Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To, že většina z nás pěstuje vysokopotentní kytky, je nejspíš jisté Jestli u vás někdo najde indoor (fízl aj.), záleží na tom jak hodně toho zrovna pod tou lampou je, jak je to silný (thc). S outdoorem je to mnohem složitější - je toho víc Rozhodně z toho indoorku se dá relativně vykroutit, pokud toho fakt nemáne kvanta a taky záleží na vaší řečnické prohnanosti.
Jinak Growing for everyone!
BTW: tohle tema je myslim uz hotove,kazdej kdo si to precte temer cele pochopi,ze se krom toho ze pestovani neni prodej nic nezmenilo.Pac pest je taky nezakonej.
HOWK
http://cesko.ihned.cz/c1-21076270 ... jeden z mála okamžiků, kdy nejsem rozhořčen z politická scény. Mno snad to nesmetou ze stolu, jinak si to u mě zas po...
Původní příspěvek od loneman jj možno na tom dealery budú ešte horšie - predpokladám, že by sa zvýšili tresty za distribúciu. A ekonomicky by ich to odrovnalo, kto by si to od nich kupoval, keď by si mohol každý sam vypestovať bez rizika?
Na to by se ti většina "huličů" bez rizika vysrala. Myslim, že teď neni až tak těžké si něco vypěstit. Zajímalo by mě, kolik % políček bylo odhalných státníma službama. Momentálně OPRAVDU není problém si něco sám vypěstovat(i třeba nějakých 20g na okně), takže pochybuju, že po dekriminalizaci by to bylo nějak jinak. Lidi líní byli, jsou a budou, na tom se nic nezmění. Proto je tolik "dealerů" kolik jich je a nikomu z "huličů" to nevadí
"hulič"=uživatel, co buď nechce/nemůže pěstovat z jakéhokoli důvodu...
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Na to by se ti většina "huličů" bez rizika vysrala. Myslim, že teď neni až tak těžké si něco vypěstit. Zajímalo by mě, kolik % políček bylo odhalných státníma službama. Momentálně OPRAVDU není problém si něco sám vypěstovat(i třeba nějakých 20g na okně), takže pochybuju, že po dekriminalizaci by to bylo nějak jinak. Lidi líní byli, jsou a budou, na tom se nic nezmění. Proto je tolik "dealerů" kolik jich je a nikomu z "huličů" to nevadí
"hulič"=uživatel, co buď nechce/nemůže pěstovat z jakéhokoli důvodu...
nesouhlasím, dekriminalizace by rozhodně zvýšila počet pěstitelů, já třeba musím pěstovat trochu jiným způsobem než že bych měl u sebe doma skříň, důvodem není moje lenost, nebo můj strach, důvodem je, že dokud bydlím s rodiči, tak nechtějí abych si tu doma pěstoval, vědí že hulím, nevadí jim to, občas pohulíme i s bratrem a otcem ... ale pestovat si doma nemuzu protoze z toho ma otec strach, v pripade dekriminalizace pestovani si pro vlastni potrebu bych si tu pestoval primo u sebe doma a ne jinymi cestami na ktere jsem odkazan ted a urcite je podobnych pripadu velke mnozstvi, co si budeme povidat, vetsina pratel se nechava slyset, ze kdyby bylo dekriminalizovano, pestuji si sami, ale take hodne hlasu rika nebudu si ani tak pestovat sam na to jsem linej. Tedy rozhodne by tu nevzniklo to, ze by si najednou pestoval kazdej sam, ale pestitelu by urcite pribylo ...
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|
jojo, tím že pěstování není legalizované stát v konečném důsledku podporuje drogové dealery. Kdyby si každý mohl vypěstovat dejme tomu 5 kytek, což je při průměrném vzrůstu v OUTdooru cca 6 pětilitrových sklenic palic které vystačí na celý rok tak zisky z tržeb pro dealery jdou na nulu.
Nejde mi o to že si člověk čas od času koupí sakl, ale je to shit protože tím se de facto podporuje i prodej tvrdých drog, což už je shit...
No a Slováci môžu iba ticho závidieť, kedy bude naša politika aspoň tam, kde je teraz vaša? Keby to u vás prešlo, bolo by dobré urobiť k tomu dodatok o povolení predaja semien, lebo samotné pestovanie, bez predaja semien by bolo tiež napadnuteľné právnikmi.
Poviem to rovno nechcem chodiť okolo horúcej kaše, ľúbim jointy a už som zrezal nejaké fľaše možno nejsom svätý otec no nejsom žádny narkobarón a svoje chute príznam pokojne aj pred farárom.
A kdo(co) ti brání v tom jít do lesa, trošku se projít a najít si ňáký flíček na tři kytičky?
několik věcí, čorky, praha (nechci jezdit nekam do prdele za prahu), lenost chodit/jezdit za tim daleko a chci indoor kvalitni modely, to mam poreseno tak ze pestuji s kamosem u nej ...
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|
Samozrejme, ze pestujeme kyti jen pro okrasu a vubec je nehulime, ze??? Kdo by taky hulil svoje deti, kdyz jim venuje tolik pece, starosti a lasky a stara se o ne vic jak o manzelku, psa a nebo ty dvojnozce 110 cm velky, co te vzdycky jenom dokazou naprudit a neudelaji ti tolik radosti... Tim nechci rict, ze nemam rad deti s dvouma nohama...
Ale zadne ze svych kytek jsem nikdy nerekl, ze ju budu kourit a ke vsem jsem mel vztah lepsi, nez k vetsine lidem a kecal jsem s nema...
Vzdycky uplne v kasi, ale to je vedlejsi... :-]
Najdi si svoji cestu zivotem...
Kdyz spadnes dolu treba k zavislosti na perniku. Vstan a venuj se tomu, co te drive naplnovalo...