz tak zhulenej...).Udajne tam mel bejt nejakej offroad s gigantickym jointem na strese.

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 07-05-2007 v 15:45 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

No těch zewlů tam bylo ale fakt nějak hodně to se jen tak nevidí takováhle skvadra. I sem si chvílema (teda přesně do tý chvíle než sem potkala omnihaše pak už mě to přešlo) řikala ty vole co já tady kua dělám.V průvodu sem šla nějakou chvíli u dvou starejch babiček co se do toho nějakým omylem taky přimíchaly a byly z toho pěkně vyplesklý. A jedna povídá druhej:To sou samý takový ty co se jen válej v těch vybydlenejch barácích a fetujou. A ta druhá na to že s legalizací souhlasí, ale že jen jako lék.

Old Post 07-05-2007 v 16:21 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 115

Pro příště by se to mohlo zoragnizírovat se vstupným, aspoň za stopade kvůli zevlákům , pití by mohlo bejt za žetony a ve finále by všem zazpívala Lucka Bílá

Viděl jsem už nějaký fotky, lidi na nich se mi zdáli v pohodě, žádný kravaťáky a kilometrosexály jsem nečekal... jen mě štve, že jsem se zas nezúčastnil a nepodpořil mnou vytoužené svobodné pěstování a kouření této rostlinky.

Old Post 07-05-2007 v 19:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

Škoda, že se o pochodu mluví jako o procházce zewlů a smažek a o to větší škoda, že to říkaj ti co tam nebyli aby ukázali, že nás není jen těch pár set.... Vždycky se to sejde až na letný protože hrajou kapely grátis, ale tam už to s legalizací tolik společnýho nemá. Až nás půjde tolik, kolik se sejde na letný, v pochodu, tak tam těch "smažek" a "zewlů" bude jen zlomek.... Peace

Old Post 07-05-2007 v 22:37 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

cože? cože?! probůh co to tu řešíte? na jedný straně jsou tu stížnosti, že dorazilo málo lidí, a ty co hulí a vysrali se na to sou sráči, a na straně druhý kritizujete ty, kteří si dali tu práci a dorazili. je snad jedno jak vypadaj a co nosí ne? myslela jsem si, že to je o tom co nosim v hlavě a jak myslim, ne o tom co nosim na sobě a jak vypadam....

my first time

Old Post 08-05-2007 v 12:52 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 118

moswa: holka, na tohle se v dnešní době nehraje. Fenoménem se stávají vytuningovaný káry a řetězy z kočičího zlata

Old Post 08-05-2007 v 13:16 PM
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

endorfin-jo, v určitý společnosti. docela dlouho sem žila v domění že "huličská" společnost je jiná. nechci věřit tomu že to sou stejný pokrytci jako ten zbytek....

my first time

Old Post 08-05-2007 v 13:19 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 120

moswa:no to já taky a proto jsem se tohodlec předsudku nedávno zbavil. I když je to paradox, tak právě kvůli tomu mám travku rád, páč každý zůstane sám sebou

Old Post 08-05-2007 v 13:27 PM
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

moswa: jj, máš pravdu, kluci to tady trochu přeháněj, mně náhodou ten týpek na dudově fotce přišel velice sympatickej

jinak pokrytce najdeš v jákýkoliv skupině lidí nebo subkultuře , úúúplně všude, vždycky se nějaký vyprofilujou, je to vlastně přirozený

edit: jinak dávejte sem linky a fotky z MMM, sme na to všichni hrozně zvědaviii

Naposledy upravil soulQuake 08-05-2007 v 15:27 PM

Old Post 08-05-2007 v 13:30 PM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

né no prostě lidi o kterejch tu byla řeč jsou kromě toho že hulej taky pěkný alkáči a fetky asi tak. Takže došlo k takovýmu menšímu prolínání subkultur

Old Post 08-05-2007 v 15:32 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Příspěvek č. 123

citace:
Původní příspěvek od moswa
cože? cože?! probůh co to tu řešíte? na jedný straně jsou tu stížnosti, že dorazilo málo lidí, a ty co hulí a vysrali se na to sou sráči, a na straně druhý kritizujete ty, kteří si dali tu práci a dorazili. je snad jedno jak vypadaj a co nosí ne? myslela jsem si, že to je o tom co nosim v hlavě a jak myslim, ne o tom co nosim na sobě a jak vypadam....

a jestli je to o tom jak myslej tak sorry ale většina z těch o kterejch mluvim myslí hlavně na to kde vysomrovat pár kaček na krabicáka, kde vysomrovat na špeka a od koho si vzít cigáro případně kde si šlehnout.

Naposledy upravil cosecha 08-05-2007 v 16:02 PM

Old Post 08-05-2007 v 15:37 PM
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

...socek, prisiracu a zewlu plna prdel...uz me sralo kazdou chvili posilat do prdele dalsi uvaleny vysmahly hovado ktery somruje na brko...nejak mi tam chybeli takovy ty "moravsky srdcari" - party na travniku kolem vodnice atd...

Old Post 08-05-2007 v 15:52 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

citace:
Původní příspěvek od soulQuake
jinak dávejte sem linky a fotky z MMM, sme na to všichni hrozně zvědaviii

jj, tady si dovolim hodit link na fota od LIPIHO z galerky nekonopnejch fotek

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 08-05-2007 v 16:12 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Příspěvek č. 126

citace:
Původní příspěvek od bubik
...socek, prisiracu a zewlu plna prdel...uz me sralo kazdou chvili posilat do prdele dalsi uvaleny vysmahly hovado ktery somruje na brko...nejak mi tam chybeli takovy ty "moravsky srdcari" - party na travniku kolem vodnice atd...

Myslim, že partiček kolem vodnice nás bylo dost, jenom já viděl ze svýho výhledu dalších 5... Co se týče těch přisrávačů, tak jsem měl asi štěstí, protože mě se ptaly akorát tři velice sympatický slečny a jeden borec na vývrtku a protože jsem jí měl, tak jsem jim s radostí posloužil (všichni bez poškození vrátili ). Asi jsem seděl na dobrym flecku

sancha: Šikovná holka Dík

Old Post 09-05-2007 v 07:01 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Příspěvek č. 127

Foto z MMM na poslouchej.net

Foto z MMM na techno.cz od Rava

Foto z MMM na techno.cz od Insomnia

Old Post 09-05-2007 v 07:09 AM
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 128

citace:
Původní příspěvek od moswa
myslela jsem si, že to je o tom co nosim v hlavě a jak myslim, ne o tom co nosim na sobě a jak vypadam....

sry ale estli tim chceš říct , že máš řetězy vod hlavy až k patě tak toho v tý hlavě moc nemáš

nevaděj mi oldskůlový hadry ale čeho je moc toho je příliš .

třeba ty psí vobojky a pásky , řetězy , zátky nacvakaný po celym těle aj libůstky . tje debakl kerej hraničí s lidskou DŮSTOJNOSTÍ .

a ať si takle choděj kde chtěj , ale ne na akci , která by měla svym spůsobem reprezentovat a ne odpuzovat !

a jestli todle nejsi schopná pochopit stejně jako většina ostatních argumentujících účastí , tak seš hloupá stejně jako voni

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 09-05-2007 v 09:10 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-04-2016 - Million Marihuana March 2016 Prague - 7. květen - 0 odpovědí
27-05-2005 - Million Marihuana March 2005 - 12 odpovědí
03-12-2004 - Million Marihuana March 2004 - 93 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás