Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny growery a Manhuntt extra.Hele nadhera, procetl jsem si tvuj pribeh od prvni stranky.Perfektni, jediny co muzu dat ti v klidu K+
Ja zacinam v sobotu muj druhej bublak, snad budou klony, sem v IRL tak to neni tak jednoduchy a kdyz ne, holt pojedu ze seminek a bude to sazka do loterie.
Tak zdur a hodne stesti.
no Kruci ja jsem sice uplny bažant ale tak krasnou kytku jsem fakt dlouho nevidel na polich nam roste jen takovy hnus... prechazim na indoor ale bublera jeste nemam. Jak tak koukám tak tady je to šílené... Jsi zrušil ManHunt obyvák a udělal z toho pěstírnu ne??? Jinak Fakt respekt super, prostě nemám slov...
Původní příspěvek od indi88 cawko MANHUNTT mohol by som poprosit smokereport LOVE POTIONU?
Tak po dlouhém a krutém zkušebním období,je tady schrnutí ůčinků....Jednoznačně Love Potion number one hlavně na ůčinky.Zhulení je silné a dlouhé....:-)