Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sirus Assasin: Dík za informaci. Ohledně toho flushingu. Je to na tobě, jak dloho zvolíš takovou to bude mít výslednou chuť. Jestli používáš ten BIOBIZZ tak kámoš ho flashoval 7 dní a dobrý, ale že příště nechá tak 10.
Biobiz jsou 100 % bio-organická hnojiva, tak na co dělat flushing ? Ten se dělá pokud vím u chemických minerálních hnojiv.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
Původní příspěvek od kripalu
Biobiz jsou 100 % bio-organická hnojiva, tak na co dělat flushing ? Ten se dělá pokud vím u chemických minerálních hnojiv.
mno protoze kourit hnojiva neni nic moc... bo hovna taky zeres? redkvicku si neumyvas kdyz ji vythrnes ze zeme? ktera je taky 100% BIO???
Disaster:
FAQ http://grower.cz/pestovani/navody/z...ojeni/7.html#42
"Co je flushing a jak funguje?
Pokud používáš při kultivaci chemická hnojiva, měl bys od nich rostliny během posledních čtrnácti dnů květu vyčistit. Rostliny tak donutíš spotřebovat zbylé živiny skladované v listech. Bez přebytečného chlorofylu, dusíku a dalších elementů bude výsledné kouření chutnat a hořet podstatně lépe.
Pokud používáš čistě organická hnojiva, flushing obvykle není nutný." !!!
Ředkvičku a jiné bio-potraviny myju od hlíny jako každej člověk. Zatím jsem žádnou bio-potravinu, která by byla cejtit od hovnama neviděl a asi nikdo jiný .
Proč asi ?
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
Já jsem pěstoval loni OUT čistě BIO na hnojené půdě kravským granulovaným hnojem a párkrát pohnojil hnojivy BIO-Bizz na růst a na květ, žádnej flushing jsem nedělal a cejtit hnojivama tráva určitě není.
Moje zkušenost odpovídá FAQ.
Má tady někdo jiný zkušenosti s BIO pěstováním jako Diasater, kdy tráva bez flushingu byla cejtit hnojivama ?
No in sem jel teprve 2* a vzdy hnojil bio-bizzem...flushoval sem jenom týden a nebylo to chutove nic moc příšte budu flushovat min 2tydny,ikdyž je to bio porad to sou hnojky a ty v kuřivu cítit jdou
2 kripalu: Zdarec, samozřejmě mám naprosto stejný zkušenosti jako Disaster a je to naprosto logické.
Pokud sis všimnul, tak na podzim, když sklízíš, tak v půdě živiny ubejvaj sami od sebe (bledne tráva, ze stromu padá listí), tak si to řídí příroda. Toť k tvému (ne)flush out. Pokud máš takovej mikroklimatickej systém, jako je GR, tak tam to musíš zařídit ty sám. Ale pokud chceš kouřit hnojky,tak je to na tobě. PIC
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Původní příspěvek od Sirus 2 kripalu: Zdarec, samozřejmě mám naprosto stejný zkušenosti jako Disaster a je to naprosto logické.
Pokud sis všimnul, tak na podzim, když sklízíš, tak v půdě živiny ubejvaj sami od sebe (bledne tráva, ze stromu padá listí), tak si to řídí příroda. Toť k tvému (ne)flush out. Pokud máš takovej mikroklimatickej systém, jako je GR, tak tam to musíš zařídit ty sám. Ale pokud chceš kouřit hnojky,tak je to na tobě. PIC
Já pěstuju jenom zahradní out.
2 zoltan: Čus je dobrý dát kytkám taky voraz a například každou 3.,4. nebo5. zálivku vysadit a zalejt je jen čistou vodou.
2 kripalu: No tak vidíš takhle to chodí.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Koupil jsem Alga mic, a vypadá uvnitř jinak-je takovej do zelena, kdežto ten, který jsem měl předtím byl spíše do hněda, vůně je ale skoro stejná-zajímavé, zajímalo by mne, co s tím ten výrobce provedl...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Sirus Já mam Alga-mic taky zelenej a myslim si, že je to normální. Vždyť se vyrábí z mořskejch řas. Nepleteš si to náhodou s Fischmixem?
Kdepak a na tom starším ještě nebyl Cz štítek s obsahem a taky mi přijde že byl hustší než tento.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.